Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had de verkoop medewerker Stein aan de lijn voor product informatie en tegelijk ging de service veel verder in voorraad onderzoek en vergelijking. Alles supervriendelijk telefonisch geregeld. Top ,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vakkundig geadviseerd en geholpen in Zwolle centrum aan een mooie nieuwe racefiets. Presteert uitermate goed. Enige minpuntje: op mijn mail na aanschaf inzake advies over binnen fietsen op bijvoorbeel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Professional cycleshop with good skilled employees. Dealership for premium brands like Koga Miyata, Cube, Specialized etc. Nice and large store within Zwolle citycenter. 2nd (small) store in Zwolle-Zu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dikke twijfel tussen een e-bike of een lekker lichte commuter, en welke dan. En dan kom je bij Scholten Stadshagen: vakkundig en objectief geholpen aan de bij mij passende oplossing. Zonder opdringen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Informations provenant de diverses sources externes

Fietsgoed.nl - Scholten Zwolle is de tweewielerspecialist van Zwolle en omstreken. In de hoofdvestiging in het Centrum van Zwolle bieden we 1200 vierkante meter fietsbeleving. van Stadsfiets tot Trendy-fiets. Van E-Bike tot Speed Pedelec (45km/u). Van Racefiets tot ATB. Van Toerfiets tot Vakantiefiets. Wij bieden een ruim aanbod. In onze filialen in de winkelcentra van Zwolle-Zuid en de Zwolse wijk Stadshagen bieden we service dicht bij huis en een ruim aanbod van de gangbare modellen. Online kunt u met uitzondering van de fietsen alles kopen in onze webshop.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Fijne fietsenwinkel

Op een doordeweekse dag binnengestapt in de winkel in de binnenstad. Ik werd direct aangesproken. Nadat ik even had rondgekeken kon ik direct met mijn vragen terecht. Of ik een proefritje wilde maken. Ik ben met twee fietsen op pad geweest om een goed vergelijk te kunnen maken.

Twee weken later teruggekomen met het idee om de fiets te kopen. De aanschaf verliep snel en de verkoper dacht met me mee. De fiets was voorradig, twee dagen later kon ik er al van genieten.
Op een paar puntjes na perfect. De bel was niet vastgedraaid en de ventielen zaten los. Niet onoverkomelijk.

Groet,
Erik

14 novembre 2024

Beste Erik,

Bedankt voor uw review! Wij vinden service en klantgerichtheid erg belangrijk. Fijn dat u dat ook ervaren heeft. Wij wensen u nogmaals heel veel fietsplezier.

Top zaak!

Top zaak! Goed en deskundig advies, behulpzaam en professioneel. Heel blij met mijn nieuwe fiets! Dank team Scholten!

2 novembre 2024

Réponse de Fietsgoed

Heel graag gedaan, daar doen wij ons best voor! Geniet van de nieuwe fiets.

Een rijwielzaak met vakkennis

Een rijwielzaak met vakkennis. Bij aanschaf nieuwe fiets een zeer acceptabele inruilwaarde voor mijn in te leveren fiets. Goede voorlichting bij aanschaf nieuwe fiets. Prettige vriendelijke medewerkers.

22 octobre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed advies en prima service

Goed advies en prima service. Maken de aankoop van mijn nieuwe fiets compleet.

18 octobre 2024

Réponse de Fietsgoed

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen in uw keuze! Veel plezier van de nieuwe fiets.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed contact gehad met personeel

Goed contact gehad met personeel.
Had de fiets besteld en netjes na 2 weken zoals vermeld kon in deze afhalen. Kwam uit Kaatsheuvel dus was toch even spannend, maar fiets stond netjes klaar. Ook in de winkel netjes geholpen. Top dus.

4 octobre 2024

Topwinkel!

Fijne service, heldere communicatie, komen afspraken na en zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Mijn fiets werd netjes afgemonteerd, afgeleverd en kreeg er zelfs nog een doosje bonbons bij wat ik erg attent vond. Zal deze winkel zeker aanbevelen aan iemand!

16 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was erg prettig om een fiets voor…

Het was erg prettig om een fiets voor mijn dochter te kunnen uitzoeken en twee dagen later al te kunnen ophalen.
De meerwaarde zit in vakkundig advies en rustig in als vertouwen de fiets buiten mogen uitproberen.

28 septembre 2024

Réponse de Fietsgoed

Wat goed om te horen! Wij wensen uw dochter nogmaals veel fiets plezier

Lekke band kinderwagen

Ik werk als gastouder en tijdens een drukke dag had mijn wandelwagen ,waarmee ik drie kindjes vervoer, een lekke band.Aangezien ik nog twee kinderen op moest halen van school had ik mijn wagen echt nodig!!
De situatie telefonisch uitgelegd en ik kon gelijk komen.Mijn zoon op pad gestuurd met de lekke band en hij was nog niet in de winkel of de medewerker van Scholten wist al waar het over ging.Het bandje werd gelijk gemaakt en ruim voordat de school uitging had ik alles weer in orde.Wat ontzettend klantvriendelijk!!Een dikke pluim voor deze zaak.

12 septembre 2024

Réponse de Fietsgoed

Wat fijn dat het allemaal goed gekomen is met de kinderwagen en de kindjes weer veilig en op tijd opgehaald konden worden.

Groetjes

Gered door Scholten

Door de vakbekwame en enorm aardige mensen van Scholten is mijn tweedaags fietsuitje in Salland gered...De ketting die er bij mijn aankomst op het station van Zwolle vanaf bleek te liggen zat er binnen een uur weer op. Bijna alsof het niet gebeurd was ! Heel goede, snelle, aardige en zeker niet dure service. Ben meteen fan van ze geworden !

23 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dank je wel voor deze ervaring

Dank je wel voor deze ervaring, mooie aanbiedingen op het internet blijken niet voor mensen die de fiets willlen aanschaffen via lease a bike of ander fietsplan, eerst een heel gesprek gehad over de telefoon om te voorkomen dat ik voor niks een uur in de auto zit, is het ze toch gelukt...
Verkoop medewerkster verwijst met een verveelde houding naar de website dat het daar beschreven staat heb gezocht maar het niet kunnen vinden,

Zeer terleurstellend & toch nog een goed weekend gewenst

Verder is Zwolle wel een
Leuke stad

Vg

Chris

24 août 2024

Beste Chris,

Het spijt ons te horen dat u voor niets naar Zwolle bent gereden. In het telefoongesprek is helaas niet gesproken over lease aankoop. Met veel lease en fietsplan maatschappijen is er een afspraak waardoor wij onze normale marge niet hebben en daardoor dus ook niet altijd korting kunnen geven. Ik hoop dat u daar begrip voor heeft. Wel hebben wij gezien dat u een punt heeft en dit niet duidelijk op onze website staat vermeld. We zullen dit gaan veranderen. Omdat dit ons spijt kunt u contact met ons opnemen zodat we misschien tot een goede oplossing kunnen komen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service en ervaring

Al jaren klant bij deze zaak maar desondanks zeer slechte ervaring in de afhandeling van klacht. Onprofessioneel, niet klantvriendelijk en zeer arrogant!

23 août 2024

Geachte Rene

Wij betreuren het ten zeerste dat u zich niet serieus genomen voelt over uw klacht.
Na een mailwisseling en telefoongesprekken hebben wij u een goede en coulante oplossing geboden die ook is uitgevoerd.
Het misverstand over extra onderhoud dat u de laatste dag toch via mail heeft aangevraagd hebben wij helaas in onze vakantie drukte niet gezien.
We zullen via de mail contact met u opnemen en hopen dit met u te kunnen oplossen

Team Scholten

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus