Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
De gehele ervaring bij Flimdeal.nl was bij mij positief! In eerste instantie was ik sceptisch door andere reviews. Maar na het zelf te proberen ben ik positief verrast, ik heb meerdere producten aange... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
FlimDeal is het platform waar we zowel particuliere als zakelijke kopers verbinden met veilingmeesters. Mooie artikelen met de juiste prijzen scoor je bij FlimDeal!
Coordonnées de contact
Titaniumweg 516, 2401ML, Alphen aan den Rijn, Pays-Bas
- 0850004831
- klantenservice@flimdeal.nl
- flimdeal.nl
Autobod werkt niet door IT fouten
De IT is niet op orde, autobod werkt niet. Ik had een autobod ingesteld maar er werd niet namens mij geboden. Daarom ging een ander er met het kavel vandoor. Ze gingen het doorgeven aan de IT afdeling en verder doen ze niets.
Je kunt beter bij een profesionele veilingsite bieden, XLauctions doet het enige wat ze moeten doen niet goed: het biedproces correct begeleiden.
Heb drie kavels geboden en betaald…
Heb drie kavels geboden en betaald waarvan twee niet konden geleverd worden niet meer in voorraad..en 1 heel teleurstellend was en we zelfs niet kunnen terug sturen..en dan wat een gedoe om je geld terug te vragen! Nooit nog iets op kopen dat is wel duidelijk nu 😡
Wat is dit voor onzin site
Wat is dit voor onzin site, pure oplichting.
Zit ik de tijd in de faten te houden om te bieden loopt de tijd weer op bij elk bod.
Dit word gewoon kunstmatig verlengt en opgeboden door een bot tot jij een prijs bied die hun genoeg vinden.
Trap er niet in mensen, dit zijn gewoon oplichters.

"Gewonnen" items binnen 24 uur weer in nieuwe veiling
Exact dezelfde kavel (aantal items en foto's) die ik gewonnen zou moeten hebben, wordt nog geen 24 uur later alweer aangeboden. Dat mijn autobod niet doorkwam en de kavel aan mijn neus voorbij is gegaan is tot daaraan toe (dat was althans de uitleg). Helemaal goed, iemand anders de blij. Maar blijkbaar is de kavel dus nooit vergeven. Het betreft hier geen kavel waar men meerdere items van op voorraad zou kunnen hebben, maar een overduidelijke one-off.

Réponse de FlimDeal
Heb een aantal keren mee zitten bieden…
Heb een aantal keren mee zitten bieden en op het laatste moment had ik het laatste bod en de tijd was al op 0 en ging daarna gewoon verder , volgens mij klopt dit niet dat hij dan weer op die 2 minuten springt en weer verder gaat lijk wel of hij op een bedrag moet staan om de veiling te kunnen stoppen

Réponse de FlimDeal
Oplichters ze adverteren met snelle…
Oplichters ze adverteren met snelle verzending is dikke onzin. Hoe moeilijk kan het zijn om je gewonnen spullen de volgende dag te verzenden k.k amateurs😡🤬😡🤬
Twee veilingen gewonnen
Twee veilingen gewonnen, beide exact het zelfde product (Boombox). Tevens netjes en snel geleverd. Tot daaraan toe alles prima en fijn. De prijs was op zich prima. Wat mij echter wel opviel is dat beide producten op exact het zelfde bedrag afgetikt werd. Daar zit een luchtje aan. Men kan wel zeggen dat de aanbieder niet mee mag bieden, maar wie garandeert mij dat niemand anders voor hen meebied. Dat is natuurlijk niet te controleren. Dit viel mij bij veel meer producten op. Dus ergens klopt het niet helemaal. Wel verbaasd mij hoeveel mensen blijkbaar niet controleren wat een product normaal gesproken werkelijk kost. Ook vaak vergeten mensen blijkbaar dat er nog kosten bijkomen, waardoor ze veel te veel betalen.

Réponse de FlimDeal
Filmdeal heeft een goede naam maar…
Filmdeal heeft een goede naam maar wanneer een bedrijf zoals BobB die producten aanbied op de site van Filmdeal en het gewonnen product niet binnen de afgesproken termijn verzend en mails met vragen niet beantwoord dan treft dat Filmdeal. Inmiddels de kavel ontvangen door inspanningen van Filmdeal.

Niet al te best
Na een aantal kavels te hebben gewonnen over het algemeen geen geweldige ervaringen. De klantenservice van Flimdeal zelf is nog wel acceptabel.
De producten die aangeboden worden, verschillen nogal. Zo was ik de hoogste bieder op een nieuw product, na ontvangst bleek dat er iets afgebroken was. De credit die ik ontving was zonder verzendkosten.
Een ander product zou een retourobject zijn. Na controle bij ontvangst functioneerde daar ook iets niet van en was de toestand bekrast en vuil.
Het 3e object is niet eens opgestuurd en bij navraag ik kreeg een verkeerde track en trace.

Toeval ?
Geboden, gewonnen, betaald en netjes op tijd, compleet en onbeschadigd geleverd.
Zo ver niks mis mee.
Wat mij wel is opgevallen is dat, in mijn geval metabo machines, is dat alles, incl. Alle kosten, ongeveer uitkomt op de nieuwprijs zoals je die op internet kunt vinden, alsof de verkoper mee zit te bieden.
Die hoeft de extra kosten dus niet te betalen.
Is zijn bod het hoogst, staat dit item een volgende veiling weer gewoon op de lijst.
Toeval ?
Geloof ik niet.

Réponse de FlimDeal
Als je van tevoren je huiswerk doet zie…
Als je van tevoren je huiswerk doet zie je dat de producten in de winkel goedkoper zijn dan kun je maar 1 conclusie trekken je word opgelicht bij deze organisatie

Réponse de FlimDeal
Bedankt voor jullie diensten eerst en…
Bedankt voor jullie diensten eerst en vooral. Ik ben tevreden over heel de lijn van de veiling. Je kan alles onmiddellijk volgen waar je op hebt geboden en je krijgt onmiddellijk een melding als men boven je biedt. En wanneer je het lot hebt gewonnen, kan je zeer snel en gemakkelijk betalen na melding over dat lot. En ik kreeg mijn loten 2 dagen later in de bus na betaling. Ik woon in België tegen Frankrijk aan en de veiling is in Nederland en 2 dagen later is zeer snelle service als je het mij vraagt. Al bij al ben ik zeer tevreden met jullie veiling. Je krijgt wat men beschrijft. Nogmaals bedankt voor jullie diensten

Prima service
Prima service en plezierig geholpen bij het oplossen van een defect apparaat.

order 202406977
Ik heb verschillende kavels gewonnen, en deze werden ook steeds perfect bezorgd.
Enkel order 202406977 heb ik nooit ontvangen, dit is niet afgeleverd geweest op het juiste adres...
Ik hoop dat ik het toch nog kan ontvangen of dat i!k eventueel mijn centen kan terug krijgen(ref: 037RIPEEU0000)
Mvg Bart

Machines goed toegekomen
Machines goed toegekomen. In perfecte staat. Zowiezo 5 sterren.
Grts nico

Réponse de FlimDeal
En savoir plus sur les différents types d'avis.