🚨 Advarsel til potentielle kunder og samarbejdspartnere! Denne virksomhed, Float Studio, som tidligere havde afdelinger i Aarhus og København, gik konkurs i april 2025. Som følge af dette... Voir plus
Havde en dejlig oplevelse, Konen og jeg tog par kabinen, super hyggeligt og godt for forholdet. Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være... Voir plus
Absolut en første og bestemt ikke sidste gang. Fra det øjeblik man træder ind his Float Studio ( kbh) bliver man mødt af en ro og varme - totalt skønne omgivelser - rart og imødekommende personale... Voir plus
Som førstegang (men absolut ikke sidste!)gangs floater, var intro meget tryg, rolig og informativ. Omgivelserne inviterer med det samme til ro! Selve float-oplevelsen, var intet mindre end fantastisk!... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder behandlinger med flydeterapi, som modvirker stress, angst, depression og kroniske smerter. Floating er også et fantastisk redskab til personlig udvikling. Vi er danmarks første floatcenter med placering i hjertet af Aarhus og København,
Danemark
- floatstudio.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Farlig, glat gulv
Jeg har besøgt Float Studio flere gange og har virkelig været tilfreds. For 4 uger siden havde jeg igen et Float, som endte fatalt. Gulvet var super glat. Desuden gør saltet under fødderne, at det som at skøjte i sæbe. Jeg faldt med et brag og brækkende mit højre håndled, som jeg stadig er sygemeldt med. Da jeg senere talte i telefon med en fra Float Studio fik jeg blot at vide, at jeg skulle have trådt på måtterne (som der var langt imellem - og ja, selvfølgelig skulle jeg det). Desuden fik jeg at vide, at jeg ud af 30.000 gæster var den eneste, som nogensinde var faldet - ergo, det var min egen skyld/jeg var klodset. Studiet har heller ingen forsikring, hvis nogen kommer til skade. Beskeden var at det var ikke anderledes end hvis jeg havde gået på en mark og var faldet og brækket armen. Ikke ligefrem en opløftende samtale.

Réponse de Floatstudio
Forkælelse til krop og sjæl!
Gør dig selv en tjeneste og forkæl dig selv med den mest ultimative wellness oplevelse for krop og sjæl.
Vi besøgte Float Studio fredag d. 15. Marts i Århus. Mega søde og kompetente medarbejdere. Man mærker roen lige fra man træder ind i studiet. God vejledning og trygge rammer.
Vi prøvede at floate for første gang. Vi er et par. Herefter blev vi forkælet med de lækreste the og hygge i vores lille private lounge område. Resten af dagen var vi overraskende energifyldte - på den gode måde.
Vi endte med at købe endnu to behandlinger.
Så vi ses snart igen.
Kh Louise og Daniel

Réponse de Floatstudio
Det mest unikke frirum i en hektisk hverdag!
Jeg har nu floatet over 10 gange og hver eneste gang har været unik og givet mig en fornyet energi. Floating er den ultimative genvej til fuldkommen ro!

Réponse de Floatstudio
For mig den bedste måde at slappe af…
For mig den bedste måde at slappe af psykisk og fysisk. Altid en fornøjelse også som parfloat. Selvforkælelse på højeste niveau.

Ren velvære
Ren velvære
Blev taget kærligt imod.
Stedet og personalet emmer af ro.
Der er rent og lækkert.
Jeg kunne ønske mig at vandet i karret var en smule varmere - frøs lidt

Réponse de Floatstudio
Jeg havde en stille time og en…
Jeg havde en stille time og en spændende oplevelse. Stille følelser, God nerveafspænding,
tænker virkelig på at få et andet ur

Fantastisk oplevelse😍
Fantastisk oplevelse😍
Er glad for at have bestilt flere par float. Skønne omgivelser med masser af ro. Helt klart et besøg værd. Glæder mig allerede til næste gang❤️

særdeles vidunderlig oplevelse
Det var en helt særdeles vidunderlig oplevelse. Jeg prøvede parfloat - og det var så fint at være stille sammen i en time- mens vi intenst oplevede det samme ❤️

Réponse de Floatstudio
Fantastisk afslappende oplevelse, som skal prøves igen
En helt igennem fantastisk oplevelse. Hyggelig atmosfære i gennemført afslappende omgivelser, lækre produkter og dejlig the. Selve oplevelsen af mit Float var så dejlig og afslappende at jeg staks har købt en ny omgang.

Støbt i en form
En helt ny og ukendt oplevelse. Det var som at ligge støbt ned i en varm, blød og helt fast form, og hvis jeg rørte på mig, ville den gå i stykker. Men den lagde sig bare om mig igen. Skønt!!

Et wellness hjerterum.
Her bliver du mødt med en personale som sørger for at du føler dig tryg og afslappet. De rolige omgivelser og atmosfære bærer dig igennem oplevelsen, med det resultat at føle sig varm og energisk rolig. Selve Float oplevelsen om det så er dry-Float eller den originale Float oplevelse i vand er så groundende at uanset humør eller smerter i krop eller sind, bliver du neutraliseret og opladt. Dit nervesystem og krop takker dig resten af dagen. En absolut anbefaling herfra til alle.

Réponse de Floatstudio
En dejlig oplevelse fra først til sidst
En dejlig oplevelse fra først til sidst.
Hyggeligt indrettet, rent, sød, venlig og dygtig betjening, og en fin oplevelse at være i selve float.
Jeg måtte udnytte tilbudet og købe 3 mere 😏

Réponse de Floatstudio
Utrolig skøn atmosfære fra du åbner…
Utrolig skøn atmosfære fra du åbner døren fra gaden til du ligger i det varme vand med stjernehimmel og den efterfølgende stillezone med te og vand.

En god oplevelse
En god oplevelse, præsenteret af professionelle medarbejdere

Réponse de Floatstudio
God oplevelse som gav ro og varme i…
God oplevelse som gav ro og varme i kroppen. Jeg faldt helt hen under floating og tiden gik meget hurtigere end forventet. Jeg har ikke sovet så godt længe, som jeg gjorde de to næste nætter, så det havde en dejlig effekt på mig.
Jeg havde fået float i adventsgave og var lidt skeptisk, så blev meget positivt overrasket.
Dejlige rammer og skønt med ‘opvågnings-lounge’

Helt fantastisk!!! Fornyet energi
Det var simpelthen fantastisk, og Float Studio skal have mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg vidste faktisk ikke helt, hvordan jeg ville have det med at være alene en time i mørke - men det var absolut vitaliserende, og jeg kan helt konkret mærke overskud og fornyet energi! Jeg kommer uden tvivl igen!
Super dejlig oplevelse at floate
Super dejlig oplevelse at floate. Næste gang skal vi prøve tør floating. Tjek det ud også 😄
Vægtløs med sig selv
Havde glædet mig til at prøve floating og blev bestemt ikke skuffet.
Virkelig dejlige lokaler, søde medarbejdere, afslappet atmosfære og en stemning af ro midt i København.
Som at ligge på verdens blødeste madras eller svæve vægtløst med og i sig selv.
Det var første men bestemt ikke sidste gang :-)

Réponse de Floatstudio
En forrygende og unik oplevelse
Fra modtagelse til afsked en forrygende oplevelse 🤩 Behageligt og informativt personale. Floating oplevelsen var unik og meget speciel. Fantastisk afslappende, glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg ved hvad det drejer sig om, og derfor vil kunne slappe endnu mere af. Virkelig "a treat" 🙏👍