Monteur belde 3 kwartier van tevoren op dat hij eraan kwam. En hij was op tijd en vriendelijke. Heeft vervolgens beide fietsen een jaarlijks onderhoudsbeurt gegeven. Dat verliep vlot en vlekkeloos.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.
Rinaldostraat, 2, 6953 CP, Dieren, Pays-Bas
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nadat ik een probleem met de accu binnen de garantie termijn heb gemeld werd na langdurig rekken uiteindelijk gezegd dat ik geen recht had op garantie. In gebruiksaanwijzing welke bij de aankoop is meegegeven staat duidelijk dat de garantie op de accu 3 jaar is en mijn accu valt binnen die termijn.
Daarnaast is mij door Fietspechpas niet verteld dat de accu is te resetten. Dit heb ik op internet wel vernomen. Nadat ik dat heb gedaan was de accu weer prima in orde. Scheelt me een door Fietspechpas aan geboden nieuwe accu van 599 euro!!!!
Professioneel en snel afgehaald.

Réponse de Fietspechpas
Schandalige gang van zaken. Er kwam een monteur langs (Mike), hij heeft wat foto's gemaakt, een kopje koffie gedronken en vertelde dat ik een officieel schaderapport zou krijgen voor de verzekering. Ik heb direct € 89,99 gepind (bon WB-2026-40078).
Nu, een maand later, weigert het kantoor (Eeke) om het rapport te sturen. Ze beweren dat de werkbon het rapport is, terwijl er op diezelfde bon staat: "Schade raport sturen naar de klant wat het overzicht is van wat de kosten zijn". Ze hebben dus gewoon € 90,- gejat voor een praatje en een kop koffie, maar leveren de betaalde dienst niet.
Ze blokkeren hiermee mijn verzekeringsclaim. Absoluut onbetrouwbaar bedrijf. Blijf hier ver vandaan als je niet opgelicht wilt worden!

Zeer slechte ervaring.
Zes weken gewacht op een nieuwe lader voor mijn e-bike, ondertussen zelf achter alles aan moeten bellen en nooit teruggebeld. Uiteindelijk bijna een uur in de wacht gestaan omdat het team op uitje was terwijl de telefoonlijn open stond. Bizar.
In totaal nu bijna €200 kwijt voor een kapotte lader die online ongeveer €35 kost. Eerst €90 betaald voor de “elektrische storing”, daarna ineens nog een factuur van €110 zonder duidelijke uitleg of excuses.
Slechte communicatie, slechte service en totaal niet klantvriendelijk.
De uitleg van het bedrijf was een standaard antwoord met een verwijzing naar de standaard tarieven maar geen inhoudelijk antwoord op het probleem. Ik zou anderen zeker afraden gebruik te maken van Fietspechpas.

Réponse de Fietspechpas
Kwamen mooi op tijd zeer vriendelijke monteur
Snel achter het probleem gekomen bestelling gedaan
Fiets nog niet gemaakt dus ff afwachten

Réponse de Fietspechpas
Prima bedrijf en nette chauffeurs goede service

Réponse de Fietspechpas
Prima service, fietsen goed nagekeken tot alles in orde was.
Netjes gebeld dat ze binnen 15 minuten zouden zijn, en dat was ook zo. Top!

Réponse de Fietspechpas
Makkelijk om afspraak te maken,snelle reactie. Monteur zeer vriendelijk en vakkundig.fiets weer tip top in orde. Zeker aan te raden.

Réponse de Fietspechpas
Via een mail werd ik ruim op tijd ingelicht over datum en tijdstip. De medewerker was vriendelijk en beleefd. Mijn fiets werd ter plekke binnen een mum van tijd gerepareerd. Ik ben tevreden.

Réponse de Fietspechpas
Giudo heeft onze 2 fietsen een onderhoudsbeurt gegeven , ze rijden weer als nieuwe lekker licht en soepel. Zo kunnen we er weer een jaar tegen en veilig fietsen.
Bedankt voor de service aan huis.

Réponse de Fietspechpas
Monteur was op tijd volgens van tevoren via mail aangegeven tijdvak.
En was behulpzaam en vakkundig.

Réponse de Fietspechpas
Aanbod via mail gekregen om een afspraak onderhoudsbeurt te maken tegen redelijk tarief. Daar heb ik op gereageerd. Goede klantcommunicatie. Op de afgesproken tijd kwam de bus voorrijden. De onderhoudsmonteur was zeer vriendelijk en correct. Fiets helemaal nagelopen ketting gesmeerd enz. Ben er zeer tevreden over. Fijne service van fietspechpas.

Réponse de Fietspechpas
Was onze 1e keer maar we werden netjes gebeld dat hij er aan kwam. Een aardige man die eerst vroeg of er nog problemen waren met de fietsen en heeft ze weer servicebeurt en nieuwe achterbanden gegeven. Kortom een goede ervaring en we geven dit door aan onze dochter voor haar fiets.

Réponse de Fietspechpas
Duidelijke planning en je wordt een kwartier voordat de monteur er is netjes door de monteur zelf gebeld dat hij er bijna is.
De monteur was vriendelijk en duidelijk wat de reparatie die nodig was zou gaan kosten bovenop de prijs van de onderhoudsbeurt.
De beurt en de reparatie zijn goed en vakkundig uitgevoerd. Al met al zeer tevreden over de dienst die geleverd is.

Réponse de Fietspechpas
Snelle service en bijzonder vriendelijke monteur met een goede uitleg en zeer goed geholpen.

Réponse de Fietspechpas
Vanaf 27 februari bezig om mijn fiets te laten maken. Vandaag, dinsdag 28 april, na 6 afspraken, is die dan eindelijk gemaakt…
Door de verschillende monteurs die komen (overigens niks tegen de monteurs want die zijn top en kunnen hier ook niks aan doen), vind iedereen er wat anders van , ziet de nieuwe monteur de fiets weer voor het eerst en kan niet aan de slag omdat ze niet alle onderdelen hebben
Al 6x thuis moeten blijven van werk, mail contact gehad, maar iets van een passend berichtje , ho maar. Alleen ‘uw voorstel voor de nieuwe afspraak komt eraan’.
Nogmaals, monteurs: top!
Communicatie; bagger slecht. Super sneu ook voor de monteurs die weer moeten melden dat de fiets niet in orde is.

Réponse de Fietspechpas
Na een defect aan mijn Vogue bakfiets, welke uit terugroepactie ontstaan, is dit heel snel en vakkundig opgepakt door Fietspechpas (in opdracht van Vogue Nederland). Een week na de melding was de monteur Robert er al en alles uitgelegd en opgelost. Heel tevreden

Réponse de Fietspechpas
Vriendelijke monteur. Kwam volgens planning. Maar als er niets aan de fiets mankeert dan is 80 euro voor nakijken en aandraaien in een kwartier veel geld. Op mijn verzoek heeft hij nog wel mijn bel vastgezet en het zadel horizontaal gezet. Verleden jaar moest hij meer tijd besteden om een nieuwe band op te leggen. Maar hoefde alleen de band te betalen.

Réponse de Fietspechpas
En savoir plus sur les différents types d'avis.