Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de Fietslease Holland
Écrit par l'entreprise
Zorgeloos fietsen begint bij een goed gesprek
Wil je slimmer en duurzamer reizen zonder direct een grote investering te doen? Bij Fietslease Holland begrijpen we dat je gewoon een goede fiets wilt, zonder het gedoe dat er vaak bij komt kijken. Of je nu op zoek bent naar een razendsnelle speed-pedelec voor je woon-werkverkeer, een praktische bakfiets voor de kinderen of een comfortabele e-bike voor in de stad: wij regelen het voor je.
Persoonlijke aandacht, geen portals We doen het net even anders dan de grote, anonieme leasemaatschappijen. Bij ons vind je geen ingewikkelde online portals of eindeloze wachtrijen. Wij geloven in direct contact. Heb je een vraag of hulp nodig? Dan app, mail of bel je ons en krijg je meteen iemand aan de lijn die echt met je meedenkt. Onze filosofie is simpel: we vinden een weg, of we maken er één.
Eén vast bedrag, maximale vrijheid Kies je voor Fietslease Holland, dan kies je voor volledige zekerheid. Voor een vast bedrag per maand is alles tot in de puntjes geregeld: van een uitgebreide verzekering tegen diefstal en schade tot al het onderhoud en snelle reparaties. Wij nemen de volledige zorg voor de techniek en de administratie op ons. Zo heb jij de vrijheid van een premium fiets en de rust dat alles goed geregeld is. Jij hoeft alleen maar op te stappen en te genieten.
Flexibiliteit die bij jou past Of je nu kiest voor privé lease of een zakelijke oplossing voor je hele organisatie: wij bieden maatwerk dat meebeweegt met jouw situatie. We zijn nuchter, transparant en doen wat we zeggen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en geniet je van de hoogwaardige service die bij een kwaliteitfiets hoort.
Fietslease Holland: Wij regelen de rest, jij hoeft alleen maar te fietsen.
Coordonnées de contact
Grote Esch 1001, 2841 MJ, Moordrecht, Pays-Bas
- 085-9022111
- klantenservice@fietsleaseholland.nl
- fietsleaseholland.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Oscar bedankt
Vorige week hebben wij een aanvraag ingediend. Omdat ons bedrijf nog relatief jong is, hebben zij goed met ons meegedacht over de mogelijkheden om toch klant te kunnen worden. Dit hebben zij ontzettend netjes en professioneel aangepakt.
Ook de korte lijntjes met Oscar ervaren wij als erg prettig. De communicatie is duidelijk, persoonlijk en snel, waardoor je merkt dat er echt wordt meegedacht.
Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service en kijken uit naar een prettige samenwerking!
Goede ervaring
Goede ervaring! Snel schakelen m.b.t. toelating en overige service gerelateerde zaken.
Wij raden Fietslease Holland ten…
Wij raden Fietslease Holland ten zeerste aan. Klantvriendelijk en schakelen snel. Super!
Zeer snel afgehandeld
Zeer snel afgehandeld. Korte lijntjes in contact en goed meedenkend. Dank!
Nou wilde contract hebben voor extra…
Nou wilde contract hebben voor extra fiest maar dat is niet te doen en heb zat inkomen heb ook een fiets die ik gewoon betaald dus snap er niks van

Réponse de Fietslease Holland
Na drie dagen een probleem met de…
Na drie dagen een probleem met de fiets. Daarna gewoon niet snel genoeg geholpen, uiteindelijk ook de reparatie zelf uitgevoerd. Ben daar 4 uren mee bezig geweest.

Réponse de Fietslease Holland
Wederom super bedankt voor de snelle…
Wederom super bedankt voor de snelle afhandeling plus service.
Topservice en fijn meedenkend…
Topservice en fijn meedenkend personeel. Heel erg blij met de goede dienstverlening én de fiets!
Snelle levering en goede service
Snelle afhandeling, vriendelijke mensen aan de telefoon. Daarnaast hebben ze een groot distributienetwerk in Nederland waardoor de fiets binnen een paar dagen vlakbij mijn huis uitgeleverd werd. Dus heel erg tevreden.
Snel en vakkundig.
Fijn geholpen en vriendelijk te woord…
Fijn geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
Goede hulp
Goede hulp, we hadden snel fietsen nodig voor de vakantie en ondanks dat onze eerste keus niet tijdig leverbaar was voordat we op vakantie gingen hebben ze gezorgd dat we van hetzelfde merk een duurdere versie kregen die wel leverbaar was en die toevallig ook nog eens op dat moment in de aanbieding was zodat de leaseprijs maar een fractie meer werd.
Ook dankzij de hulp van de leverancier hebben we nu op vakantie 2 bijzonder fijne e- bikes om lekker te touren.
Heel goed geholpen dus.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Netjes op tijd bezorgd.
gemaakte afspraken netjes na gekomen
reactie liet lang op zich wachten
Reactie liet lang op zich wachten, ik moest meerdere keren bellen om het proces van bestellen en overeenkomst voortgang te laten hebben. Ook werd de elektrische fiets geleverd zonder batterij. Gelukkig is deze alsnog nageleverd, dat is erg fijn. Al met al duurde proces van eerste contact tot levering langer dan eerst werd aangegeven (1 week) en in realiteit meer dan 5 weken.

Snel en uitstekend