Findmypast Avis 2 571

3,8

1. Généalogiste
  2. Association ou organisation

Findmypast is a homegrown family history company that helps people discover their origins. It started in the UK but now has millions of customers around the world, who use its family records to trace ancestors, build family trees and contact distant relatives.

Free cancellation within 14 days of Findmypast subscription.

Your choice to cancel

If you change your mind or for any other reason decide you do not want a Findmypast Subscription or Credit package, you may cancel your order within fourteen days after the day on which the contract is entered into (Cooling-Off Period) without giving any reason and we will give you a full refund. Check out our Terms and Conditions for full details.

3,8

Bien

3 k avis

Demande des avis aux clients

Je pensais trouver des ancêtres nés en…

Je pensais trouver des ancêtres nés en Angleterre, mais je n'ai pas reçu d'indices à ce propos.

1 juillet 2024

Good Morning

Thank you for taking the time to rate us

If you are struggling with your searches you may find our help pages of use? You can access these here

Of course if you need to you can also reach out to our support team using the following page

Kind Regards

Findmypast

Que les renseignement sont exact avec ceux que l'on mis sur notre arbre. Aimerais avoir aussi les date de mariage de ces ancêtres serait bien apprécié. Comment mettre les dates de mariage.

Que les renseignements qui sont donné sont exact avec les sources. Devrait avoir une ligne pour les dates de mariages et le lieu.

11 octobre 2023

Hello,

Thank you for your review of Findmypast.

When you have a married couple on your tree, you can input a date of marriage by clicking on one of the people to open the panel on the left hand side of the page.

You will then see the marriage as one of the facts and if you click on the pencil icon next to this, you can enter a date and place of marriage.

We hope this helps but if you have any issues, please reach out to our Customer Support Team -

Kind regards,

Findmypast

des améliorations possibles

Je suis satisfait de mon expérience de recherche sur Findmypast. Il y a cependant beaucoup de new hints qui ne m'intéressent pas parce qu'elles concernent des personnes décédées depuis trop longtemps. J'aimerais pouvoir partager gratuitement mes recherches avec mes proches. Les actes d'état civil anglais sont différents des actes faits en France et cela rend compliqué les recherches car il est difficile parfois de trouver le nom ou du père ou de la mère d'une personne. Les recherches pour l'Australie ou la Nouvelle Zélande me paraissent encore plus compliquées et demandent beaucoup de temps de recherches avec des résultats aléatoires.
La présentation de l'arbre me convient et j'aimerais avoir un récapitulatif des documents que j'ai trouvé et sauvegardé.
Merci.

6 octobre 2022

Good Afternoon

Thank you for taking the time to provide feedback!

If you would like to share research with family members you can export your tree as a gedcom file by selecting "view all trees" and then the export icon next to your tree.

This allows you to download a copy of the gedcom which can then be sent to other people by email etc, though a gedcom file does require family tree software in order to open!

We do have many different search filters available, it may help to search directly within the record set. This can be done via this link and quite often you can find even more filters to use, such as parent information on baptisms for example

I have forwarded along your comments as feedback now

Kind Regards

Findmypast Support

pas mieux que d'autres sites

pas mieux que d'autres sites, et payant de surcroît!

14 décembre 2017

HI Jean-Claude,

Thank you for reviewing Findmypast.

There are several options to view Findmypast ranging from free search results to credits for the occasional user, and our Monthly / Annual options which are available for more sustained research. Details of our packages can be found at http://www.findmypast.com/pay
If you wish to discuss options for access, then please do get in touch http://www.findmypast.com/help/contact

We look forward to hearing from you

Regards

Support Team @ Findmypast

Service et courtoisie sans reproche.

Service et courtoisie sans reproche.

Mais pas tellement utile pour retrouver les ancêtres Irlandais nés avant 1800 ni pour trouver de l'info d'immigration et transport de1845-1850 au Canada.

1 décembre 2017
Afficher les avis dans toutes les langues. (2 571 avis)