Var lidt bekymret🤏 da jeg ikke kunne får fat i nogen ang. min ordre (der står nemlig 2 - 3 dages levering) Jeg bestilte varer den 20 August og igen den 22 August Har modtaget alle mine varer idag... Voir plus
Jeg lagde en ordre hos dem, den 5 september, varene kom forholdsvis hurtigt, men 1 glas var knust i transporten, 2 havde en produktionsfejl og 5 manglede i ordren. Jeg har gentagne gange prøvet a... Voir plus
Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. På tre af dem var lågene skåret eller helt krakeleret på trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spørgsmål tilsend... Voir plus
Am Kirchenwald 1, 56235 , Ransbach-Baumbach, Danemark
- +49 2623 606180
- mail@flaskelandet.de
- flaskelandet.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Knuste varer, men ingen kundeservice
Jeg modtog min ordre d. 26. august 2026, men varen var dårlig pakket og nogle af de modtagne glas var knuste. Jeg har henvendt mig til flaskelandets kundeservice flere gange, både pr. e-mail, pr. hjemmeside og pr. telefon, men der reageres ikke. Deres telefoniske kundeservice besvares aldrig. Jeg kan ikke anbefale at bestille varer fra dette firma.
Fik leveret helt forkert ordre - kundeservice svarer ikke
Rimelig leveringstid og godt pakket ind, men tog længere tid end lovet.
Dog var ikke en eneste vare korrekt og kundeservice svarer ikke.
Fup firma.
Fup firma.
Hæver penge med det samme og derefter går der enormt lang tid inden varen bliver sendt. Når varerne endelig kommer mangler halvdelen, det er helt umuligt og komme i kontakt med dem, de svare ikke på henvendelser🤬 hold jer væk
Svare ikke
Jeg bestilte flasker d. 05/09 og har stadig ikke modtaget dem. De har ikke opdateret mig om forsinkelsen og de svare ikke på mail.
Vender ikke retur på henvendelser
Jeg har gentagne gange prøvet at komme i kontakt med dem, både via mail og deres egen kontaktformular.
Indstil videre har jeg sendt 4-5 henvendelser uden et eneste respons.
Varerne kommer ikke heller ikke efter betaling
Cirka 1 måned siden bestilte jeg 21 flasker og 21 skruelåg.
Efter 14 dage fik jeg leveret 21 skoleår og syv bittesmå glas med låg, hvilket jeg ikke havde bestilt og heller ikke betalt for. Jeg havde betalt for flaskerne. Jeg har aldrig fået dem. Med firmaet har skrevet til mig at de er blevet hacket og derfor kan de åbenbart ikke finde ud af det. Jeg har sendt flere gange fakturaen som jeg har betalt med bestillinger, men de svarer ikke.
Umuligt at få kontakt
Jeg har bestilt for 3 gang hos dem. Mine varer blev sendt retur med PostNord fordi jeg ikke kunne få fat på dem.
Men mine penge er selvfølgelig trukket og varene er røget tilbage til flaskelandet som jeg ikke kan få fat på. Så nu står jeg med ingen varer eller ingen penge retur.
Hverken på e-mail eller telefonisk er de til at få fat i.
Fakturer men sender ikke
Min ordre RE2026-122679 blev faktureret D.24/8-26
Bakken er registreret ved GLS men aldrig indleveret.
Jeg har ringet til firmaet men tlf. svarer sige man skal skrive en mail.
Nu har jeg så skrevet 2 mails med en uge imellem.
Så mit råd Lad vær med at bestille, selv om varene ser fine ud.
De kommer aldrig !!!
Ødelagte flasker og ingen svar fra…
Ødelagte flasker og ingen svar fra kundeservice....
Din kvalitet af det der ikke er knust.
Elendig kundeservice – de svarer simpelthen ikke
Jeg er både vred og dybt frustreret over min oplevelse med Flaskelandet.dk.
Først var leveringstiden meget lang. Da min ordre (AU2026-127872) endelig blev leveret den 30. august, var leveringen ovenikøbet behæftet med fejl.
Jeg kontaktede naturligvis Flaskelandet for at få problemet løst. Intet svar.
Jeg rykkede igen. Intet svar.
Og igen. Stadig intet svar.
Jeg har nu sendt **tre rykkere** og har ikke fået så meget som en bekræftelse på, at mine henvendelser er modtaget. Problemet er fortsat uløst.
At der kan ske en fejl med en ordre, kan jeg acceptere. Men at en virksomhed efterfølgende konsekvent undlader at svare en kunde, der gentagne gange forsøger at få fejlen rettet, er efter min mening helt uacceptabelt.
Man skal åbenbart have både meget god tid og en usædvanlig stor portion tålmodighed, hvis man handler hos Flaskelandet.dk.
Jeg står stadig med en fejlagtig levering og uden nogen form for hjælp eller respons. **Det er ganske enkelt elendig kundeservice.**
Én stjerne – og kun fordi nul ikke er en mulighed.
Var lidt bekymret🤏 da jeg ikke kunne…
Jeg bestilte varer den 20 August og igen den 22 August
Har modtaget alle mine varer idag den 3 september 🫣 så hvis man bare tager højde for at det tager lidt længere tid før enes varer kommer og at det er svært at får kontakt til kundeservice så er jeg glad og har allerede bestilt mere derfra.
Lang leveringstid og alt forkert da det kom frem
Lang leveringstid
Mest af ordren forkert når det kommer frem
Har bestilt 20 x små glas med guldlåg
20 x mellemstor glas 375 ml med guldlåg
10 x stor glas 720ml med guldlåg
Har kun fået
15 små glas... ingen låg overhoved til disse
Nul 375ml glas eller låg...
11 x 500ml glas .. som jeg slet ikke har bestilt
Nul 720ml glas med låg
Men 10x 1Liters stor glas med låg. Har ventet næsten en måned på denne levering og alt er helt forkert.. men har betalt dyrt for både glas og levering
Har bestilt 1 gang før hvor jeg ikke tjekkede min ordre og nu fortryder jeg meget...hvad hvis den også var helt galt. Bestiller i hvert fald aldrig her igen
Penge hævet men intet sket i 10 dage og ingen kontakt..
Det er nu 10 dage siden jeg bestilte varer der alle var på lager og der er intet sket, andet end at de allerede har hævet pengene. Jeg har skrevet til flaskelandet via deres formular men får intet svar. Jeg bliver i tvivl om dette er en fup-forretning.
Penge trukket for varer jeg aldrig har…
Penge trukket for varer jeg aldrig har modtaget. De reklamerer med 1-2 dages levering, men efter jeg bestilte mine varer hørte jeg aldrig fra dem igen og har ikke modtaget noget, de har dog trukket pengene fra min konto. Jeg kan ikke komme i kontakt med virksomheden. Hold jer langt væk fra denne virksomhed.
Jeg har ikke fået mine varer
Jeg har ikke fået mine varer, her 3-4 uger efter bestilling. Pengene er trukket og der er radiotavshed fra virksomheden.
De trækker pengene straks ved…
De trækker pengene straks ved ordreafgivelse (ulovligt), skriver 1-2 dage til afsendelse, men efter 1 uge er der intet sket. De svarer ikke på mails, de svarer ikke på kontaktformular, begge deres telefonnumre er enten uden forbindelse ind i mellem eller uden for åbningstid, - uanset hvornår på døgnet, man ringer.
Hold jer langt væk.
Varer der slet ikke ankommer
Jeg bestilte 7 flasker forleden dag, pengene er trukket men intet er ankommet? Jeg har ventet længere end siden siger levering tager og de svarer slet ikke på mine mails angående hvor mine flasker bliver af
Bestil IKKE fra flaskelandet de kan tydeligvis ikke finde ud af deres arbejde
Ingen varer, intet svar
Bestilte 18. juni. Pengene blev trukket d. 22. Pakken er 1. juli stadig ikke registreret ved GLS, og flaskelandet har endnu ikke svaret på mail sendt d. 24., hvor jeg spørger, om pakken er sendt. Har nu skrevet igen, og forhåbentlig svarer de denne gang og det hurtigt. Jeg kan ikke blive ved med at vente og føler mig faktisk snydt lige nu. Øv. 😔
Roderi i dette udenlandske firma. Tag kke chancen.
10 dage efter ordren var indgivet og aldrig hørt et ord. De hævder leveringstider på 3 dage men kan ikke engang sende en "ordren bliver forsinket" mail indenfor 10 dage.
Flaskelandet.dk - "dk" er også en anelse misvisende da der tilsyneladende ikke er noget som helst dansk over dette projekt.
Hvis man ringet til dem er det et tysk nummer og man må bevæbne sig med tålmodighed og en god telefonregning, inde man kommer igennem.
Vi skulle have serveret dessert i deres glas til vores bryllup, vi bestilte 14 dage før, men nu står vi alligevel uden dessertservice.
Flaskelandet fik mine penge. Jeg fik en lang næse.
Jeg bestilte ordrenummer: F26DK2002107B og Flaskelandet svarede, at de har modtaget min ordre den 17. jun. 2026, 14.48.
I dag har vi mandag d. 29. Juni og jeg har INTET hørt.
Jeg kan ikke ringe, da jeg ikke taler tysk.
Heldigt at jeg “kun” har mistet 209,46 kr.
Pas på Flaskelandet!
13-07-2026
TILFØJELSE
Jeg har nu modtaget mine varer og de er som bestilt.
Det kan være, at der har været afløsere på eller administrationen havde en fejl. En besked i form af e-mail eller SMS ville have været rat.
Jeg flytter fra én stjerne til tre.
Mvh. Leif