Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fietsbanden besteld voor 2 fietsen. Ik was bang dat deze niet tijdig geleverd zouden worden. En we de fietsen niet mee konden nemen op vakantie. Maar ik was erg verbaasd dat deze eerder geleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Over het algemeen krijgt een webshop veel waardering wanneer deze snel levert. Maar de kwaliteit van een webshop komt pas echt aan het licht wanneer er onverwachts problemen zijn. Bij mij werd de best... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

3 Fiets spiegels Mirage licht dimmend besteld. Dit type spiegel heeft een scherp zicht naar achteren en heel prettig is dat deze lichtdimmend is vooral s'avonds met de fout afgestelde koplampen van... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij mijn eerste bestelling ontbrak er…

Bij mijn eerste bestelling ontbrak er een artikel. Contact via de e-mail verliep vlekkeloos. Snelle reactie, na een kort e-mail verkeer is het artikel binnen een dag verstuurd. Goede service ( Tristan ) positief en een vertrouwd gevoel bij deze online shop. Chapeau

19 mai 2026

Fietsbanden snel geleverd

Fietsbanden besteld voor 2 fietsen.
Ik was bang dat deze niet tijdig geleverd zouden worden.
En we de fietsen niet mee konden nemen op vakantie.
Maar ik was erg verbaasd dat deze eerder geleverd zijn dan aangegeven.
Mijn complimenten hiervoor.
Overigens was het zeer netjes verpakt.

9 mai 2026

Snel bezorgd

Fiets banden moet je niet gevouwen sturen. Deze winkel doet wat dat betreft goed.
Verder goed verpakt en snel bezorgd.
Toppie

28 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service

Fietsband besteld 28x1.4 sturen ze doodleuk een andere 28x1-5/8 zo van die past ook wel. NB ook nog anderhalve week moeten wachten op de levering. Als je reclameert zeggen ze dat het fijn zou zijn als je Wikipedia raadpleegt, want dan zou het wel kloppen. Vlgs mij is 1.4 geen 1-5/8.....
Afijn spul teruggestuurd. Wacht nu al 14 dagen op geld retour incl verzendkosten. Waardeloze klantenservice

1 mai 2026

Beste Han (Hazekamp Management Beheer B.V),

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je ontevreden bent, maar we lichten de situatie hier graag helder toe, omdat de feiten helaas anders liggen dan je hierboven schetst. We vinden het belangrijk dat dit voor iedereen transparant is.

De bandenmaat: We begrijpen dat dit verwarrend overkomt. Wiskundig gezien is 1.4 op een rekenmachine inderdaad geen 1-5/8. In de fietsenwereld werken historische maataanduidingen echter anders. De universele standaard (ETRTO-maat) van de band die je ontving is 37-622. Deze maatvoering omvat zowel 28 x 1.40 als 28 x 1-5/8 x 1-3/8. Het gaat hier dus letterlijk om 100% dezelfde band. We verkopen jaarlijks ruim 2.000 stuks van precies deze band en klanten beoordelen deze met een 4,93 uit 5 sterren. De band is de juiste en had perfect op je velg gepast.

De levertijd: Je geeft aan dat je anderhalve week hebt moeten wachten. Dat klopt echter niet met de verzenddata. Je hebt de bestelling in het weekend op zaterdag 11 april geplaatst. Wij hebben deze direct de eerstvolgende werkdag, maandag 13 april, verzonden. Het pakket is op donderdag 16 april bij je afgeleverd. Dit valt exact binnen onze gecommuniceerde levertijd van 1 tot 3 werkdagen voor buitenbanden.

De terugbetaling: Je stelt dat je al 14 dagen op je geld wacht, maar ook dit geeft een vertekend beeld. Je retourzending is door onze vervoerder nog niet eens fysiek verwerkt in ons magazijn. Desondanks hebben wij niet afgewacht en vandaag proactief de volledige terugbetaling, inclusief de verzendkosten, al in gang gezet. Hiervan hebben we je ook op de hoogte gesteld, waarna je alsnog deze review plaatst.

We hebben de bestelling tijdig geleverd, het juiste product verstuurd en je retour netjes financieel afgehandeld. We wensen je verder veel succes met je fiets.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vijf sterren voor de prijzen

Vijf sterren voor de prijzen, die zijn prima. Een ster eraf voor de nogal trage verzending. Ik kreeg op de dag van bestellen al de aankondiging met trackingcode voor m'n bestelling, maar het duurde nog wel even voordat die ook daadwerkelijk bij de verzender werd aangeboden. Dat schept verkeerde verwachtingen.

28 mars 2026

Beste Sjaak,

Bedankt voor de review. Graag zouden we weten om welke bestelling het precies gaat, zodat we de vertraging na kunnen kijken.

Alle bestellingen worden in principe dezelfde dag verzonden. Op het moment dat je de tracktrace ontvangt, wordt het pakket ook daadwerkelijk overhandigt aan DHL.

Wanneer het pakket vertraging heeft opgelopen, komt dit waarschijnlijk door vertraging in het sorteercentrum. Dat ligt helaas buiten onze macht, maar zoeken wel wel graag verder voor je uit.

Verzending was zeer snel

Verzending was zeer snel. Vooraf kreeg ik een mailtje dat het wegens omstandigheden langer kon duren, maar daar heb ik niets van gemerkt.
Product was zoals beschreven. Fijne webshop

16 mars 2026

Fiets zadel besteld

Fiets zadel besteld

Zadel Selle Royal 5111 Drifter Plus Bruin

Keuring verpakt en tijdig geleverd
Vanwege scherpe prijs hier besteld en goede ervaring

17 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Fietslamp roest weg

Heb hier een fietslamp gekocht die in no time aan het wegroesten was. Contact gezocht met de verkoper maar die komt met een prut oplossing. Ik heb hier vaker niets gekocht maar dit is wel de laatste keer. Snap niet dat je zo kortzichtig omgaat met je klanten voor een paar miezerige eurotjes.

9 novembre 2025

Beste BB,

Wat vervelend dat je fietslamp roest vertoont. Wij staan volledig achter onze producten en lossen garantiegevallen altijd netjes op. De situatie die je schetst – dat wij je met een slechte oplossing laten zitten voor een paar euro – herkennen wij totaal niet en past niet bij ons servicebeleid.

Wij hebben onze administratie doorzocht op klachten over roestende lampen, maar kunnen jouw melding nergens terugvinden. Ook kunnen we geen bestelhistorie vinden op deze naam.

Om te verifiëren dat dit om een echte ervaring gaat en om het alsnog op te lossen: mail ons alsjeblieft je ordernummer. Zonder deze gegevens kunnen we je helaas niet helpen en kunnen we de echtheid van deze review niet vaststellen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus