Hier ook bestelling geplaatst op 23 december. Er stond wel vermeld tot uiterlijk 31 december bestellen want daarna konden ze niet meer leveren door wetgeving. Nou gedaan dus en pakket in januar... Voir plus
Flavormonks
Lisez les avis des autres
Dit zijn oplichters. Het bedrijf FlavorMonks is eigendom van het koppel Geert van Honsté en Veronique Poelmans. Adres: Klotstraat 24, 3600 Genk. Inderdaad geen enkele reactie op vragen over mijn beste... Voir plus
Pffff, advies niks meer bestellen bij FlavorMonks!! Bestelling gedaan op 22-07 vervolgens geen enkel contact meer, krijg ik opeens op 05-08 een mail zending wordt verzonden maar NOOIT wat ontvange... Voir plus
Normaal gesproken controleer ik altijd eerst de recensies van webshop waar ik voor het eerst bestel. Helaas dit keer niet gedaan. Bestelling geplaatst en zoals vorige recensies al vermelden, geen t... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Bestel niet, geen service, geen contact ....
Meermaals bij dit bedrijf besteld en tot nu ging het steeds goed, in augustus besteld, dag erna een mail dat het klaar was voor verzending maar een maand later nog steeds niets ontvangen, en de code voor transport is niet gekend bij de koerierdienst omdat het pakket nog steeds niet bij hen is, ondertussen meermails gemaild, hun contactformulier ingevuld en proberen bellen maar niemand antwoordt of neemt de telefoon op, ik ga een klacht moeten indienen bij mijn kredietkaart bedrijf en hun betaal portaal en ..... ik geef ze nog een laatste kans maar ik ben het beu ... een maand zonder ook maar iets info is niet ok
Bestelling geplaatst en betaald en veel problemen
Bestelling geplaatst en betaald.
Na een week werd de bestelling verstuurd.
Niet geleverd wegens schade aan pakket.
Onderwijl geprobeerd om te bellen ,mailen niets helpt ze reageren nergens op en zeker niet de telefoon beantwoorden.
Uiteindelijk na veel bellen met de vervoerder is het pakket geleverd weer dichtgeplakt maar er waren aroma s vermist .
Nogmaals geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf maar reageren nergens op .
Ik zal het verlies maar op me nemen noch vervoerder of de webwinkel bied verontschuldigingen aan of sturen mij het vermiste materiaal op.
Dit was mijn eerste ervaring met flavermonks en ook de laatste.
Wat ze wel bereikt hebben dat ik negatief advies geef over dit bedrijf .
Begrijp ook niet dat ze zo uitpakken met revieuws op hun website die duidelijk fake zijn.
Voor iedereen voor je besteld bel ze even een aantal keer per dag dan weet je dat deze service op een laag of beter een uitgegaan pitje is.
Waardeloze klantenservice
24-5 m’n zoveelste bestelling geplaatst.Normaal gaat het altijd goed,maar deze keer dus niet.Op 25-5 een mailtje ontvangen dat m’n bestelling is ingepakt en klaar voor verzending.Daarna niets meer.Op e-mail,fb berichten,berichten via website wordt niet gereageerd.Telefoon pakken ze niet op,dus onmogelijk om met dit bedrijf in contact te komen.Zo ga je niet met klanten om.Als er vertraging is om welke reden dan ook,communiceer dat met je klanten!Nu is het inmiddels 1-6,en ben er helemaal klaar mee.Contact opgenomen met nietbezorgd.nl en die zullen indien nodig actie ondernemen.Ik wil gewoon m’n bestelde producten,of anders m’n geld terug
En savoir plus sur les différents types d'avis.