They promised within 48 hours delivery, took almost 5 days to receive my order. Otherwise I would have given 5 stars.

Absolute liars, they offer discount and never give them, should be reported to the police, Im not even sure if their finasteride for hair loss is even real. Its nonsense.

Gelijk betaald, niets ontvangen en geen reactie op mails! Lijkt een oplichter te zijn!

Na 2 dagen ontvangen, ik heb ze nog niet uitgeprobeerd maar het ziet er goed uit.

1. Magasin de produits capillaires

Blijf niet zitten met haarprobleem want finasteride is een betaalbare en veilige oplossing voor haarverlies. Een haartransplantant is niet de enige oplossing, finasteride is namelijk een goed alternatief die voor iedereen vrij verkrijgbaar is in onze webwinkel.

2,8

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Absolute liars

28 octobre 2025

Betaalbare oplossing zonder operatie

Ik dacht lange tijd dat een haartransplantatie mijn enige optie was, maar dat viel gelukkig mee. Deze finasteride is betaalbaar en gemakkelijk te bestellen. Na een paar maanden is mijn haar zichtbaar voller geworden. Super blij met het resultaat.

12 novembre 2025

Eindelijk iets dat écht werkt

Na jaren twijfelen heb ik finasteride via deze webshop besteld en ik ben positief verrast. De prijs is eerlijk en ik merk al verschil aan mijn haarlijn. Ook fijn dat er geen gedoe is met doktersafspraken. Snelle levering en duidelijke uitleg. Aanrader.

30 octobre 2025

Suicidal thoughts is a serious side effect.

Do not use this - it can lead to suicide.

My friend used this for years. And while he did get some hair, suicidal thoughts contributed to his untimely death.

READ THE WARNINGS.
IT’S NOT WORTH IT.

See BBC report on this product.

1 décembre 2024