Solano wonen. Hadden een rolgordijn besteld waarvan de ketting te kort was. Dank zij Reza (medewerker) een nieuwe ketting toegestuurd gekregen. Zeer gedienstig, goede service.

Bedrijf uitgezocht via Feedback-company. Beste bedrijf (dakonderhoud) met de hoogste cijfers geselecteerd. Allemaal lovende reviews. Bedrijf maakt snel een offerte, ziet er best goed uit. Nokv... Voir plus

Deze reviewwebsite plaatst alleen positieve reviews. Negatieve reviews worden simpelweg niet of slechts zeer sporadisch (en pas na lange tijd) geplaatst. Geeft dus een onbetrouwbaar en onrealistisch b... Voir plus

you can't find how to place reviews. it's a service for webshops but has nothing to do with customer reviews. for webshops it's great. but if you see "8,2 by the feedback company" then that means... Voir plus

1. Service de marketing Internet
  2. Fournisseur de solution e-commerce

Informations provenant de diverses sources externes

The Feedback Company levert feedback tools voor webshops.Verzamel reviews, publiceer reviews in webshop & Google Shopping. Resultaat: tot 25% meer omzet!

1,8

Bas

Aucune trace de demande d’avis

1,8

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Prima review

Prima review. wel opvallend dat juist op trustpilot het slecht word beoordeeld

9 août 2018

A new age of internet scam

was checking out whether I should buy from installatievakwinkel.nl, in its website it claimed 8.7 positive rating from FeedbackCompany
lucky enough I tried to google and looked further. from truspilot I found very negative review for the same company.

Comparing the review entry, i was sure that the positive ones were just kind of short - auto generated - generic comments.

This is my first time taking the time writing to trustpilot as I think this Feedback company is really dangerous.

8 juin 2018

Feedback Company onbetrouwbaar!!!!!

Verbazing!!! Nadat ik zag dat mijn review was bewerkt door de webshop waar ik een klacht over had ging ik eens op zoek naar Feedback Company... tot mijn verbazing vind ik deze tekst op de site;
“The Feedback Company levert een totaalpakket aan diensten inclusief een klant beoordelingssysteem voor web-winkeliers. De diensten zorgen ervoor dat deze web-ondernemers controle houden over de verspreiding van negatieve beoordelingen op het internet, klanttevredenheid verhogen bij bestaande klanten en dat feedback commercieel kan worden ingezet voor de werving van nieuwe klanten.”

Zeer onbetrouwbaar, ik ga hier dan ook geen reviews meer plaatsen, wat een oplichting!!!!

16 mai 2018

Hoe betrouwbaar is Feedback Comp.

Deze beoordelingssite is wel heel bijzonder.
Lees de beoordelingen eens van de webshop Lil.nl op de site van
feedbackcompany.com.
Je leest meer reviews met 1 punt dan met 8 of 10 en toch halen ze een score van 8,5 (was dat tijdens mijn schooltijd ook maar zo :-))

Dit is typisch een voorbeeld van een beoordelingssite die handelt in opdracht en voordeel van zijn betalende klant.

Wat heel erg opvalt is dat wanneer men negatief is over Lil.nl men dat dan ook heel erg is, een halve ster is zeer veel voorkomend. Bij de negatieve beoordelingen zie je ook dat ze hele verhalen hebben, de positieve bestaan maar uit 1 regel in de meeste gevallen.

Vooral het aantal keren dat men aangeeft dat er niet op tijd of helemaal niet geleverd wordt en dat met LIEGT is zeer groot, hoe kan zo'n bedrijf voldoende klanten vinden die de moeite nemen om aan te geven dat het wel goed gaat, worden die betaald daarvoor?

Of ze hebben wat hackers gehuurd voor de positieve beoordelingen, want daar lijkt het wel heel erg op.

Ik heb ook een slechte ervaring met Lil, ze maakten een account op mijn naam aan terwijl ik daar niet om gevraagd had en mijn bestelling had afgebroken na het lezen van de slechte ervaringen.

Lees ze zeker ook eens op trustpilot.

8 septembre 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit