Flex Funding Avis 164

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Tenkte begynne å bruke platformen i dag. Da oppdaget jeg at renten de oppgir på utlånene er brutte rente. Renten jeg som invester får må man lese om langt ned i et dokument, hvor det står at den er 1.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og nem proces med oprettelse af lån på fair vilkår. Vi havde et investerings behov ved oprettelse af et datter selskab i Sverige som Flexfunding løste hurtigt og med en nem og behagelig k... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Som investor gennem Flex Funding A/S har vi haft meget svingende oplevelser. Jeg har kun positivt at sige om lånformidlingsdelen. Det er meget nemt, hurtigt og overskueligt. Når det kommer til informa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Dette er vores andet lån gennem Flexfunding. Denne gang støttet af Vækstfonden for at sikre likviditet under nedlukning pga. Covid-19. Igen må vi bare sige, at det er fantastisk og hurtig kommunikatio... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution financière
  2. Service de finances alternatives
  3. Agence de crédit
  4. Société d'investissement

Écrit par l'entreprise

Flex Funding tilbyder erhvervslån til kreditværdige danske virksomheder. Konkurrencedygtig fast rente og enkle gennemskuelige vilkår. Vi har sparet dig for al besværet, når du skal undersøge mulighederne for at opnå et attraktiv lån til din virksomhed, eller hvis du har behov for, at vi skal træde til, hvis din virksomhed ikke kan stille tilstrækkelig sikkerhed for et lån. For du behøver kun at gå ét sted hen for hurtig, enkel og billig adgang til den finansiering din virksomhed skal bruge. I Flex Funding samarbejder vi med offentlige aktører som EU’s Europæiske Investeringsfond, den danske stats Vækstfonden og EKF-Eksportkreditfonden om at give sunde virksomheder adgang til gunstig finansiering. Modellen er enkel: Du sender os en låneansøgning. Den tager max. 2 minutter at udfylde, og den er naturligvis helt uforpligtende. Vi tilbyder ligeledes mulighed for investering i erhvervslån. Opnå et godt stabilt afkast ved at investere i lån til kreditværdige danske virksomheder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales som långiver. Et eller andet sted forsvinder ens overskud hen, og det er ikke muligt at finde ud af hvor. Jeg ligger på knap 7% i reel rente, på trods af at mit snit er over 9%. De kan ikke svare på hvor pengene bliver af når man ringer til dem. Jeg er I gang med at trække mig ud, og anbefaler ikke det her firma

11 décembre 2023

Kære Jemilo22,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer omkring din oplevelse som långiver hos Flex Funding. Vi tager din feedback alvorligt og ønsker at adressere de punkter, du har nævnt.

For det første, det er vigtigt at påpege, at der kan forekomme forskelle mellem den forventede og den reelle rente. Vores långiverprovision er på 1%, og alle transaktioner kan gennemgås detaljeret i den transaktionsoversigt og låneportefølje, som er tilgængelig for alle vores brugere. Dette sikrer gennemsigtighed omkring alle finansielle aktiviteter på platformen.

Hvis du har oplevet udfordringer med at få svar på dine spørgsmål, beklager vi dette. Vi har dedikerede medarbejdere til rådighed på telefonen hver dag fra kl. 09-16, og det er uklart for os, hvorfor du ikke har kunnet få de nødvendige svar. Derudover tilbyder vi også assistance via chat på vores platform og via e-mail på info@flexfunding.com.

Vi vil meget gerne have muligheden for at gennemgå din situation nærmere og give dig den nødvendige assistance. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan arrangere en tid til at tale sammen.

Med venlig hilsen,
Kundeserviceteamet hos Flex Funding

Uden flexible lån fra Flex Funding - havde væksten ikke været mulig

Uden flexible lån fra Flex Funding - havde det ikke været muligt at skalere min virksomhed så kraftigt som det er sket - og som med god sandsynlighed fortsætter med. Vores produkter sælges nu hos flere hundrede tømmerhandlere og byggemarkeder.
Jeg har nu i mere end 5 år anvendt Flex Funding - altid med et positivt resultat. En stor tak herfra - til både långivere og Flexfunding. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Mvh Dextor Works

13 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi i Hansens ApS har nu lånt kapital…

Vi i Hansens ApS har nu lånt kapital til likviditet, igennem FlexFunding to gange og betalt et lånt helt ud.

Jeg synes at Stig og Sten gør et rigtig godt stykke arbejde i en meget svær tid at låne penge ud i.

Jeg synes de tager godt hånd om de investorer der ønsker at låne deres hårdt tjente penge ud.

De laver en ret stor gennentænkt, gennegang af virksomheden, snakker om fortidens problemstilinger, hvad virksomheden skal være opmærksom på.
Hvad vi har af værdier, og hvad pengene som bliver lånt skal bruges til.

De kan som jeg ser det, ikke gøre det bedre, især ikke i det nuværende marked.

Renten er høj, men det er alle lån stort set for tiden.

Platformen hvor alt styres kan altid bruge nogen opdateringer som jeg er sikker på de allerede har i tankerne.

Men alt, i alt er vi i Hansens super tilfredse

11 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super kunderservice og rare mennesker…

Super kunderservice og rare mennesker som tager en alvorligt. systemet er lidt bøvlet, ift opload af dokumenter, so m desværre tager meget tid. Til gengæld er personalet fantastisk til at afhjælpe problemerne. Kun ros og gode ord herfra på trods af et lidt dyrt lån.

11 mai 2023

Har fungeret godt

Har investeret i mindre virksomheder via FlexFunding siden 2016. Det har givet et pænt afkast, som især var gunstigt i perioden med ekstremt lave renter på obligationer mv.
I modsætning til mine investeringer via den konkurrerende platform, Lendino - de har været tabsgivende.

24 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Den nye platform er kort sagt håbløs

Den nye platform er kort sagt håbløs! Har tydeligvis aldrig været ude i beta-test!

Handesrenter medregnes ikke i opgørelser. Man runder konsekvent ned eller op alt efter hvad der er bedst for FF, speciallån til rentesats 0,6% trækker nu 1,0% i provision. Dvs. at det nu direkte koster lån-yderen penge at ligge i sådanne lån!
Logger man på som erhverv, går platformen til aktive lån. At erhverv er udlåner, kommer åbenbart som en kæmpe overraskelse!

De har fået adskillige henvendelser om ovenstående, men intet sker. Jeg er jo blot en dum bruger? (med en svagstrømsingenøruddannelse og 40+ års erfaring i et forsknings/udviklingsmiljø i bagagen!)

Eneste positive ved den nye platform ser ud til at være, at kurtage ved salg af andele nu er faldet fra 0,75% til 0,5%.

Er der noget at sige til, at jeg er ved at afvikle mit engagement? Både privat og erhverv!

18 avril 2023

Kære Jan,
Tak for din feedback på Trustpilot. Vi beklager ulejligheden og forstår din frustration. Der har været en fejl med en specialindstilling på et lån, som resulterede i en forkert provisionssats. Dette var en teknisk fejl, der opstod i forbindelse med migrationen til vores nye platform. Vi rettede fejlen, så snart vi blev gjort opmærksomme på den.

Vi erkender, at overgangen til den nye platform kan medføre udfordringer. Vi har dedikeret mange ressourcer til at identificere og løse disse problemer. Formålet med den nye platform er at give Flex Funding flere muligheder for at tilbyde nye produkter og forberede os på den nye EU-licens.

Tak for din tålmodighed.

Venlig hilsen,
Kundeservice, Flex Funding

Noté 1 sur 5 étoiles

Langt større tab end forventet

Jeg oplever at tabene på lånene langt overstiger det som Flex Funding har estimeret. I 2022 fik jeg kun et lille overskud, fordi jeg oplevede tab på næsten det samme beløb som jeg fik renteindtægter for.
Og mange af mine tab ligger på lån med middel risiko (B).
Jeg er stoppet med at investere penge

21 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Flex Funding er god låne udbyder

FlexFunding er en god og regulær måde at låne penge
på og man ved nøjagtig hvor meget man skal betale
der kommer ikke pludselig ekstra gebyr på som i en
bank.
Jeg har talt med Fatih Özer som har været meget behjælpelig med lånet.

17 mars 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Ny platform

Jeg synes den nye platform er svært at finde rundt i.
Det er svært at se hvem der ikke overholder tilbagebetalingerne og hvad der bliver afskrevet.
Jeg er derfor begyndt at trække mine penge ud

16 mars 2023

Hej Kristian,

Mange tak for din feedback. Vi er kede af din oplevelse af den nye platform. Vi har faktisk gjort det endnu lettere at følge sine udestående betalinger samt afskrivninger. Du kan nu følge dine manglende betalinger via din konto oversigt. Du kan du nu se dine afskrivninger under dine investeringer og du kan yderligere se den dato, hvor afskrivningen er fundet sted. Ydermere kan du også se i detaljer, hvad du har modtaget i inddrevet inkasso på den enkelte investering. Så vi synes faktisk vi har gjort en del mere for at give vores kunde så stor indsigt i deres investeringer som muligt. Og vi vil også løbende komme med yderligere forbedringer til at følge sine restancer.

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi skal assistere med at finde rundt på den nye platform.

Jeg håber selvfølgelig du vil overveje dit review og blive ved med at investere på vores platform.

mvh.
Jesper

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde brug for hjælp til en opgave

Havde brug for hjælp til en opgave, der blev løst til fuldtilfredsstillelse. Jeg stillede et skriftlig spørgsmål og blev ringet op af medarbejder, der løste opgaven til ug. Har anbefalet jeres produkt til andre. Gør det gerne igen. Tak for hjælpen.

9 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De rullede ny platform ud i dag.

De rullede ny platform ud i dag.
Intet fungerer længere!
Erhvervkonto kan ikke tilgås, låneandele eksisterer ikke længere, restgæld på lån oplyses uden øre, nye posteringer er yderst bøvlede at relatere til eksisterende lån, sum af rente og afdrag stemmer ikke, provision posteres ikke.

Man har tydeligvis anvendt den velkendte softwareleverandør: Håbløs.com, og man har ikke testet platformen af inden udrulning. Helt som de plejer!

7 mars 2023

Hej Jan,

Tak for din besked. Jeg kan godt se, at der er nogle ting, som har ændret sig. Men som med alle IT-releases har vi selvfølgelig også et par småting, som ikke er helt perfekte endnu. Jeg kan forsikre dig om, at vi arbejder på at rette de forbedringer, du nævner, og jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at finde rundt.

Det er første dag, og vi har selvfølgelig fundet nogle ting, som vi skal have fikset - transaktionerne er allerede på vej. Jeg kan godt se, at der er en dobbelt oversættelse, som gør det står lidt sjovt. Det vil også blive rettet snarest.

Jeg kan også godt se, at lånenummeret i sig selv ikke giver mening, men du vil nu kunne se, hvad der er sket i dine investeringer listen. Det er lidt anderledes end før, og vi vil løbende komme med flere forbedringer, men det er tanken, at du nu kan følge dine investeringer i stedet for at tjekke transaktioner, medmindre du gerne vil have dem ned og lave dit eget i Excel. Vi tager meget gerne imod feedback om, hvad du synes var godt, og hvad du nu synes er mindre godt. Vi er på ingen måde færdige med at videreudvikle, og vores tekniske team har arbejdet hårdt på at løse nogle af de mindre udestående problemer, du nævner.

Du må også meget gerne ringe imorgen, hvis du stadig ikke mener du ikke kan logge ind eller, hvis du vil have en guide i nye system. Vi tager også gerne nogle noter til det du mener er en udfordring med det nye system. Det kan også være vi kan vise et par nye ting som du måske ville synes om.

Venlig hilsen,
Jesper

Super Service

Fatih imødekom mit regnskabsønske uden nogen form for tøven endsige protest og eksekverede øjeblikkeligt - skønt det ligger ( formentligt langt ) uden for sædvanlig service. FlexFunding kan være stolt af Fatih som medarbejder.
Steen - meget tilfreds bruger / kunde

17 janvier 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Ændringer i 2023 gør Flex funding dyrere

Flex funding har meddelt, at de i 2023 går over til sms som to-faktor godkendelse. Dette er ikke en forbedring, da Flex funding nu forlanger, at man oven i de almindelige handelsomkostningerne nu skal tillægge mobiltelefon samt et mobilabonnement for at benytte deres platform. Det er derfor blevet dyrere at handle hos Flex funding.

31 décembre 2022

Hej Jan,

Det forlanger vi nu ikke, men det er rigtig vi nu overgår til SMS indtil lovgivningen giver os lov til at overgå fuldt til MitID for både tofaktor og kend din kunde, som vi vil gøre så snart vi kan. Men måske vi kan finde en løsning, hvor vi hjælper dig med opsætning til en autoinvest f.eks. så du ikke skal godkende med sms ved budgivning. Så kan vi nok også godt hjælpe med andet, hvis du ikke ejer et mobilabonnoment.

mvh.
Team Flex Funding

Noté 1 sur 5 étoiles

Lån ikke penge ud på flexfunding

Som långiver kan jeg bestemt ikke anbefale at låne dine penge ud på flexfunding.
Deres risikovurderinger er helt hen i skoven.
Af mine 21 lån, er de 7 i problemer og det første er allerede afskrevet.
Deres estimerede tabsrisiko er opgivet til ca 1%, men retteligt er den jo ca 33%

29 novembre 2022

Hej Flemming,

Vi er kede af, at du har den oplevelse.

Jeg har forsøgt at kontakte, men uden held. Da jeg meget gerne vil gennemgå dine investeringer med dig, da jeg tror der er lidt uklarhed omkring, hvordan dine restancer ser ud.

Vi står meget gerne på mål for vores kreditvurderinger og indhentning af sikkerheder, og vi forsøger altid at gøre det endnu bedre. Men med det sagt, så er det du skriver ikke helt korrekt i forhold til de lån du har investeret i. Vi kan ikke gå ind i enkeltsager offentligt, men jeg kan oplyse at du ikke har lidt tab endnu og du er kommet helt hjem på din afskrivning med 100% recovery.

Du må meget gerne kontakte mig, så kan vi drøfte dine investeringer sammen.

Jesper Christensen
Flex Funding A/S

Disregard

Disregard my review

23 mai 2022

Réponse : Flex Funding

Dear John, I believe you are using the wrong company we are a Danish investment platform - unfortunately, we are not in the business of making T-shirts.

Flexfunding skaber resultater

Flexfunding skaber resultater.
De formode at sætte sig ind i en ret kompliceret niche produkt og skaffe den nødvendige kapital. Jeg er meget imponeret over den lethed hvormed altid foregik - de fik det til at se nemt ud, men det var snarer nok et udtryk for deres special viden og professionelisme. IT system er nemt at betjene - hvis jeg kan, så kan alle finde ud af det.
En varm anbefaling herfra.
Alan Sergeant
Toftegaard Byg ApS

19 mai 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus