FitBeny Valmennus Avis 342

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Valmennus on ollut tähän asti huippuluokkaa niin appin toimivuuden, valmentajan ammattitaidon, ruokavinkkien ja henkilökohtaisen treeniohjelman osalta. Aloitin valmennuksen toinen jalka vielä pide... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fitbenyn valmennuksessa sain hyvää ohjausta niin ravinto kuin treenipuolella. Ruoat olivat maittavia ja ne olivat kustomoitu juuri omiin tarpeisiin, sekä niitä sai valmennuksen aikana lisää tarvittaes... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de fitness et nutrition
  2. Coach particulier
  3. Centre d'amincissement

Écrit par l'entreprise

Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Noté 5 sur 5 étoiles

Olen ollut FitBeny valmennuksessa jo…

Olen ollut FitBeny valmennuksessa jo jonkin aikaa, ja voin rehellisesti sanoa, että kyseessä on yksi parhaista päätöksistä, jonka olen tehnyt oman hyvinvointini eteen. Valmennus on ollut alusta asti selkeää, tavoitteellista ja ennen kaikkea yksilöllistä.

Juha on toiminut minun yksilövalmentajana fitbenyn valmenuksessa ja hänelta olen saanut todella paljon käytännöllisiä ja helposti arkeen sovellettavia vinkkejä ruokavalioon, mikä on auttanut minua pysymään suunnitelmassa huomattavasti paremmin. Hänen kanssaan kommunikointi on luontevaa ja mutkatonta, ja asioista on helppo keskustella avoimesti ilman turhaa kynnystä.

Erityisesti arvostan sitä, että valmennuksessa keskitytään kestävään muutokseen, ei pikaratkaisuihin. Motivaatio on pysynyt korkealla, ja tuloksia on tullut ilman, että elämä menee täysin rajoittamiseksi.

5 mai 2026

Iso suosittelu!

Aloitin valmennuksen toinen jalka vielä pidennysleikkauksesta kipeänä keppien kanssa, joten käytössä oli vain silloin kuminauha. Siitä pari viikko eteenpäin ostin treenien tueksi käsipainot ja treenipenkin, joiden avulla olen saanut vain kotona ollessa ja vain yläkroppaa treenatessa pudotettua 7 kiloa 12 viikossa. Mahdollisuus keskustella valmentajan kanssa appin kautta ja viikottainen raportti edistymisestä on pitänyt motivaation korkealla ja päivittäiset treenit aina tehtynä. Huippu valmennus!

5 mai 2026

Todella hyvä koutsaus

Treeni- ja ruokaohjelmat ovat todella hyviä ja niitä on helppo noudattaa. Markus-koutsi on todella asiantunteva ja kannustava.

4 mai 2026

Toimiva kokonaisuus

Hyvät reseptit, mielenkiintoset ja vaihtuvat treenit. Kaikki räätälöidään niin et pystyt noudattamaan ohjeita arjessa ja treenejä tulee juuri sopivasti just sulle.

2 mai 2026

Suosittelen lämpimästi!

Olen ollut todella tyytyväinen valmennukseen. Lähdin hommaan mukaan, jotta saan muutaman raskauskilon pudotettua ja kohotettua kuntoa. Pääsin päätavoitteeseen yllättävän nopeassa ajassa ja olen saanut myöskin valmentajalta hyviä ohjelmia toiveiden ja yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti. Kiitos Markus-koutsi! 😊

1 mai 2026

Markus koutsina! 🙏

Aivan huikea alku reeniin ja ruokailuun. Nälkää ei ole ollenkaan ollut ohjelman aikana mutta kuitenkin kiloja laihtunut. Eka kuukausi nyt takana ja koutsi Markus tehnyt aivan mahtavaa duunia. Energiataso ja motivaatio on pysynyt korkealla 🙏 kiitos!

30 avril 2026

Ihan huippu valmennustiimi

Ihan huippu valmennustiimi, monipuolista, paljon reseptejä mistä valita. Siis pelkkää positiivista, paras valmennus. Suosittelen ihan jokaiselle joka vähänkin miettii valmennusta.

Markuksen valmennuksessa 9kk…

Markuksen valmennuksessa 9kk valmennuksen aikana painoa pois reilut 15kg ja elämäntavat aikalailla uusiksi. Vaikea löytää valitettavaa, omien toiveiden mukaan valmennusta toteutettiin ja muutoksia tehtiin tarvittaessa jos niitä pyysin. Kaikin puolin loistava valmennus.

Noté 5 sur 5 étoiles

Markus Saariston valmennuksessa ollut…

Markus Saariston valmennuksessa ollut noin 2kk ajan ja iso muutos on saatu jo nyt elämäntapoihin. Markus on todella asiantunteva ja videovastaukset antaneet kyllä paljon mietittävää ja tietoa ja tsempanneet elämäntapamuutoksen tekemisessä. Nyt kiinteytymistä tullut ja rasvaa lähtenyt ilman näläntunnetta oikealla ruokavaliolla mitä helppo noudattaa n. 4,5kg. Sain myös todella hyvät treeniohjelmat mitkä sopii omaa urheilulajia ajatellen.

Noté 5 sur 5 étoiles

1kk valmennusta takana ja tuntuu…

1kk valmennusta takana ja tuntuu hyvältä. Mun valmentaja Markus on todella innostava ja kannustava. Toiveet ruokavalion muutoksiin ja treeniin onnistui todella nopeesti. Tuloksia alkanut näkymään ja uskon että päästään kyllä maaliin. Appi on musta hyvä ja selkeä, treeniohjelmat ja painot kulkee matkassa mukana ja plussaa siitä että halutessaan resepteistä saa vaikka kauppalistat matkaan. Suosittelen.

Valmennus on mennyt nousujohteisesti

Valmennus on mennyt nousujohteisesti. Ensimmäisten kuukausien aikana painoa tippui nopeasti ja pääsin hyvään rytmiin. Sen jälkeen ollaan valmentaja Markuksen kanssa keskitytty myös siihen että mieli ja henkinen jaksaminen pysyy matkassa mukana ja että tulokset pysyvät jatkossakin.

Suosittelen!

Ei voi muuta, kuin suositella. Erityisesti ruokapuoli teki vaikutuksen. Ruoka on hyvää, helppo tehdä ja sovellus on ruokatottumuksien ylläpitämiseen tehty!

Erityissuositus Markukselle! Erittäin asiantuntevaa ja toimivaa koutsausta!

Vasta lyhyen aikaa valmennuksessa

Vasta lyhyen aikaa valmennuksessa, mutta ollut todella tyytyväinen. Valmentaja vastaa aktiivisesti ja yhteistyö ollut helppoa. Kysymyksiin saanut aina kattavat vastaukset. Markus on huippu valmentaja!

Valmennus

Sami on ihan huippu! Sami on toiminut minun valmentajana nyt 9 viikkoa ja tulosta on tullut -12kg! 🥳
Ruokavalio on tosi hyvä ja monipuolinen sekä helposti tehtävissä. Niin ruokavaliossa kuin saliohjelmassakin sain esittää toiveita ja/tai muutoksia ja Sami teki muutokset nopeasti.
Fiilis on loistava ja innolla odotan millaisia muutoksia tulevien kuukausien aikana saadaankaan aikaiseksi! 😄

28 avril 2026

Helppoo ja kivaa

Kuten monella muullakin, niin itselläkin ajatus painon pudotuksesta on pyörinyt päässä vuosia. Se, että ajatuksen sai konkretisoitua ei oikeastaan vaatinut kuin ilmoittautua valmennukseen Fitbenylle.

Muutama kuukausi takana ja omaa suunniteltua aikataulua reilusti edellä. Ilman, että olisi epämukavuusalueelle edes pahasti pitänyt mennä.

Omalla kohdalla oli olettamus, että pitää luopua kaikesta kivasta, menoista ja työpaikan lounaista ja sitoutua päivästä toiseen täysillä vaan oikeanlaiseen suorittamiseen. Voin kertoa, että ei ole tarvinnut mistään oikeasti itselle arvokkaasta asiasta luopua ja enemmän on saanut kuin menettänyt.

Ruoka- ja treeniohjelmat ja niiden muokattavuus omaan mieltymykseen on toiminut heti alusta saakka.
Ennen kaikkea tuntuu että otetaan vastaan ihmisenä, ei asiakkaana. Omalla kohdalla tärkeää on se, että on "vastuussa" myös jollekin muulle kuin itselle ja tässä roolissa on valmentaja onnistunut.

27 avril 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus