firma nastawiona tylko i wylacznie na wyludzenie . oby tylko bardzo szybki i jak najwiecej . nie polscam nikomu . dajac kontakt tel . dostaniecie panstwo 150 wiadomosci i polaczenia dziennie. tylko... Voir plus
Przy zaległości równowartości jednej raty firma podejmuje działania windykacyjne oraz zmierzające do wypowiedzenia umowy pożyczki. To jakaś żenada. Dodatkowo to molestowanie telefonami nie do przyjęc... Voir plus
Na pierwszej stronie mają napisane gotówka w 15 minut.Trzeci dzień czekam na przelew od przyznania pożyczki, parę razy korzystałem z usług ferratum zawsze środki były przelewane w dniu złożenia wniosk... Voir plus
Nic wiencej jak banda oszustów, obiecujo złote góry ,sprawę załatwić szybko ,wpłacą się poręczenie i po kilku dniach żekomo zrywajo umowę i wpłacone piniądze na poręczenie przepadają, sprawę zgłosiłem... Voir plus
- Société financière non banquière
- Banque
- Conseiller financier
- Établissement de crédit
- Service de finances alternatives
Informations provenant de diverses sources externes
Znajdziesz tutaj wszystkie opinie wystawione przez naszych Klientów, na temat produktów oraz Obsługi Klienta. Jest to dla nas bardzo cenne źródło informacji, które pomaga nam wyznaczać kierunek dalszych działań. Zapoznaj się z zamieszczonymi opiniami, a także dodaj swoją! Z góry dziękujemy
Aucune trace de demande d’avis

Polecam
Polecam! Szybko wygodnie. Najlepsza firma w której bralam poźyczke ;)

Firma godna polecenia.
Firma godna polecenia.Pieniądze na koncie szybko.Regulamin pożyczki zrozumiały,bez żadnych" haków".Polecam.

Réponse de Ferratum
2 doby minely od wplaty srodkow
2 doby minely od wplaty srodkow, wysylalem potwierdzenia itd a pieniadze dalej nie zaksiegowane...jakas paranoja.

Réponse de Ferratum
Naprawde polecam,ekspres w zalatwianiu…
Naprawde polecam,ekspres w zalatwianiu ,jesli będę znowu potrzebował gotówki napewno skorzystam bez obaw ,więcej takich partnerów

Korzystałam niejeden raz
Korzystałam niejeden raz - sprawnie, szybko. Firma jak najbardziej godna polecenia

super,szybko,prosto ,pieniadze…
super,szybko,prosto ,pieniadze błyskawicznie na koncie ,stały dobry klient szanowany ,napewno jeszcze skorzystam ,moze jakies promocje majowe?

pożyczka
Środki otrzymałam szybko , obsługa bez zastrzeżeń .Śmiało mogę polecić innym osobom .

Réponse de Ferratum
Szybkość i bez zbędnych formalności to…
Szybkość i bez zbędnych formalności to wasza moim zdaniem dewiza -pozdrawiam

Pożyczka w porządku
Pożyczka w porządku, szybkość i łatwość zaciągnięcia jest super. Owszem trzeba się liczyć i pamietac o kosztach pożyczki bo najniższe nie są ale jest ok

Bardzo sprawnie i szybko
Bardzo sprawnie i szybko. Obsługa na wysokim poziome. Polecam.

Uważam
Uważam, że super ponieważ bez zbędnych formalności, gdzie inne parabanki odrzucały kolejne wnioski FERRATUM udzieliło mi pożyczki.Dziękuję.Polecam gorąco.