FinTech Direct Avis

4. Planificateur financier
  5. Service de finances alternatives
  6. Société financière non banquière

Écrit par l'entreprise

FinTech Direct is het eerste onafhankelijke fintech-adviesbureau voor particulieren en ondernemers in Nederland. Het bureau richt zich op beleggen, hypotheken, crowdfunding, ondernemen en crypto. Klanten krijgen persoonlijk advies, begeleiding en coaching, afgestemd op hun eigen situatie en doelen in plaats van een standaardaanpak. Van een beginnende belegger die structuur zoekt tot een ondernemer die financiering nodig heeft of iemand die crypto wil begrijpen voordat hij/zij instapt, de dienstverlening is modulair opgebouwd zodat er voor de meeste een passende oplossing gevonden kan worden. Oprichter Arwin Bandari bouwde in ruim 10 jaar ervaring op als manager bij onder andere DEGIRO, ING, Rabobank en Collin Crowdfund, waar hij duizenden klantgesprekken voerde en tienduizenden portefeuilles analyseerde. Die achtergrond in risicobeheer en beleggingsadvies vormt de basis van de werkwijze van FinTech Direct. Kennis overdragen staat daarbij centraal, zodat klanten na een traject zelf beter in staat zijn om keuzes te maken. Die combinatie van onafhankelijkheid, persoonlijke aandacht en een AFM-vergunning maakt FinTech Direct een alternatief voor wie behoefte heeft aan advies dat niet gestuurd wordt door commerciële belangen van een bank of verzekeraar.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Gedegen advies op een prettig persoonlijke manier

Tijdens twee gesprekken heeft Arwin op een heel ontspannen manier een beeld gevormd van mijn situatie, mogelijkheden en wensen. Hij heeft een gedegen en passend financieel plan opgesteld.
Door nieuwe informatie over mijn pensioen moesten er aanpassingen gedaan worden. Ook mijn wensen stelde ik bij op basis van de kennis die ik opdeed door de gesprekken. Hier ging Arwin heel soepel mee om. Het plan is in overleg bijgesteld.
De begeleiding bij het in werking zetten van het plan was zeer waardevol. Ik heb er veel van geleerd.
Arwin heeft veel kennis en ervaring opgedaan in zijn voorgaande werk en als adviseur en hij zet dit optimaal in. Ik ben blij dat ik voor Fintechdirect heb gekozen en eindelijk grote financiele beslissingen te kunnen maken met een goed gevoel.

24 septembre 2026
Logo de FinTech Direct

Réponse de FinTech Direct

Bedankt voor je review en het vertrouwen Yvonne.
Fijn om te lezen dat de gesprekken prettig verliepen en dat je met een goed gevoel je beslissingen hebt kunnen nemen.

Zeer tevreden!

Via LinkedIn kwam ik in contact met Arwin Bandari van FinTech Direct met de vraag of hij met mij mee wilde kijken naar mijn financiële situatie. Vanaf het eerste contact verliep alles snel, prettig en professioneel. Tijdens ons online gesprek nam Arwin uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en stelde hij gerichte vragen om een goed beeld van mijn situatie te krijgen.

Na ons gesprek ontving ik een uitgebreid en doordacht financieel advies, volledig afgestemd op mijn persoonlijke vraagstukken. Wat mij vooral opviel, was de aandacht voor detail.

Vervolgens had Arwin tijdens een online sessie mij stap voor stap meegenomen in de praktijk. Zo hebben we samen het advies toegepast.

Tijdens het gehele traject ervaarde ik Arwin als vriendelijk, hij luistert aandachtig, stelde de juiste vragen en levert maatwerk. Zijn ruime ervaring in de financiële sector is duidelijk merkbaar in de kwaliteit van zijn advies en begeleiding. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig, persoonlijk en betrouwbaar financieel advies.

4 juin 2026
Logo de FinTech Direct

Réponse de FinTech Direct

Bedankt Gaiane! Wat fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Jij was bereid om echt de diepte in te gaan, dat maakt het voor mij ook een stuk leuker om te doen.

Precies zoals je beschrijft is hoe ik het voor ogen heb. Eerst goed luisteren, dan pas adviseren.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het nemen van de tijd om dit te delen.
Succes met de vervolgstappen!

Arwin

Noté 5 sur 5 étoiles

FinTech Direct heeft mij enorm geholpen om…

FinTech Direct heeft mij enorm geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën, in-depth meegekeken naar hoe ik mijn vermogen kan laten groeien en mij geïntroduceerd aan tools en platforms die goed aansluiten bij mijn profiel en situatie. Daarnaast heb ik een duidelijke introductie in beleggen gekregen, waardoor ik nu met meer kennis en vertrouwen mijn eerste stappen zet.

Zeker een aanrader voor mensen die op een innovatieve en onafhankelijke manier begeleid willen worden bij hun financiële vraagstukken.

11 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ervaring voor beleggingsadvies!

Een aantal maanden terug in contact gekomen met FinTech Direct. Gedurende de opvolgende weken is de adviseur navraag bij mij gaan doen om ervoor te zorgen in zicht te krijgen wat mijn beleggingsprofiel moest zijn en wat het beste advies daarbij past. Dit heeft hij geweldig gedaan. Niet alleen het advies, maar ook in de omgang en het meedenken in de calls en meetings zorgt er bij mij voor dat ik voor verdere financieel advies weet waar ik terecht moet.

23 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De beleggingstraining die ik heb…

De beleggingstraining die ik heb gevolgd was van hoog niveau. We zijn diep ingegaan op aandelen, ETF's, opties en margin trading. Deze inzichten hebben mij veel tijd en waarschijnlijk ook geld bespaard, die ik anders zou hebben verloren door zelf dingen uit te proberen.

2 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

FinTech Direct is een samenwerking met…

FinTech Direct is een samenwerking met ons aangegaan voor marketingdoeleinden, en de communicatie verliep soepel. Ze hebben een duidelijk Unique Selling Point (USP), wat we effectief in beeld hebben gebracht. Van het opzetten van campagnes tot de lancering en het werken met de resultaten, het was een succesvolle en waardevolle ervaring.

23 septembre 2024

Aanrader

Enorm goed geadviseerd, zijn erg professioneel en weten waar ze het over hebben! Voor financieel advies kom ik zeker nog bij ze terug, bedankt!

15 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top ervaring voor financieel advies

Het contact tijdens de gesprekken was zeer prettig. Qua persoonlijk aandacht wad het goed en de financiële adviezen hebben enorm geholpen. Hierdoor heb ik nu een financieel fundament en Fintechdirect heeft hier een hele mooie bijdrage aan geleverd. Ik raad Fintechdirect zeker bij anderen aan voor financiële adviezen. Ik kom zeker nog eens terug en ben ze dankbaar voor de gerichte hulp.

29 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De persoonlijke adviezen van FinTech…

De persoonlijke adviezen van FinTech Direct waren heel waardevol voor mij. Ik heb een aantal verassende en interessante aanbevelingen ontvangen. Handig voor de korte als voor de lange termijn. Ik kom zeker terug in de toekomst als ik weer voor financiële vraagstukken sta.

3 avril 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus