Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig reparation af iPhone, Service helt i top med tilbud om låne tlf. aftalt pris samt meget venlig betjening.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Service de réparation d'ordinateurs

Écrit par l'entreprise

FixByDrive er et værksted der reparerer stort set alle enheder. Vi reparerer alt fra Apple produkter til Samsung, Huawei, LG, Oneplus, Nothing Phone, Playstation, Nintendo Switch mm. Vi har over 12 års erfaring indenfor reparation af enheder som Smartphones, tablets og computere. Derudover har vi en shop hvor vi sælger mange forskellige gadgets, ting til hjemmet, børnelegetøj, fjernstyrede biler, droner, bokseudstyr, automatisk vinduespudsere, robot støvsugere og meget mere! Find shoppen på www.shop.fixbydrive.dk.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde, gik med fuld tilfredshed.
Lynhurtig service, et perfekt stykke arbejde, helt enkelt, nem og venlig betjening.
Fixbydrive kan klart anbefales!

16 décembre 2021

Réponse de Fixbydrive

Hejsa :) Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Husk at anbefale os til alle andre :)

Ipad rep.

Fik min ipad repareret selv om den var vind og skæv efter at være kørt over af bil.
Troede den var fuldstændig ødelagt men de fik den til af fungerer som en ny ipad.

19 novembre 2021

Fantastisk service

Fantastisk service
Det tredje gang jeg nu har været forbi butikken - og de levere hver eneste gang! :)

9 octobre 2021

Noté 1 sur 5 étoiles

Oneplus telefon ødelagt

Fik et tilbud på Batteri skift i min Oneplus 5.
Da jeg skulle betale i butikken ville teknikeren sætte prisen op, men bakkede dog hurtigt ned da jeg sagde jeg havde tilbuddet fra Facebook

Det viste sig hurtigt at der var sket en fejl da telefonen gik i bootloop 5 minutter efter jeg havde forladt burikken. Jeg gik tilbage og teknikeren tilbød at skifte batteriet igen, og ville beholde den over natten for at køre tests dagen efter. OK.

Da jeg fik telefonen tilbage dagen efter virkede den fint, men batteriet var næsten fladt. Jeg satte telefonen til oplader, men selvom telefonen meldte den ladede hurtigt, så tog det over 9 timer at lade telefonen op til 100%, det meste hvor den bare lå i standby.

Teknikeren tilbød at sætte mit oprindelige batteri tilbage i min telefon og at refundere mit køb, men mente at det måtte være en fejl på telefonens bundkort.

Den fejl fandtes ikke før jeg overgav telefonen til FixbyDrive, og jeg har ikke taget imod det sidste tilbud i frygt for hvad de så gør ved min telefon.

--Svar--

Min telefon fejlede ikke noget ud over at den begyndte at have svært ved at holde strøm i mere end 1 dag. På trods af dette kunne telefonen stadig lades op både normalt og med Oneplus's hurtiglader, hvilket den ikke kan længere efter at du har haft den på dit værksted.
Jeg beskrev også til dig jeg har haft den telefon siden ny, og den ikke har været på noget værksted før og aldrig har været åbnet. På trods af dette mener du nu at det er en fejl der var forud fra dit arbejde, hvilket jeg så siger det ikke er.

Og nej, som jeg skrev tog jeg ikke imod refunderings tilbuddet da jeg er i tvivl om jeg ville komme ud af dit værksted med en telefon der overhovedet virkede mere.

Angåede det oprindelige tilbud har jeg det, men må ikke lægge billede på her.
Du afbrød mig selv da jeg ville finde det mens jeg stod i butikken.

Det er fair nok at du vil forsvare din butik herinde, det er det platformen er lavet til, men du skal heller ikke selv pynte for meget på at jeg er kommet ud af døren med en væsentlig forringet telefon i forhold til da jeg afleverede den.

27 septembre 2021

Hej Jonas.

Det du skriver passer dog ikke helt.

Du kom ind fordi din telefon blev drænet for strøm ret hurtigt, det er korrekt. Vi satte et nyt batteri i som gjorde at telefonen genstartede. Du kom ind igen og vi satte et nyt batteri i. Du kontakede os igen og sagde at den stadig blev drænet for strøm. Vi forklarer dig at det så ikke er batteriet, da det er batteri nummer 2 vi har sat i. 2x originale oneplus batteri er meget usandsynligt. Vi forklarer at du bare kan komme tilbage og du vil få dine penge refunderet og vi ville sætte dit gamle batteri i igen. Vi har fortalt dig at det nok er en bundkortsfejl der gør at din telefon bruger mere strøm end højest nødvendigt og det er derfor din telefon taber strøm. Vi vil refundere dine penge men du vælger så at skrive herinde, hvilket er helt fair.

