Goed product voor een goede prijs
Goed product voor een goede prijs.
Veel baad bij. Ik kan zonder mijn Gaba. Ik blijf deze dus gewoon bestellen ook nu na mijn traject.

Middenweg 597, 1704 BH, Heerhugowaard, Pays-Bas
Goed product voor een goede prijs.

Réponse de Feel Good Supplements
Na een EMB test duidelijk naar voren gekomen wat er tekort aan vitaminen en/of mineralen in je lichaam kan zijn. Ook intoleranties komen eruit en daarop kan je weer je voedingspatroon op aanpassen. En belangrijk nog voor mij, is de persoonlijke begeleiding bij kracht en cardiotraining. Je voelt je een ander mens worden, eigenlijk zoals je voorheen was. Fit en vitaal. Dat allemaal dankzij Karin en Roy van Food & Fit.

Réponse de Feel Good Supplements
Zeer goed geholpen met persoonlijk advies. Duidelijk dat deze persoon professioneel en kundig is. Na opvolging advies na 4 weken ook nog een mail gehad met de vraag of ik al voordelen ervaar van de gebruikte producten. Dit kon ik volmondig met JA beantwoorden.

Réponse de Feel Good Supplements
Ik heb al net ook al een review geschreven maar ik was iets vergeten. Wat ik nog kwijt wil is dat ze een hele goede service bieden. Als ik mijn bestelling binnen heb krijg ik via de mail ook nog een bijsluiter en ze hebben me helpen herinneren dat mijn MSM bijna op was. Dat vond ik echt fantastisch. Bij mijn herhaalankoop kreeg ik ook korting😍

Réponse de Feel Good Supplements
Top product. Ik gebruik het voor mijn huid. Het duurde wel 2 maanden voor ik de positieve effecten ervaarde en resultaat zag. Ik blijf dit zeker gebruiken