Voor de eerste keer besteld! De grote steek die de bezorgdienst liet vallen, heeft feggies professioneel opgepakt. Goede service en vriendelijk geholpen. Ook een fijn assortiment!
L'entreprise a répondu
Dit is een superfijn bedrijf met zaden voor in de moestuin die bio zijn gekweekt. Op de site staat super informatie en ze verzenden altijd snel en met een aardigheidje.
L'entreprise a répondu
Altijd goede spullen , zaden en tips! Bovendien worden de pakjes zaden altijd leuk en met aandacht verpakt opgestuurd. Dat levert mij in ieder geval een glimlach op! De kwaliteit van de producten z... Voir plus
De grootste keus in biologische én reproduceerbare moestuinzaden vind je bij Feggies.nl. Wij zijn jouw one-stop-shop voor een breed scala aan unieke, bijzondere, heirloom en gangbare moestuinzaden. Al onze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd bij leveranciers uit de Benelux en Duitsland. Wij leveren onder andere Semailles zaden, Kokopelli, Magic Garden Seeds, Culinaris & Buzzy Organic. Van deze zaden leveren wij enkel de reproduceerbare soorten. Je kunt dus jaar op jaar genieten van je eigen zaden. Naast onze zaden kun je op Feggies.nl ook onze eigen Feggies moestuinbewaarboxen bestellen. Unieke bewaaroplossingen voor al jouw moestuinzaden. Waarom kiezen voor Feggies? 🌱 Unieke selectie 450+ soorten: Ontdek bijzondere moestuin zaden van verschillende leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. 🌱 Biologisch geteeld & GMO vrij: Al onze zaden zijn 100% biologisch gecertificeerd en GMO vrij. 🌱 Duurzame keuze: Wij verkopen uitsluitend reproduceerbare zaden, die je jaar na jaar opnieuw kunt planten. 🌱 Deskundig advies: Ons kleine team van moestuinierders staat klaar om je te helpen met al je vragen. Bestel nu je zaden online op www.feggies.nl! Bezoek onze website www.feggies.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment bijzondere, biologische en reproduceerbare moestuinzaden. Bestel nu en geniet binnenkort van de oogst uit jouw moestuin!
Wilnis, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De zaden kist met glazen potjes is prachtig! Mooi afgewerkt. Wel lastig om de potjes uit de kist te pakken!! Zou daar eigenlijk iets bij moeten hebben waardoor dat makkelijker gaat. En zou ook mooi zijn als je dat notitie papier in meervoud erbij zat. Wat nu als hij vol is en je wilt andere zaden toevoegen??
Supersnel verzonden! Mooi verpakt en bedankbriefje incl wat zaadjes. Keurig verzorgt! (De eerste zaadjes onder glas komen al op!).
De bestelling is snel verzonden en goed aangekomen. De zadendoos is super mooi en het assortiment is uitgebreid. Echt heel top!
Feggies verdient absoluut 5 sterren! Mijn bestelling was prachtig verpakt, echt een cadeautje voor mezelf. Als extraatje kreeg ik radijszaadjes cadeau. Helaas bleek de zadenkoffer beschadigd, maar na een mailtje met foto werd ik snel geholpen. Dezelfde dag nog werd een nieuwe opgestuurd, die ik de volgende dag al in huis had. Topservice!
Leuk bedrijf! Mooi assortiment. Snelle levering, met vaak een lief briefje of een attentie (extra zaadjes) erbij.
De verzending verliep vlot.
Het nadeel van online bestellen is dat je het materiaal niet kunt voelen. Dus de zadenbox die ik besteld heb, bleek van Plastic. Wat ik niet heel duurzaam vond.
Fijne ervaring. De bestelling was snel verstuurd en mooi verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit.
Beste Gyll, zijn erg blij met de zadendoos. Alleen zaten er kleine stukjes glas in de doos. Alle potjes gecontroleerd maar waren gelukkig heel. de potjes in de doos rammelde best wel. misschien als tip een stukje schuimrubber in de doos, om de potjes aan te drukken om tijdens het vervoer het rammelen tegen te gaan. met vriendelijke groet, Peter Volwater
Prachtige bewaardoos voor de moestuinzaden gekocht. Snel verzonden, fijn contact met de verkoper. Absolute aanrader!
Goede biologische zaden. Leuk verpakt, handgeschreven kaartje en een leuk presentje erbij mogen ontvangen. Super om te zien dat er met zoveel aandacht en zorg wordt omgegaan met een bestelling!!
Snelle levering. Bij niet ontkiemen zaden in verleden tegemoetkoming ontvangen.
Mooi assortiment, leuk verpakt, echt een kadootje om de bestelling te ontvangen!😍
Heel blij met mijn zadenbewaarbox, zat ook een leuk kaartje bij het pakketje!

Réponse de Feggies
Product zag er uit zoals op de site aangegeven, was netjes verpakt en werd snel geleverd.

Réponse de Feggies
Weer een prachtige bestelling van Feggies ontvangen. Mooie producten, met zorg en aandacht verpakt, persoonlijk bericht. Ik wordt herkend als klant en een geweldige service. Ik shop graag bij Feggies👍🏻

Ik zou 10 van 5 geven, maar als 5 de hoogste is, dan 5+
Brede assortiment en persoonlijke kaartje erbij met cadeautjes-heel lief

Réponse de Feggies
Mijn 2e Feggies zadenkoffer...dit keer een stickervel met namen van gewassen en de maanden erbij...super handig, er komt steeds meer systeem in mijn zadenbank.
Het handgeschreven kaartje en kleine presentje voor mijn 2e bestelling vond ik echt super liefff

Réponse de Feggies
En savoir plus sur les différents types d'avis.