Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... Voir plus
Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... Voir plus
Skulle sälja en ipad och det tog ca 2 månader från att jag skickade in den tills jag fick pengar. Fick dessutom ringa flera gånger då ingenting hände, fick inte ett mail eller något. Hamnade tills... Voir plus
Lämnade in min Samsung telefon för batteribyte i butiken i Uppsala. Fick bra förstklassig service från början till slut av killen i rullstol. Stort tack till honom.👍😁Tog en timme bara.
Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle
Kungsgatan 52 , 90752, Umeå, Suède
- 0101301380
- ismat@fixiphone.se
- fixiphone.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Ok service
Ok bemötande. Dock trasslade betalautomaten men det löstes med faktura. Inte önskvärt men det löste sig.
Trassel med skärmskyddet som höll 24timmar. Efter visst tjafs och telefonerande med HK återbetalas detta. Kan inte rekommendera deras skärmskydd som är det sämsta jag testat.

Högsta betyg till Fixiphone i Gävle
Högsta betyg till Fixiphone i Gävle. Snabbt svar i chatten att batteriet jag behövde fanns i lager, och snabbt och proffsigt byte.

Mycket bra bemötande
Mycket bra bemötande! Snabba när grejjorna kommit hem!

Réponse de Fixiphone.se
Kanon bra service trevligt bemötande…
Kanon bra service trevligt bemötande snabb service

Bra bemötande i receptionen
Bra bemötande i receptionen. Duktiga personal i kassan och snabbhjälp.

Réponse de Fixiphone.se
Snabb hjälp och supertrevligt…
Snabb hjälp och supertrevligt bemötande, kommer definitivt tillbaka om behovet uppstår.

Väldigt trevlig personal
Väldigt trevlig personal. Skickade in min son för att köpa skärmskydd till iphone13. Snabb hjälp och väldigt trevligt. I Gävle.

Réponse de Fixiphone.se
Mycket bra service och trevlig personal…
Mycket bra service och trevlig personal !!!!

Bytte skärm på telefonen
Bytte skärm på telefonen. Mycket trevligt bemötande och snabb service. Nöjd med resultatet.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb reparation och gott kaffe
Rekommenderas starkt

Réponse de Fixiphone.se
Snabb och bra reparation av display…
Snabb och bra reparation av display till iPhone SE 2021. Trevlig personal.