FjordSpin777 Casino tilbyr norske spillere en moderne casinoopplevelse med en attraktiv velkomstbonus på 100 % opptil 10 000 kr og opptil 200 gratisspinn, i henhold til gjeldende kampanjevilkår. Casinoet passer for spillere som liker spilleautomater, jackpotspill, klassiske bordspill og live casino. Et oversiktlig design og mobiltilpasset løsning gjør det enkelt å finne spill og bruke plattformen fra datamaskin, mobil eller nettbrett. FjordSpin777 kombinerer en stor velkomstpakke med et variert spillutvalg, regelmessige kampanjer og praktiske betalingsmuligheter. Avhengig av tilgjengelighet kan innskudd og uttak gjennomføres i norske kroner via bankkort, bankoverføring, e-lommebøker eller andre støttede løsninger. Den høye bonusgrensen, de mange gratisspinnene og den brukervennlige mobilopplevelsen gjør FjordSpin777 Casino til et interessant alternativ for spillere som ønsker et komplett utenlandsk nettcasino. Bonusen kan være underlagt minimumsinnskudd, omsetningskrav, spillbegrensninger, maksimal innsats og tidsfrister. Les alltid de fullstendige vilkårene før tilbudet aktiveres. Casinoet har ikke norsk lisens. Kontroller gjeldende lover og regler før registrering. Kun for personer over 18 år. Spill ansvarlig.
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
jackpotene er lette å få øye på i…
jackpotene er lette å få øye på i lobbyen
Support høflig og rask
The performance is below par
The performance of the site is terrible. All the streams are laggy and the live tables keep on dropping connection when I play. I can't see myself playing here for long.
Not a good welcome bonus
I dont mind a good welcome bonus but this one is layered with so many strange conditions that it's impossible to convert it to cash for withdrawal. Absolutely ridiciolous.
No mute button for the background music
They don't have a mute button for the background music in their slots. It's super annoying having to hear the same loop over and over. I hope they fix it soon.
Velkomstbonusen er faktisk ganske…
Velkomstbonusen er faktisk ganske overkommelig
Tydelig informasjon om lisensen nederst…
Tydelig informasjon om lisensen nederst på forsiden
var litt i tvil om verifiseringen
var litt i tvil om verifiseringen, men det gikk utrolig glatt med opplastingssystemet de har