Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle afspraak kunnen maken .. gisteren hun benaderd en vandaag de fatebike al gerepareerd en advies dat er nog iets vervangen moest worden of dat erbij gedaan moest worden !! Top ! Bedankt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Albert heeft m’n ringslot en achterband vervangen en zonder kosten de spaken afgesteld omdat het achterwiel aanliep. 👍🏼 Een QRcode voor het achterlaten van n review zou wel handiger zijn dan NFC. �... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Geholpen door Ramazan, vriendelijke monteur. Prijs: extreem hoog. Basisprijs wordt verhoogd met 2setjes remblokken, hoofdprijs vragen ze ervoor. Daarnaast nog 2x montage ervan, in totaal 90 euro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fantastische service! Waar andere fietsenmakers pas over 5 (!) weken tijd hadden, hier binnen 3 dagen geholpen. Fijne vent Ramazan. Reparatie en prijs geheel volgens opgave. Voorlopig, hopelij... Voir plus

3,9

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,9

Tous les avis

204 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onbetrouwbaar bedrijf

Een afspraak gemaakt voor een kapotte crank. Merk fiets doorgegeven, dit was geen probleem. Monteur heeft de fiets bekeken en sfgesproken om voor 300 euro de fiets een onderhoudsbeurt te geven. Halverwege kwam de monteur vertellen dat het 400 werd. Toen hij met de definitieve rekening kwam bleek dit 500 euro te zijn. Deze toch maar betaald en o ja, we hebben niet de juiste crank mee. Bestellen we gelijk en komen deze zo snel mogelijk monteren. De fiets was niet bruikbaar. Dit heeft vele belletjes gekost en na vijf pogingen en 4 weken later was de juiste geplaatst.
Ze.snapten echt dat dit vervelend was en wilden ter compensatie een onderhoudsbeurt geven aan een andere elektrische fiets. Duidelijk afgesproken dat de bagagedrager, de banden en de ketting vervangen zouden worden. De arbeidskosten zouden zij voor hun rekening nemen, ik de materiaal kosten.De bagagedrager met accu konden ze niet ter plaatse voor elkaar kon niet ter plaatse gedaan worden en de fiets is meegenomen. Ze hebben keurig een mail gestuurd met de uit te voeren werkzaamheden. De volgende dag kwam de monteur de fiets terugbrengen met een rekening van ruim 400 euro. Er diverse werkzaamheden verricht die niet waren afgesproken. Wij hebben geweigerd deze rekening te betalen. Hierop hebben zij de fiets weer mee genomen. Gelukkig was vastgelegd wat er afgesproken was en konden zij niet anders dan de fietsvtegen een veel lager bedrag weer terug brengen.
Hun verdien model is werk doen we niet is afgesproken.
Kers op de taart is dat er op de rekening staat" in de agenda zetten nooit meer afspraak mee maken". Komt goed uit.

8 avril 2026

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf
wat een slecht bedrijf. zet je alles om op een bepaalde tijd af te spreken tussen 8 en 10 in de ochtend. De avond ervoor om 17 uur afbellen en als alternatief tussen 3 en 5 of 7 en 9 savonds.
Ga hier niks boeken, leuke praatjes maar maken niks waar

1 avril 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Vervelend om te horen dat uw afspraak op het laatste moment is verzet en dat dit voor u niet goed uitkwam.

Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een geplande tijd niet wordt nagekomen, zeker als u daar uw planning op heeft afgestemd. In sommige gevallen kan het door drukte of onverwachte situaties helaas voorkomen dat we afspraken moeten verplaatsen, maar we snappen dat dit duidelijk en tijdig gecommuniceerd moet worden.

Uw feedback over planning en communicatie nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst beter te organiseren. Onze excuses voor het ongemak dat u hiervan heeft ondervonden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vooraf prijs gevraagd zou 120-150 euro zijn. Moest 190 euro betalen.

Prijsopgave vooraf klopte niet. Ik heb nu al 3 keer gebeld en om een factuur gevraagd. Ze zou dat doorgeven aan de reparateur maar tot nu toe niks ontvangen. Ik vind het oplichters

27 mars 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen, vooral wat betreft de prijsafspraak en het ontvangen van de factuur.

Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een prijs hoger uitvalt dan verwacht en wanneer u vervolgens niet tijdig de gevraagde factuur ontvangt. Dat hoort uiteraard niet zo te gaan. We nemen uw signaal hierover serieus en zullen dit intern direct oppakken om te achterhalen waar dit is misgegaan in de communicatie en afhandeling.

Ook willen we benadrukken dat het nooit onze intentie is om onduidelijkheid te creëren over kosten. Transparantie en duidelijke afspraken zijn voor ons belangrijk.

Onze excuses voor het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

absurde prijzen, matige kwaliteit, slechte afhandeling

Wij hebben onze bakfiets een servicebeurt laten geven, plus nieuwe remkabels en een nieuwe achterband. Meneer was in een uur en een kwartier klaar, maar rekent wel voor alles de volle mep. Als in, dezelfde prijs per onderdeel als wanneer hij 3 keer apart was gekomen. Dat vind ik niet chic. Te meer omdat bepaalde werkzaamheden van een servicebeurt ook in de kosten van de andere werkzaamheden zitten (afstellen remmen etc.) Alles tegelijk laten doen is natuurlijk veel efficiënter en dit zou ook in de prijs moeten worden aangepast.
Vervolgens zijn er b-kwaliteit onderdelen opgezet voor een winkelprijs van max 25 euro, waar zij 100 euro voor hebben gerekend.
In totaal was de rekening ruim 330 euro. Rekenend met een inkoopprijs van nog geen 25 euro is er voor 1,25 uur werk ruim 300 euro gerekend. Dit gaat natuurlijk nergens over.
Er is tot op heden niks met onze klacht gedaan. Jammer. Ik kan deze zaak zeker NIET aanbevelen.

25 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en de afhandeling van uw klacht.

We begrijpen dat de kosten hoger zijn uitgevallen dan u had verwacht en dat dit vragen oproept over de opbouw van de factuur. Onze tarieven zijn gebaseerd op onderdelen, arbeid en de service op locatie, waarbij werkzaamheden zoals afstellen en montage per onderdeel worden berekend volgens onze vaste prijsstructuur. We begrijpen echter dat dit in uw geval niet duidelijk of logisch is overgekomen.

Wat betreft de onderdelen: wij werken met kwalitatieve materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik, waarbij prijs en inkoopkosten kunnen verschillen per type en specificatie. We vinden het jammer dat dit als onvoldoende kwaliteit is ervaren.

Het spijt ons ook dat u het gevoel heeft dat uw klacht niet goed is opgepakt. Dat is niet de bedoeling en we nemen uw signaal hierover serieus. We kijken graag nogmaals naar uw dossier om dit alsnog zorgvuldig met u te bespreken.

Dank voor uw feedback — dit helpt ons om onze communicatie en transparantie verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Prijsopgave vooraf maar reparatie duurder geen factuur

Prijsopgave vooraf gevraagd telefonisch. Er moest een nieuwe achterband op de fatbike van mijn dochter. Zou ongeveer 120/150 euro kosten zei Fietsenwacht. Ik was er zelf niet bij toen de fiets gerepareerd werd maar mijn dochter moest 190 euro betalen. Ik heb geen factuur gekregen dus dezelfde dag fietsenwacht gebeld en factuur gevraagd. Niet gekregen. Gebeld en 2 keer mail gestuurd maar nog steeds geen factuur.

20 mars 2026

Boevenbende

Boevenbende indd, trap er niet in mensen, je moet bij Fietswacht zijn! Ik zou voor 1 voor en achterband eur 175,00 moeten betalen, serieus? Dit zijn geen prijzen meer.

20 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wauw wat een fijn bedrijf ik ben voor…

Wauw wat een fijn bedrijf ik ben voor de 2 de maal door David excellent geholpen ondanks slechte weer stipt op tijd 8.00. am.
Onze fietsen werden super vlot hersteld.
David ik zie graag weer voor de volgende reparatie🌺👌🏾

13 mars 2026

Onnodig dure reparatie voorgesteld

Eerste en tevens laatste keer dat ik Fietsenwacht aan huis heb laten komen.

Ik had hen laten komen voor algemeen onderhoud. Tijdens het bespreken van de werkzaamheden gaf de monteur direct aan dat de remblokken ook vervangen moesten worden.

We hebben hier samen naar gekeken en volgens mij zat er nog voldoende rubber op de remblokken, maar de monteur vond dat vervanging echt noodzakelijk was. Prima, dacht ik. Totdat ik de prijs hoorde: €130. Voor dat bedrag heb ik het maar laten zitten.

Overigens verliep de communicatie met de monteur erg moeizaam, aangezien hij zeer gebrekkig Nederlands sprak. Hij kon niet uitleggen welke werkzaamheden bij het onderhoud werden uitgevoerd en kon alleen wat naar de fiets wijzen.

De volgende dag ben ik langs onze vertrouwde fietsenmaker gegaan om naar de remblokken te laten kijken. Hij gaf aan dat deze nog ruim in orde waren. De remblokken aan de voorkant konden nog lang mee, degene aan de achterkant waren rond de zomer aan de beurt.

Ik vind het schandalig dat er op deze manier geprobeerd wordt om geld uit je zak te kloppen.

9 mars 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te lezen dat uw eerste ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Tijdens een onderhoudsbeurt controleert onze monteur standaard verschillende onderdelen van de fiets, waaronder de remmen. Wanneer een monteur adviseert om remblokken te vervangen, is dat bedoeld vanuit veiligheidsoverwegingen. Het vervangen van onderdelen gebeurt echter altijd in overleg met de klant, en u bent uiteraard vrij om dit advies wel of niet op te volgen.

Wat betreft de prijs: het genoemde bedrag heeft betrekking op het volledig vervangen en afstellen van de remblokken aan huis, inclusief voorrijkosten, montage en garantie. We begrijpen dat dit bedrag als hoog kan worden ervaren wanneer u alleen naar de prijs van de remblokken zelf kijkt.

Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat de communicatie met de monteur moeizaam verliep. We nemen dit punt serieus en zullen dit intern bespreken, omdat het belangrijk is dat onze monteurs duidelijk kunnen uitleggen welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat we samen naar uw situatie kunnen kijken.

Servicebeurt

Mijn fiets heeft vanmorgen een gratis servicebeurt gehad. Er was van mijn kant een kleine strubbeling met een factuur vorig jaar augustus. Ter tegemoetkoming werd deze fiets service beurt aangeboden. Heel attent van de Fietsenwacht dus hier ben ik blij mee .

5 mars 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de servicebeurt en dat we de situatie rondom de factuur op een prettige manier hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en doen ons best om, waar mogelijk, tot een passende oplossing te komen.

Goed om te lezen dat u blij bent met de gratis servicebeurt. We hopen dat u weer veel veilige en plezierige kilometers kunt maken met uw fiets.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en vakwerk met een glimlach

Mijn voorband was lek en mijn voorverlichting werkte niet meer, dus heb ik via de website een afspraak gemaakt. Binnen tien minuten na het indienen van mijn aanvraag werd ik al gebeld en ben ik klantvriendelijk geholpen.

Tijdens de afspraak heb ik een gezellig praatje gemaakt met de fietsenmaker (topgozer!), terwijl hij vlot én met oog voor kwaliteit aan het werk was.

Conclusie: uitstekende service en een uitstekende fietsenmaker! Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.

2 mars 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt voor uw mooie review!

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Fijn dat u snel bent teruggebeld na het maken van de afspraak en dat u zich goed geholpen voelde. Ook geweldig om te horen dat u een prettige ervaring had met onze monteur en dat het onderhoud vlot en met aandacht voor kwaliteit is uitgevoerd.

We geven uw complimenten zeker door aan de monteur — daar worden we allemaal blij van!

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Top service!!

Wij hadden onze fiets bij een beunhaas-fietsenmaker om de hoek gebracht, maar daar was hij helemaal niet goed afgesteld. Deze keer hebben we via een tip van de buren Fietsenwacht ingeschakeld; zij konden dezelfde dag nog langskomen. Wat een topservice van monteur Lucas! Hij heeft onze fiets keurig voor de deur in de bus gerepareerd. Onze complimenten voor deze ervaren jongeman!

26 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat we u dezelfde dag nog konden helpen. Geweldig dat Lucas uw fiets weer netjes heeft kunnen afstellen en repareren. We geven uw complimenten zeker aan hem door — daar zal hij blij mee zijn!

Bedankt voor het vertrouwen én voor de tip van de buren. We wensen u weer veel veilige en plezierige kilometers toe met uw fiets.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanochtend gebeld voor een afspraak en…

Vanochtend gebeld voor een afspraak en een paar uurtjes later staat de bus al voor de deur. David had zich netjes voorgesteld en was heel aardig. Eerst was ik sceptisch met zoveel negatieve reviews over dure kosten. Maar het viel mij reuze mee. Vergelijkbaar in een winkel. Ben erg tevreden met de snelle service en de fiets is snel gemaakt. Hele blije zoon die weer naar school kan fietsen. Ik zou zeker weer bellen als het nodig is.

24 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat een geweldige review, dank je wel voor je mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat je positieve ervaring hebt gehad met onze snelle service. We begrijpen heel goed dat je door sommige reviews in eerste instantie sceptisch kunt zijn, dus het betekent extra veel dat je ons toch het vertrouwen hebt gegeven.

Super om te horen dat David een goede indruk heeft achtergelaten en dat de reparatie naar tevredenheid is uitgevoerd. En het allerbelangrijkste: een blije zoon die weer veilig naar school kan fietsen 🚲✨

Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen. We staan natuurlijk graag weer voor je klaar als het nodig is!

Den Haag

Den Haag. Gebeld op maandag. Een uur later de fietsreparatiebus(galgje) en nog een half uur later fiets gerepareerd.
Vriendelijk gesprekje en goede suggestie. Prima

23 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat een geweldige review, dank u wel!

Fijn om te horen dat u in Den Haag zo snel geholpen bent: maandag gebeld, een uur later de reparatiebus ter plaatse en binnen een half uur weer een gerepareerde fiets – daar doen we het voor 🚲

Mooi dat u ook het vriendelijke gesprek en de suggesties waardeerde. We vinden het belangrijk om niet alleen snel, maar ook persoonlijk en meedenkend service te bieden.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Reparatie/vervanging achterband…

Reparatie/vervanging achterband elektrische fiets.
Super service, gebeld en de volgende dag stonden ze voor de deur. Hele vriendelijke monteurs ik ga ze zeker weer bellen als mijn fiets weer gerepareerd moet worden.

17 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat een mooie review, hartelijk dank!

Fijn om te horen dat de reparatie/vervanging van de achterband van uw elektrische fiets naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Geweldig dat we u zo snel konden helpen en dat onze monteurs als vriendelijk zijn ervaren – daar doen we het voor 🚲

Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw aanbeveling. We staan de volgende keer uiteraard graag weer voor u klaar!

Noté 3 sur 5 étoiles

super snelle service maar prijzig

- super snelle service
- fiets vakkundig gerepareerd
- duur: voor en achter de binnen- en buitenband vervangen op een gewone stadsfiets kost 175 euro

17 février 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als super snel heeft ervaren en dat de fiets vakkundig is gerepareerd 🚲 Daar zetten wij ons elke dag voor in.

Wat betreft de kosten: bij het vervangen van zowel de binnen- als buitenband voor én achter gebruiken wij kwalitatieve onderdelen en zorgen we voor een zorgvuldige montage op locatie. Dat is uiteraard inbegrepen in de prijs. We begrijpen dat dit een investering is en proberen altijd vooraf zo duidelijk mogelijk te zijn over de kosten.

Dank voor uw feedback en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles heel goed gemaakt op de…

Alles heel goed gemaakt op de afgesproken tijd. Geweldige service!

9 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat een mooie review, bedankt! 😊

Fijn om te horen dat alles naar wens is gemaakt en dat we op de afgesproken tijd konden leveren. Geweldige service begint bij geweldige klanten – dank voor het vertrouwen!

We staan graag weer voor je klaar in de toekomst. 💪

1x maar nooit meer

Binnen- en buitenband vervangen, kosten eur 90!!
Op de site staat 32,50. Dit blijkt zonder materiaalkosten te zijn.
Binnenband 8,50 en buitenband 50!! Plus 32,50 kom je op ruim eur 90!

Monteur zegt 'geen voorrijkosten', nee dat niet maar dat verdien je dubbel en dwars door 50 te rekenen voor een buitenband die je voor minder dan een tientje elders kunt kopen.

Ik begrijp dat ze tot je deur komen en dat is gemak, zeker waar. Alleen 90 euro voor het vervangen van een achterband is onredelijk en onevenredig. Volgende keer ga ik zelf naar de fietsenmaker in het dorp.
1x geprobeerd maar doe dit nooit meer.

11 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten.

Op onze website vermelden wij het montagekosten apart van de materiaalkosten. De €32,50 betreft inderdaad het tarief voor de werkzaamheden op locatie. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type binnen- en buitenband dat nodig is. Wij werken met kwaliteitsbanden en rekenen daarbij niet alleen het product zelf, maar ook transport, voorraad, montage aan huis en garantie mee.

Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat het totaalbedrag hoger kan uitvallen dan verwacht, zeker wanneer u online lagere productprijzen ziet. We nemen uw feedback dan ook serieus en zullen kijken hoe we dit vooraf nog duidelijker kunnen communiceren om verrassingen te voorkomen.

Mocht u uw factuur samen met ons willen doornemen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We lichten het graag persoonlijk toe.

Complimenten!

Complimenten voor de ontzettend vriendelijke en meedenkende monteur die vanmiddag mijn band repareerde en nieuwe handvatten op het stuur zette nadat hij me attent maakte op het gevaar van losse handvatten. Hij haalde de fiets uit het stallinkje, zette 'm later weer terug en gooide op mijn verzoek de sleutels door de brievenbus. Ik ben snel kortademig en kon snel mijn huis weer in, had nergens omkijken naar. Dovenetelweg Den Haag. Deze man verdient een bonus! En die moet hij natuurlijk van de fietsenwacht krijgen. De opmerking doorgeven, daar heeft hij niks aan.

11 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat een prachtige review, dank u wel voor uw mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat onze monteur niet alleen vakkundig heeft geholpen met de reparatie en de nieuwe handvatten, maar ook zo attent en meedenkend was. Veiligheid staat bij ons voorop, dus goed dat hij u heeft gewezen op de losse handvatten.

Ook mooi om te lezen dat hij rekening heeft gehouden met uw situatie en alles voor u heeft geregeld, zodat u snel weer naar binnen kon en nergens omkijken naar had. Daar doen we het voor.

We geven dit compliment – inclusief de suggestie voor een bonus 😉 – zeker aan hem door. Bedankt voor uw vertrouwen!

Oplichters

Oplichters

Op website staat € 35 voorband plakken..( bel je afspraak..weten ze prijs niet,dat is bij bekijken..komen ze..€ 45...en zegt hij dat buitenland ook oud is( pas nieuw..€ 85..nou..lekker bij kringloopwinkel gemaakt€ 15..oplichters

5 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Op onze website vermelden wij een montageprijs voor het vervangen van een voorband (plakken doen wij niet). De uiteindelijke kosten hangen af van de staat van de band en of reparatie veilig en verantwoord mogelijk is. Wanneer een buitenband versleten of beschadigd is, adviseren wij vervanging om nieuwe lekke banden of onveilige situaties te voorkomen. Uiteraard hoort daar duidelijke uitleg bij.

We begrijpen dat het verschil tussen een verwacht bedrag en de uiteindelijke prijs als onaangenaam kan worden ervaren. Transparantie vinden wij belangrijk en we nemen uw feedback mee om onze communicatie hierover te verbeteren.

Mocht u willen, dan kijken we graag samen met u naar de specifieke situatie en de prijsopbouw van uw afspraak.

Noté 2 sur 5 étoiles

Hoge kosten

Ik had een afspraak gemaakt om mijn kettingwiel te vervangen. Op de website staat dat dit 40 euro kost bij een bakfiets. Dit is dan exclusief materiaal. Zelf nagezocht wat de kosten van een kettingwiel zijn bij de officiële dealer. Dat komt neer op 35 euro.
De monteur kwam aan met een bedrag van 240 euro.
Toen ik aangaf dat ik dit een onredelijk bedrag vond, zei de monteur dat hij 40 euro van het bedrag af kon halen.
Ik heb vriendelijk bedankt!

4 février 2026

Réponse de Fietsenwacht

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat u het prijsvoorstel als onverwacht en onredelijk heeft ervaren.

Het bedrag dat op onze website wordt genoemd betreft uitsluitend de arbeidskosten voor een standaard vervanging. Bij bakfietsen kan de uiteindelijke prijs hoger uitvallen door type aandrijving, extra demontagewerk, eventuele bijkomende onderdelen en de benodigde tijd. Dit wordt normaal gesproken vooraf toegelicht door onze monteur.

Het spijt ons dat dit in uw geval niet duidelijk genoeg is gecommuniceerd en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Transparantie vinden wij belangrijk en uw feedback nemen wij dan ook serieus om onze communicatie te verbeteren.

Mocht u alsnog behoefte hebben aan een nadere toelichting of een aangepaste offerte vooraf, dan bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Team De Fietsenwacht

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus