Super hurtig reparation af iPhone, Service helt i top med tilbud om låne tlf. aftalt pris samt meget venlig betjening.

Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Voir plus

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Service de réparation d'ordinateurs

Écrit par l'entreprise

FixByDrive er et værksted der reparerer stort set alle enheder. Vi reparerer alt fra Apple produkter til Samsung, Huawei, LG, Oneplus, Nothing Phone, Playstation, Nintendo Switch mm. Vi har over 12 års erfaring indenfor reparation af enheder som Smartphones, tablets og computere. Derudover har vi en shop hvor vi sælger mange forskellige gadgets, ting til hjemmet, børnelegetøj, fjernstyrede biler, droner, bokseudstyr, automatisk vinduespudsere, robot støvsugere og meget mere! Find shoppen på www.shop.fixbydrive.dk.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

God service og hurtig reparation

Super service.
Den 27. februar 2023 indleverede jeg min iPad med defekt skærm. Samme dag modtog jeg en mail med billeddokumentation og pris på reparation. Reparation udført til ug og aftalt pris og jeg kunne hente en velfungerende iPad dagen efter. Jeg er meget tilfreds og kan absolut anbefale Fix by Drive.

28 février 2023

Service i topklasse

Service i topklasse. Min IMac gik ned og kunne ikke startes igen. Troede jeg havde mistet de data, der ikke var blevet backet up. Men Gavi fra FixByDrive Herning reddede alle mine data og endda til en overkommelig pris. Super god og hurtig service og godt kendskab til, hvad der skal til. Tak Gavi!!

26 septembre 2023

Bedste service!!

Mega god, hurtig og effektiv hjælp til min datters MacBook i Herning i dag!! Mega god service - glad, smilende og imødekommende 😄

5 octobre 2023

Reklamationer behandles ordentligt

Egentlig fin og hurtig service, men har flere gange oplevet at måtte retur til butikken dagen efter med noget, der ikke helt spillede fx. et løst kamera eller en skærm med fejl på. Det er lidt ærgerligt at skulle retur igen og have det lavet dagen efter. Men så får man testet Fix by drives reklamation- og kundeservice og det kører som regel uden ret meget bøvl.

25 août 2023

Fantastisk service!

Min telefon går i stykker en aften i en weekend, men alligevel svarer de på mail efter ganske kort tid, hvilket jeg slet ikke havde regnet med.
Der lægges en skærm til side, da min telefon har en bestemt farve som de heldigvis har på lager.
Jeg mødes af en venlig mand, der finder en fejl mere på min telefon og sender en sms, om jeg vil have det skiftet også.
Skærmen er skiftet inkl panserglas på få timer.
Fantastisk service. Vigtigt når man som de fleste i dag, er afhængige af at telefon virker, med mail, dankort, mitId osv osv.
Nu håber jeg ikke jeg får brug for det, men de er de første jeg kontakter, hvis jeg igen skal have lavet noget!

27 juillet 2023

Topklasse service vi har fået i…

Topklasse service vi har fået i Fixbydrive Herning.
Vi har kun rosende ord og vores varmeste anbefaling af denne butik.
Fixbydrive har haft fuld fokus på os som kunde, svaret med det samme og løst vores problem med en Iphone der var gået i stykker.
Får vi igen problemer med et Apple produkt vil vi til hver en tid bruge samme butik igen.

4 juillet 2023

Fantastisk service

Verdensklasse service, FixByDrive leverer en virkelig god service med fokus på at få løst kundens problem.
Jeg er ikke i tvivl, næste gang jeg har udfordringer med et Apple produkt, med skift af skærm eller lignende, så kommer jeg til FixByDrive - samt giver mine anbefalinger til andre om at gøre samme.

2 juin 2023

Lynhurtig reperation

Lynhurtig reperation (samme dag).

Prisgaranti er dog proforma, da de "anvender bedre reservedele end konkurrenterne".

8 juin 2023
Logo de Fixbydrive

Réponse de Fixbydrive

Hej Kenneth :) Tak for din anmeldelse. Tror du mener prismatch og ikke prisgaranti. :) Vi prismatcher så længe kvaliteten er den samme som vores. Du har fået udskiftet batteri på din Macbook og vores konkurrent giver 6 måneders garanti, hvor i mod vi giver 2 års garanti. Du får 1.5 år længere garanti på dit batteri. Derudover har du fået repareret din enhed i løbet af en times tid, hvorimod det tager 2-4 dage hos vores konkurrent da de sender deres MacBooks til Silkeborg. Der er flere ting der spiller ind :)

God dag :)