Prisen er aldrig blevet forsøgt forhøjet. Det var mig der reparerede din telefon og jeg spurgte dig hvilken pris du havde fået oplyst da vi er flere der svarer på mails, beskeder, opkald osv. Du svarede at du ville vise mig beskeden, men det kunne du ikke fordi du ikke kunne finde den. Selvom du ikke kunne vise den, accepterede jeg prisen og du betalte det som du fik oplyst og ikke mere. Der er ingen der prøver at snyde dig her. Heller ikke med reparationen. Din telefon fejler mere end først antaget.

Det er fair at du skriver en anmeldelse herinde, men jeg synes du pynter lige lovlig for meget på din anmeldelse og kommer med en historie der ikke er sand og skriver vi prøver at snyde dig. Igen, der er ingen der snyder her.

Du må have en god aften.

Svar tilbage:

Aaarh hvis fejlen er opstået fra vores side, så erstatter vi telefonen med en helt ny enhed hvis den kan fåes som ny når den er så gammel. Hvis ikke , så giver vi en bedre enhed helt uden beregning. Den har ladet normalt da vi havde den. Måske skulle du tjekke din lader eller ladeindgang. Men som sagt, er det svært at sige herfra. Vi tilbød dig også en lånetelefon.
Tingene skal fungere når det har været hos os. Hvis ikke, så finder vi en god løsning på det. Du kan selv se vores bedømmelse herinde. Vi gør meget for kundetilfredshed og vi kan da også lave fejl, men at sige vi prøver at snyde dig er lidt en overdrivelse synes jeg.

Hvis du ombestemmer dig, kan du altid kontakte os.

Hav en god aften :)

Helt igennem fantastisk...

Helt igennem fantastisk oplevelse af dette kørende værksted.
Faruk er, i mine øjne, vanvittigt kompetent, super kundeminded og egentlig bare et super behageligt menneske.
Skulle have skiftet skærm og bagside på min Huawei P30 Pro, så skrev med ham om dette og om prisen på dette.
Havde derudover selv et Panzer liggende, som jeg spurgte om han ville sætte på, selvom dette ikke var hans eget produkt, men ingen problemer der.
Da jeg kommer for at hente telefonen, til den aftalte tid, var skærm og bagside skiftet, mit Panzer var sat på - og derudover var der skiftet ramme og et splinternyt batteri var sat i.
Dette havde vi, umiddelbart, ikke snakket om, men har siden kunnet læse mig til, at batteriet er en bonus ved hans helt ekstraordinære service.
En helt igennem fantastisk oplevelse hos Fixbydrive, og helt sikkert et sted og en mand jeg vil handle med igen, hvis uheldet skulle være ude - og klart anbefalingsværdigt, fra min side.
Tusind tak for hjælpen Faruk og Fixbydrive.
KEEP UP THE GOOD WORK.

5 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige oplevet den mest…

Jeg har lige oplevet den mest fantastisk service hos Fixbydrive. Min minimac blev skadet under lyn og torden vejr, og der var ikke liv i den. Jeg ringede inden åbningstid om morgenen, og jeg kunne bare komme med den. Jeg udtrykkede min fortvivlelse over, at min mac er min arbejdscomputer, og at det hastede rimelig meget. Allerede 2 timer senere havde Faruk en diagnose. Det var strømforsyningen, den var gal med. Det var fredag jeg afleverede den, og allerede mandag var der en ny strømforsyning installeret og mac'en fejlede derefter ingenting. Tusind tak for hurtig service!

8 juin 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Skift af bagside

Vi fik skiftet bagside og da vi kommer og henter den igen har de skiftet bagsiden på en iPhone XS
og vi kan se der er pletter bagpå og vi får afvide de er fordi limen ikke er ordentlig tør
Men næste dag er det der stadigvæk vi kører ind med den igen og får det lavet igen
Da jeg henter den får jeg afvide de var løbet tør det lim de plejer at bruge så de tog nået andet de troede var det samme

Vi har nu haft 2 ekstra ture til Herning for at aflevere og hente iPhonen

Får afvide det normalt koster 1000 kr
Men da vi benyttet os af åbningstilbudet i Herning fik vi det til 500 kr så det betyder åbenbart halv service

De beklaget godt nok de havde brugt nået forkert lim
Men ved man ikke om limen dur skal man i mine øjne vente til de rigtige reservedele er hjemme
Fik ingenting for ulejligheden og ekstra timer og kørsel frem og tilbage

24 avril 2021

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse. Så fik vi vores første dårlige anmeldelse eftee 2,5 år :)

Jeg forstår ærlig talt ikke din anmeldelse. Vi har åbningstilbud på varer vi har på lager, men da din kærestes iphone xs er i guld farve og vi ikke har det på lager, så bestiller vi alligevel en til samme pris, netop 500 kr grundet åbningstilbud. Netop for at yde en god service.

Vi skifter bagsiden og konkluderer at der er pletter på bagsiden. Vi forklarer at det muligvis kan være at limen ikke er helt tør, men at hvis det ikke forsvinder så skal i komme tilbage og vi vil fikse det da det selvfølgelig skal være i orden.

Din kæreste kommer dagen efter og vil gerne have det lavet om. Vi fikser det samme dag. Vi løber hverken fra det, benægter, udskyder reparationen eller kommer med undskyldninger. Vi fikser det.

Vi fandt så ud af at det lim vi brugte, ikke kan bruges til bagsider da det går igennem glasset og laver mærker.
Vi har beklaget situationen flere gange overfor din kæreste. Hvad forventer du at vi ellers gør?
Du skriver at du har kørt i timevis? At du ingenting har fået for det? Du har fået 500 kr i rabat på en reparation. At der kun er halv service fordi der er halv pris? Vi har gjort hvad vi kunne og løst problemet dagen efter. Så om det kan være "halv service" det ved jeg ærlig talt ikke.

Problemet er løst dagen efter. Telefonen er fuld funktionel efter reparation.

Man kan ikke gøre alle tilfredse desværre. Du er mere end velkommen til at benytte et andet værskted næste gang uheldet skulle være ude.

Noté 5 sur 5 étoiles

De kom hjem til mig og fiksede min mobil på et kvarters tid. Super fin service.

22 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg skulle have skiftet batteri...

Da jeg skulle have skiftet batteri i min MacBook stod holdet fra Fixbydrive klar. Vi fik hurtigt aftalt en tid, og teknikeren kom forbi og skiftede batteriet få dage efter. Efterfølgende optrådte jeg som en rigtig vanskelig kunde, da jeg klagede over, at computeren nu ikke kunne lade. Fixbydrive svarede ultrahurtigt og sendte en tekniker, som kunne fortælle mig, at det altså skyldtes, at min oplader var gået i stykker. Undskyld, at jeg brokkede mig, Mikkel, og tak for måden, du håndterede sagen på. Og undskyld til teknikeren, der måtte køre forgæves Herning til Silkeborg. De bedste anbefalinger herfra!!

3 février 2021

Fik opdateret min gamle Macbook pro 13

Fik opdateret min gamle Macbook pro 13. Super tilfreds med betjeningen og resultatet. Fedt at drengene var hurtige med at melde tilbage efter min henvendelse, kom med et fornuftigt tilbud, holdte mig opdateret undervejs og kom lige til min dør og hentede/leverede min computer. Hurtig og god service.
Varmeste og bedste anbefalinger herfra !!

29 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik min iPhone x skærm ødelagt

Jeg fik min iPhone x skærm ødelagt, der stod Faruk fra fixbydrive klar til at hjælpe. Han tilbød endda at køre ud til min arbejdsplads, komme ind og hente den, og lave den mens jeg var på arbejde😁 det tig kun Faruk 15 minutter at fixe skærmen, og sætte et panserglas på. Priserne var de bedste jeg kunne finde, så bliver det heller ikke bedre. En klar anbefaling fra min side, så prøv det og giv Faruk et kald, det er altid god kundeservice man får hos ham👍

25 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Min MacBook ville ikke starte op, fixbydrive hentede den og kiggede på den. Gav hurtigt svar på hvad der var galt og hvad det ville koste.
De leverede en god service og var hurtigere til at få ordnet min Mac end forventet. 👍

7 janvier 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Super hurtig og fleksibel service

Eneste grund til 4 i stedet for 5 stjerner er, at bestemte HD størrelser havde en leveringstid på adskillige uger hos FixByDrive, hvorfor det ikke var en option at få en ny reservedel med samme kapacitet som den defekte.
Men vi fandt en løsning - og bortset fra dette, så var det en perfekt oplevelse med super hurtig, fleksibel og professionel service - både forud for og under selve reparationen.

28 décembre 2020

Hej Michael.

Tak for din fine anmeldelse :)

Du har helt ret i at der har været 4-5 ugers levering på en SSD harddisk til din MacBook model men det har været grundet corona, jul og nytår, hvorfor dele som SSD harddisk ikke har været nem at få hjem i løbet af ganske kort tid. Det ligger dog normalt ikke til os at have en leveringstid på flere uger.

God jul og godt nytår :)

Anders
Fixbydrive

Perfekt.....

Det er femte gang jeg benytter Fixbydrive. Og de fin endnu engang "pustet" iv i min gamle Mac, der havde fået væske i displayet.Jeg fik fremragende service. Hurtig respons, fin information gennem hele forløbet. Alle aftaler overholdt, og til en yderst rimelig pris. Min varmeste anbefaling.

13 décembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus