Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Voir plus
Hurtigt, effektivt og billigt. Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god service. Kom som lovet samme dag, som var dejligt, da vi var ret bekymrede over et hvepsebo lige ved soveværelset. Var hurtig og effektiv i behandlingen af adskillige hvepseboer i vores... Voir plus
Ringede til Lars fra Fjernhvepsebo.dk om mandagen. Aftalte mellem 11 - 13 om onsdagen. Lars ringede 11.15 og oplyste, at han ville være fremme et kvarter efter. Efter at være vist Gedehamseboe... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.
Danemark
- fjernhvepsebo.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Det gik bare præcis som aftalt.
Det gik bare præcis som aftalt.
Og prisen er vitterligt det halve af hvad de store etablerede skadedyrsbekæmpere finder på at forlange for at fjerne hvepsebo.
Det er bare totalt i orden.
Super service
Super service!
Venlig, hurtig og yderst effektiv.
Vi vil helt sikkert benytte os af FjernHvepsebo hvis vi skulle få uindbudte gæster igen☺️
Havde brug for hurtigt at få fjernet et…
Havde brug for hurtigt at få fjernet et stort hvepsebo og her tog en flink mand telefonen og herefter kom han inden for er par dage og fjernede dette effektivt og til en fornuftig pris 👍 kan klart anbefales👌
Hurtig og effektiv.
Hurtig og effektiv fjernelse af hvepsebo skjult under udhæng. Fair pris.
Kan absolut anbefales.
Effektiv og super service!
Vi havde et hvepsebo lige ved hoveddøren til huset. De små gule djævle havde lavet et bo oppe under brædderne i udhænget. Kontaktede Lars midt på formiddagen, og samme dag kl. 14 var han på adressen. Da jeg kom retur fra job kl. 16.30 var der ikke længere hvepse, der fløj frem og tilbage... Det er virkelig service og hurtige ekspedition.
Har mine varmeste anbefalinger.
Anbefales!
Hurtig, effektiv fjernelse af hvepsebo. Yderst behagelig kommunikation. Anbefales varmt!
Effektiv behandling
Venlig og nem kommunikation
Effektiv behandling af hvepsebo
Super quick service
Super quick service, excellent communication with SMS, and a guarantee for the work. Will use again and again. First class.
Super hurtig udrykning og god service
Super duper
God kommunikation, ringede hurtigt tilbage og kom dagen efter.
Hurtig og effektiv 😁.
Hvepsebo. Vest Service er yderst kompetent
Vest Service er yderst kompetent, præcis og venlig til at fjerne vores hvepsebo. Anbefales på det varmeste.
Hurtigt og Effektivt,
Hurtigt og Effektivt,
Vi ringede, under 1 time senere ringede det på døren.
Boet blev "behandlet", og vi har ikke set noget til det siden.
Kan klart anbefales.
Kompetent og kom til aftalt tid
Kompetent og kom til aftalt tid. Billigere end konkurrenterne. Ingen tvivl om, at jeg bruger denne service igen, hvis behovet opstår.
Hurtig og kompetent afvikling af…
Hurtig og kompetent afvikling af fjernelse af hvepsebo ved jorden. Fair pris
Super service
Rigtig god oplevelse. Meget fleksibel, hurtig og super service. Kan varmt anbefales.
Super service og hurtig hjælp!
Super service og hurtig hjælp! Alle hvepse er væk efter første besøg! Kan varmt anbefales!
Kvik behandling.
Kvik behandling.