Lækker butik med spændende niche-brands. Klart et besøg værd! Rasmus er super venlig og hjælpsom. Fik prøver med hjem fra butikken og bestilte derefter en parfume online som hurtigt blev sendt hjem ti... Voir plus
I recently ordered toskovat - forlorn embers and black reigns for my friends birthday, Arrived promptly and with tracking sent however the presentation box was badly damaged and ripped in place.... Voir plus
Ordered from Nose and Notes and there was a delay due to international shipping issues, but they were responsive and transparent once contacted. Once the issue was resolved, the parcel arrived to t... Voir plus
Jeg kom ind i den fysiske butik med henblik på at finde fødselsdags ønsker, men gik derfra med en vanvittig god parfume. kundeservice er helt i top, og yderst kompetent personale, der er meget enga... Voir plus
Nose and Notes inviterer dig ind i parfumeverdenens eksklusive univers. Som officiel forhandler tilbyder vi parfumer i både mindre formater og som fulde flasker.
Heibergsgade 34, 8000, Aarhus C, Danemark
- Kontakt@NoseNotes.com
- fashionscents.dk
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Virkelig god oplevelse 5/5
Super fin hjemmeside
Rigtig godt concept
Hurtig levering 2-3 så havde jeg allerede varene hjemme
Ganske fint udvalg
Alt i alt en hel klar perfekt oplevelse kan anbefales:)
Har flere gange købt på fashion scents
Har flere gange købt på fashion scents. De har altid spændene parfumer, tit nye og lækre. Fik pris, og altid hurtig levering. Altid en fornøjelse:)
Fantastisk
Vinstuen her
Jeg kan ikke anbefale Rasmus og hans hjemmeside nok! Pakken kom super hurtigt, fordi han fik den sendt afsted med det samme. Derudover smed han en ekstra lille gave i – og lidt sjov og spas 🙏🏻😆. Priserne er virkelig gode, og der dukker nogle vilde tilbud op hist og her. Jeg handler altid herfra – du bliver ikke skuffet!
Guter Service ,gute auswahl
Hab mir 4 ml toskovat inexcusable evil bestellt kam nach 1,5 Wochen an und riecht mega,guter Service, der Versand könnte aber übersichtlicher sein
Fashion Scents
Package was nice, the perfume decants are beautiful and prices are okay.
Hurtig forsendelse og pakken kom…
Hurtig forsendelse og pakken kom selvfølgelig til tiden💪🏼 Duftene var lige som de skulle være og godt pakket ind
Alt i alt god oplevelse
Kan klart anbefale
Bestilte mandag og den kom onsdag nat! Hurtig levering og parfumerne er i top stand når de kommer😁 Anbefaling her fra!
Super god oplevelse og gode priser ift…
Super god oplevelse og gode priser ift til andre. Havde problemer med en sample, men fik sendt en ny med det samme. Fik en gratis sample oveni og fedt med hurtig levering. De svarer også ret hurtigt over mail
Kan klart anbefales
Gode priser, hurtig levering og god service!
Meget spændene lineup af dufte, og til overkommelig priser ift. andre på
markedet, fik også ekstra prøver med af dufte jeg måske ikke selv ville have valgt, men overraskede mig!