Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

çok hizli ve çok efendi bir boosterları var benim boosterim (dragutout)'dı ama digerleri de tahminimce aynidir çok tesekkur ederim elinize saglik

Noté 5 sur 5 étoiles

Kite Machine isimli booster arkadaş yardımcı oldu. Kendisi gayet kibar birisiydi mesajlarıma mümkün olduğunca kısa sürede döndü ve söz verdikleri süre içerisinde bitirip teslim ettiler. Kendilerine te... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Emirhan beye teşekkür ederim eskiden ulaştığım lige zaman sıkıntım ve mental eksikliğimden dolayı ulaşamıyordum site yönetimine de ayrıca teşekkür ederim

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de service de jeux

Écrit par l'entreprise

Fereloboost olarak bizler, müşterilerimizin elo boost işlemi süresince uygun fiyat garantisi almasının yanı sıra zamandan tasarruf etmesini ve güvenilir bir hizmet almasını ilke edinmiş bulunmaktayız. Yıllardır eloboost sektöründe kazandığımız deneyimler ile birlikte oyun zevkinizi en üst noktaya taşımak için profesyonel booster kadromuz ile hizmetinizdeyiz.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

4,8

Tous les avis

(84)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hızlı ve güvenilir

17 août 2022

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz ve bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu bilmenizi isteriz. Sihirdar Vadisi'nde size güzel bir gün ve bol şans diliyoruz!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lîv reis'e selamlar efsane koç...

15 août 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

mükemmel bir koçluk dersi aldım…

mükemmel bir koçluk dersi aldım tekrardan teşekkürler

14 août 2022

Noté 4 sur 5 étoiles

güzeldi kaliteliydi tek sorun verilen…

güzeldi kaliteliydi tek sorun verilen zamana göre teslim edilmedi bi tık daha geç tamamlandı onun dışında bir sorun yok

11 août 2022

Réponse de fereloboost.com

Değerli düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Sizin sipariş verdiğiniz dönem yoğun bir işlem hacmine sahiptik bu sebeple işleminiz biraz gecikmiş olabilir bunun için kusura bakmayın. Yönetim ekibimiz ile neleri geliştirmemiz gerektiği hakkında bunun için tartıştık ve bir daha yaşatmamaya çalışacağız.

Ayrıca discord üzerinden bana ulaşırsanız size özel bir indirim tanımlayacağım. Değerli görüşünüz için tekrar teşekkürler.

Fereloboost Admini FERDAYI

Discord : Erdi#1620
iletisim@fereloboost.com

Noté 5 sur 5 étoiles

Çok hızlı çok profesyonel :)

Normalde hero boost yapmıyordu arkadaşlar ama sağolsunlar kırmadılar hallederiz dediler. Yasuo ve katarina karakterlerimi çok hızlı şekilde 7. seviye yaptılar. Başta Efe Nurlu ve TheG olmak üzere bütün ekibe çok teşekkür ederim. 🥰❤️

11 août 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Güvenilir ve kaliteli hizmet.

10 août 2022

Ucuz hızlı ve rahat

Şahsen başka bir boost hizmetine kıyasla ÇOOOOOOK ucuz aşşırı ucuz, onların dc sunucusu falan yoktu vs. yardımcı oldu (kurucu) mükemmeldi.
verilen sürede bitti vs. WP booster nick foresti olsa gerek sorularıma cevap verdi ty for all.

8 août 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Koçluk satın alımımdan 5 dakika sonra…

Koçluk satın alımımdan 5 dakika sonra iletişime geçildi , 5 dakika sonrada koçluğum başladı, İkbal Bey sayesinde bilmediğim birçok şeyi öğrendim , oyunun belli dakikalarında ne yapmamı gerektiğini çok iyi kavradım kesinlikle alımlarım devam edecek ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok teşekkürler.

29 juillet 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

çok iyi bir koçtu teşekkürler hizmet…

çok iyi bir koçtu teşekkürler hizmet için

28 juillet 2022

<3 <3

Boost bayağı güzeldi booster Chaol kardesimin eline sağlık kendisinin türk olduğundan suphe ediyorum koreli olabilir :)

18 juillet 2022

İnanılmaz Temiz İşti.

İlk başta tereddütte kalmıştım neden öbür elo boost sitelerinden uygun diye kıllanmıştım fakat deniyeyim dedim çokta memnun kaldım harbiden çok temiz iş çıkardılar.
Özelliklede kite machine'ye selamlar baya worth.

16 juillet 2022

çok beğendim elinize sağlık

12 juillet 2022

TheG <3

TheG yüksek elo tanrısı p3 ten master a adc oynayarak harika iş çıkardı yüksek elo boost yaptırcaksanız kesinlikle özellikle TheG yi seçin derim :)

12 juillet 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Gayet hızlı ve güvenilir.Booster…

Gayet hızlı ve güvenilir.Booster kardeşlerime teşekkür ediyorum.

hızlı ve başarılı teslimat

Kusursuz Fer dayı

Noté 4 sur 5 étoiles

emirhan ve tai god teşekürler

6 juillet 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

kendilerine teşekkür ederim gayet…

kendilerine teşekkür ederim gayet güvenilir ve hızlı bir işlem oldu

1 juillet 2022

çok hızlıydı teşekkürler

30 juin 2022

Profesyonel hizmet !

Profesyonel bir şekilde çalışan çok güzel bir organizasyona sahip kaliteli bir ekip. neysh1ra bilgilendirici, hızlı ve nazik tavrı harikaydı. Elinize emeğinize sağlık, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Fareloboost FTW !

29 juin 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus