Uitstekende service !!
Ik was al een tijdje op zoek naar een echte high-end gaming pc en ben zo terechtgekomen bij FENN Systems. Vanaf het eerste contact voelde je meteen dat dit geen gewone pc shop is. Dit zijn mensen met een enorme passie voor hardware, en dat merk je aan alles.
We hebben eerst uitgebreid samengezeten om alles te bespreken, welke games ik speel, welke prestaties ik verwachtte, het design, de airflow, upgrades later… echt alles werd tot in detail besproken. Ze nemen daar ook echt hun tijd voor, waardoor je voelt dat ze een systeem bouwen dat volledig rond jou draait.
Wat mij het meest verbaasde, was hoeveel werk er achter de schermen gebeurt om alles te fine-tunen. Dit was niet gewoon “onderdelen samensteken”. Het volledige systeem werd manueel getuned en geoptimaliseerd: van BIOS tuning, voltages finetunen, CPU en RAM frequenties optimaliseren, GPU tuning, airflow optimalisatie tot uitgebreide stresstests… alles werd tot in de puntjes afgesteld om het maximaal resultaat te bekomen!
En dat voel je meteen. De pc presteert extreem goed (super snappy & responsief), blijft ongelooflijk stabiel en is tegelijkertijd fluisterstil. Zelfs onder load hoor je hem amper. Je merkt gewoon dat hier mensen aan gewerkt hebben die weten waarmee ze bezig zijn.
Ook de afwerking is van een ander niveau. Het cable management is letterlijk van een ongezien hoog niveau, de binnenkant ziet eruit alsof het een showcase build is, en het volledige systeem straalt kwaliteit & design uit. Zelfs Windows werd volledig opgeschoond en geoptimaliseerd zodat alles supersnel en clean aanvoelt vanaf de eerste seconde.
Wat FENN Systems voor mij echt uniek maakt, is dat ze niet gewoon een krachtige pc bouwen, maar een totaalervaring afleveren. Alles klopt: prestaties, thermals, afwerking, design en de gebruikservaring. Je voelt gewoon hoeveel passie en aandacht voor detail hierin zit.
Ik ben oprecht onder de indruk van het eindresultaat en enorm tevreden met mijn build. Als je een high-end gaming pc wil die tot in de kleinste details perfect is afgewerkt en geoptimaliseerd, dan kan ik FENN Systems alleen maar aanraden. Super bedankt voor alles!