4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,3

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Anbefaling

Jeg har nu flere gange handlet med Thomas, hvoraf jeg i den sidste handel afhentede min plakat i ramme, i hans meget fine butik. Til dem der ikke har besøgt den, kan jeg varmt anbefale det. Servicen er i top, og rammerne meget meget fine. Der kan man virkelig snakke om en legetøjsbutik for voksne mænd. Hold op der er mange fine ting der frister.

Thomas er yderst serviceminded, fordelagtig omkring sine priser, og så skinner det igennem hvor passioneret og nørdet han selv er. Det betyder meget for mig som kunde at man kan mærke den der ægte passion, og at det ikke bare er et arbejde.

Det er en skam man kun kan give fem stjerner, for kunne man give flere havde han fået det maksimale 🙂

3 juillet 2026

Helt igennem god service

Helt igennem god service. Blev ringet op af Thomas, fordi jeg havde bestilt en ramme og en plakat, og rammen passede ikke til plakaten. Det ville han høre om var meningen, hvilket det var, men det har jeg aldrig oplevet før. Så virkelig skøn service, hurtig levering og tip top!

8 octobre 2025

Fantastisk udvalg

Fantastisk udvalg, både klassikere og de lidt mere obskure film gennem tiderne.. Service er helt i top og hurtig levering. Dejligt at handle med nogen der tydeligvis brænder for det.

16 septembre 2025

Fantastisk kundeservice

Jeg havde bestilt to plakater, som skulle bruges til gave. Thomas ringede og fortalte, de desværre ikke var på lager alligevel og oplyste mig om, hvor jeg kunne købe dem, hvor han havde tjekket de var på lager
Fantastisk kundeservice

5 juin 2025

Aarhus’s fedeste butik

Filmplakaten… Jeg skal prøve og formulere det kort og godt.

Jeg har handlet meget med denne skønne butik, og man føler sig virkelig velkommen i butikken.
Man kan mærke at ejeren driver det med liv og sjæl, og han har de fedeste ting fra gulv til loft.

Men jeg skal stærkt advare om at du får hurigt øje på flere ting som du ikke kan undvære og er nød til at købe.
Og sådan er hjemmesiden osse! :-)

Køber man en brugt plakat, er butikken god til at skrive hvis der er den mindste lille skade eller fejl på den når man køber den.
(Det står altid på hjemmesiden under den plakat man kigger på)
Og har man nogle spørgsmål til de ting i butikken/hjemmesiden, er ejeren virkelig god til at forklare det.

Super nem og meget overskuelig hjemmeside! :-)

Der er hurtig levering!

Jeg har kun godt og sige om denne super skønne butik :-)

17 novembre 2023

Glimrende service og pris

Under et døgn efter bestilling hænger plakaten nu på væggen herhjemme - ganske fornuftig pris, og fin/sikker indpakning, som end ikke det mest klodsede bud kunne komme galt afsted med.

1 octobre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit