Wederom blijft fixitfaster aanmaningen…
Wederom blijft fixitfaster aanmaningen en dreigementen sturen tot het betalen, Niettegenstaande ik vanaf de eerste dag en de daaropvolgende dagen mails tot ontbinding van de overeenkomst heb verstuurd eveneens officiële brieven opgemaakt door de advocaten van radar met het verzoek tot ontbinding van de overeenkomst, mogen invloed uitmaken voor het opdringerige aanmaning tot betaling. Fixitfaster speelt spelletjes door te verklaren ik een referentie nr. toesturen moet om de ontbinding van de overeenkomst te laten bevestigen. Reeds in eerdere communicatie melde fixitfaster ik bij hen niet bekend stond ook een bevestiging melding dat mijn aanmelding was geannuleerd, maar ze blijven maar doorgaan met dreigementen. Ook hier op Trustpilot verklaren ze bereid te zijn tot die ontbinding van de overeenkom maar het zijn smoesjes om wederom verder te gaan met betaal dreigementen. Waar dit heen moet is een raadsel, niemand gerechtelijk of via politie optreden doet iets aan die oplichters praktijken. Ik ben benieuwd of deze zaak tot bij de rechtbank zal leiden of dat er nu eens werkelijk iets of iemand daar wat aan doet.