Fantastisk service/arbejde
Fantastisk service/arbejde. Fik lavet alt der var galt + det løse. Totalt i orden!!!!
Jeg er enig med nedenstående, i mit tilfælde er det dog ikke kun bremser men motor skift der er fejlagtigt lavet og Ejeren vasker hænder konstant, trods FDM efter gennemgang vurdere deres arbejde var stærk kritisabelt.
BRUG ALDRIG FL AUTO!!!!!!!!!
jeg opfordre Automester til at smide dette værksted ud af kæden for de lever ikke op til hvad automester som kæder lover kunderne.
Men når man ringer til Automester blir man ikke taget seriøst!!
Har normal brugt FL-Auto og har været yderst tilfreds med deres arbejde, jeg har haft min bil til det årlige service i april 2018 og meget kort efter startede mine bremser at skrige det synes jeg er mærkeligt da jeg normal ha haft min bil til de årlige service har det kunne holde til næste årlige service da jeg tog ud til en anden AutoMester vidste det sig at højre foran bremse bremsede den metal mod metal jeg fik at vide at sku den have været til syn før jeg fik skiftet bremserne foran ville den ikke gå igennem syn, Jeg er glad for at jeg kommer hos en andet AutoMester idag istedet, jeg vil ikke anbefale FL-Auto AutoMester, Generatorvej 19 i Søborg endvidere er deres priser højere end hos andre AutoMestere.
Man kan ikke gi nul stjerner så derfor får den 1 stjerne.
Charlie
Nørrebro