2,1

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,1

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg købte en Skoda fabia fra 2009 hos…

Jeg købte en Skoda fabia fra 2009 hos fjordens biler Hobro d.18/4-2022, jeg må sige jeg har oplevet rigtig god service både ved købet og her i onsdags hvor jeg fik lavet service på den, bilen var ovenikøbet vasket og støvsuget.
God oplevelser her fra og jeg kommer igen.

23 juillet 2022

Hellere dårlig service end god kunderelation

Købte en bil hos dem, ældre bil bevare.
Flinke mennesker mens handlen står på, da der kort efter købet viser sig en fejl kontakter jeg Henrik, som lover at ringe tilbage.
Efterfølgende ringer han aldrig tilbage, og telefonen tages ikke når man efterfølgende ringer.

Elendig service, kujonagtig opførsel fremfor at tage dialogen med kunden.
Kan kun anbefale at man går langt uden om… for magen til dårlig forretning skal man kigge langt efter.

28 avril 2022

Fjorden tagservice eller Fjordens…

Fjorden tagservice eller Fjordens Autokommision samme addresse og samme tlf. så her er min oplevelse med Fjordens Autokommision !
købte D. 15-01-2020 en Kia Picanto hos dem inden jeg nåede hjem lyste Motorlampe hvilket viste sig at være Cat. der er defekt , 14 dage senere begynte ABS lampe at lyse og her ca hvor der er kørt ca 3000km sidder Koblingspedal in bundpladen...da jeg købte bilen var kobling lidt tung men jeg forventede at det bare var koblingskablet der trængte til olie !
ved tlf opkald til dem blev jeg mødt med et beskidt svar der betyder at min oplevelse med dem ender i Retten

22 mai 2020

Fjordens biler:

Fjordens biler:
Køb aldrig noget fra Fjordens Biler. De snyder og bedrager folk uden hæmninger. Hos Fjordens Biler er garanti en by i Rusland. Hvis man ringer og klager over fejl og mangler bliver man blokeret og de nægter at snakke med dig. De har en ualmindelig kundefjendsk politik, og de får sager hos forbrugerstyrelsen.

23 janvier 2019

KØB IKKE DIN BIL HER DU BLIVER SNYDT

købte en bil sent fredag eftermiddag og de ville ikke bytte den søndag samme uge de havde også lovet at lave et hul på udstødning uden regning men det ville de heller ikke da det kom til stykket og handlen kunne heller ikke gå tilbage.
nul garenti over hoved
deres biler er sminkede lig og de er fulstændig ligeglade når de har fået deres penge
RÅD KØR UDEN OM DEM PÅ SMEDEVEJ I HOBRO

18 avril 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit