Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig reparation af iPhone, Service helt i top med tilbud om låne tlf. aftalt pris samt meget venlig betjening.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Service de réparation d'ordinateurs

Écrit par l'entreprise

FixByDrive er et værksted der reparerer stort set alle enheder. Vi reparerer alt fra Apple produkter til Samsung, Huawei, LG, Oneplus, Nothing Phone, Playstation, Nintendo Switch mm. Vi har over 12 års erfaring indenfor reparation af enheder som Smartphones, tablets og computere. Derudover har vi en shop hvor vi sælger mange forskellige gadgets, ting til hjemmet, børnelegetøj, fjernstyrede biler, droner, bokseudstyr, automatisk vinduespudsere, robot støvsugere og meget mere! Find shoppen på www.shop.fixbydrive.dk.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik hurtig svar på mine spørgsmål og afklaring på pris. Hurtig betjening og reparationstid .

3 février 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Mona. Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Kanon god oplevelse

Kanon god oplevelse, rigtig god service kan klart anbefales.

14 février 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Adam. Tak for din anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Har brugt det flere gange efterhånden .

16 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Ihsan. Tak for at du har brugt tid til at anmeldese vores service :)

Imødekommende

Tak for en rigtig god behandling.
Jeg kom med min forvirring over teknikken, og et ønske om gode råd. Jeg fik løst problemet og fik forklaringer med på vejen. Jeg gik derfra uden at skulle betale. Det er rart at der stadig findes så imødekommende og hjælpsomme mennesker,- og jeg anbefaler gerne Fixbydrive til andre.

14 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Henning. Du er velkommen. Tak for det :)

Anbefales herfra

Anbefales herfra. God priser og fantastik service.

12 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Shahab. Tak for dine ord :) Du må fortsætte en god dag :)

Hvad sker der lige

Hvad sker der lige. ?
Under 20min. Er tlf. Klar igen. !!!!!!!
Kan kun anbefale fixbydrive.dk
Alle stjerner her fra. 👍

10 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hejsa. Tak for din anmeldelse :)

Hurtige og professionelle reparationer

Hurtige og professionelle reparationer til konkurrencedygtige priser. Indleverede min iPhone og så var den klar efter bare 15 minutter. Kan klart anbefales 👍

9 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Rik. Tusind tak for din anmeldelse af vores virksomhed :)

8 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Özgür. Tusind tak for de fine ord om vores virksomhed. :)

Super service.

Kvaliteten i butikken har vi kendt i længe… nu har vi så prøvet shoppen, og det er ingen undtagelse. Bestilt om aftenen og modtaget dagen efter. Klart anbefales💪

6 janvier 2025

Réponse de Fixbydrive

Hej Nasuh. Tusind tak for de fine ord :) Du må have en god dag..

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales. De er altid så hurtige med deres reparationer. Meget serviceminded og så er medarbejderen altid så smilende og venlig 🤩🤩🤩

8 novembre 2024

Réponse de Fixbydrive

Hej Büsra Demir. Tusind tak for de fine ord. Du må have en fantastisk dag. Vi kan godt huske dig her i butikken. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen til vores butik :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Servicen er helt i top og de løber…

Servicen er helt i top og de løber hvert fald ikke fra deres garanti.

Sidste år fik vores hund budt hul på ipad samt cover fordi den troede det var tygge legetøj 7 måneder efter kommer der en pixelfejl i ipaden og jeg spørg så om det er dækket af garantien og svaret er tydeligt ja. og vi får en ny skærm sat på under garantien. det viser sig så nu for 5 dage siden at skærmen begynder at flimre når man trykker på den og jeg tror det er grundet skærmen igen. men jeg får tilsendt billeder at batteriet er hævet og trykker på skærmen indvendigt... fair og vi betaler self for nyt batteri... han ser så at det stadig er det gamle cover fra hunden har bidt hul i så vi får et nyt cover med gratis! total fed service og kan klart anbefales

26 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

It was our first time to change the…

It was our first time to change the screen.
Super knowledgeable staff and very friendly.
Excellent customer service.
The replacement arrived quickly and the service was smooth and quick. They really do a great job of making you feel like a VIP.
Nice guy at the front, easy transaction very patient, - thanks for that.
Can recommend FixByDrive ( nearly Føtex Herning ).

25 septembre 2024

Réponse de Fixbydrive

Hi Maryna. Thank you. Thanks for your rating. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Den sødeste mand som tog sig tid til at…

Den sødeste mand som tog sig tid til at forklare og guide, så jeg fik den hjælp, jeg havde brug for, da Apple Support ikke kunne.

3 septembre 2024

Réponse de Fixbydrive

Hej Helle. Tusind tak for de fine ord :) Du er altid velkommen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle have skiftet mit batteri

Jeg skulle have skiftet mit batteri, men det nye batteri jeg fik i var desværre defekt (de havde fået en dårlig sending). De skiftede uden ydeligere omkostninger batteriet igen, og skiftede oven i købet mit panserglas som kompensation for ulejligheden. Super god og hurtig service.

24 août 2024

Réponse de Fixbydrive

Hej Rachel. Tusind tak :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus