Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe vor kurzem das Schuhmodell Gilli 02.02 erworben aus der Manufaktur Floris van Bommel und bin total begeistert! Hervorragende Handwerkskunst, tolles Leder, super verarbeitet und mega bequem... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij zijn erg geschrokken van de binnenzool bij de loafers/bootschoenen. Daar zitten nl.mieren op gedrukt. Na goed kijken en voelen bleken de mieren eringedrukt. Geen fijne ervaring. Dat zouden jullie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meine ersten Floris van Bommel (Crepi 11:28), die ich jetzt trage. Heute nach gerade mal ein paar Hundert Metern schon eingelaufen, tragen sich super! Habe sie eine halbe Nummer größer genommen, da ic... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Fabrique de chaussures

Écrit par l'entreprise

Welcome at the global Floris van Bommel brand shop. Dutch shoe makers since 1718. Shop men and women shoes online within 24 countries worldwide.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Ein Stern ist hier eigentlich schon zu…

Ein Stern ist hier eigentlich schon zu viel .
Ich habe am 19.April zwei Paar Schuhe im Wert von 439 Euro bei dieser Firma online bestellt und bis heute keine Lieferung erhalten. Vom Versender bekam ich die Nachricht, dass sie noch kein Paket bekommen hätten. Die Kontaktaufnahme mit Floris von Bommel gestaltet sich sehr abweisend. E-Mails werden laut automatisch erstellter Antwort innerhalb von fünf Tagen bearbeitet- habe bis heute keine Antwort bekommen. Telefonisch war an einem Tag die Leitung immer besetzt und nach dreimal Läuten wurde man rausgeworfen . Zumindest konnte ich dann telefonisch in Erfahrung bringen, dass sie das Paket schon zum Versender gegeben hätten. Sie würden es jetzt mit einem Suchantrag suchen . Meine Forderung, mir einfach eine neue Lieferung zukommen zu lassen , wurde abgewiesen. So warte ich auf meine bereits bezahlte Bestellung. Für zwei Paar Schuhe , die ich schon bezahlt habe und niemand weiß, wo sie sind . Für eine Firma in diesem Preissegment hätte ich so einen miesen Kunden-Service nicht erwartet. Ich trage seit Jahren Floris von Bommel- Schuhe . Aber jetzt hat es sich ausgebommelt . 👎👎👎

1 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalige “garantie” gaten aan de…

Schandalige “garantie” gaten aan de binnenkant van beide schoenen en wordt afgedaan met de opmerking, zal wel van je nagels komen. Schoenen van 240 euro verwacht ik dat deze langer dan 8 maanden gatloos meegaan. Gemiddeld deze schoenen 2 dagen per week aan. Nooit meer dit soort schoenen.

29 avril 2026

Top Qualität

Schnelle Lieferung, Top Qualität und Design. Jederzeit gerne wieder.

23 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen Qualität, Design und Lieferung gefallen haben. Gerne bis zum nächsten Mal!

Super Qualität

Schnelle Lieferung, Top Qualität

24 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität und der schnellen Lieferung zufrieden sind!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles perfekt gelaufen und wunderschöne…

Alles perfekt gelaufen und wunderschöne Schuhe. Größe gemäß Empfehlung eine halbe Nummer großer bestellt. Passt 👍

24 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback!
Freut uns sehr, dass alles perfekt gelaufen ist und die Schuhe so gut passen!

War einfach wieder top!

Schnelle Lieferung und wieder Superqualität

23 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank! Es Freut uns sehr, dass wieder alles top war und Sie mit Lieferung und Qualität zufrieden sind!

Perfekt

Schnell, verlässlich in hoher Qualität

16 avril 2026

Lieber Achim Rudolph,
Vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb laarsjes van €199,96 gekocht bij…

Ik heb laarsjes van €199,96 gekocht bij Floris van Bommel (Brandstore Utrecht). Na één dag dragen gaf de binnenvoering zwarte kleur af op mijn sokken en voeten. Dit was niet goed te verwijderen.

Wat volgde was maanden aan gedoe: een uitgebreid klachtenformulier invullen, foto’s aanleveren, de schoenen retourneren en meerdere keren contact opnemen. In die periode heb ik de laarsjes nauwelijks kunnen dragen, terwijl het seizoen inmiddels voorbijgaat. Ook zijn sokken beschadigd geraakt.

Na beoordeling stelde het bedrijf dat de schoenen aan de kwaliteitsnormen voldoen en adviseerde men een spray om het probleem te verminderen. Pas na aandringen werd de koop ontbonden en kreeg ik mijn geld terug. Verdere schade, zoals de kapotte sokken en alle tijd en moeite, werd niet vergoed.

Voor een merk in dit prijssegment vind ik het teleurstellend dat een product dat bij normaal gebruik problemen geeft niet echt wordt opgelost, en dat de gevolgen grotendeels bij de klant blijven liggen.

Voor mij reden om hier in de toekomst nooit meer te kopen.

21 avril 2026

Beste klant,

Dank u wel dat u opnieuw de moeite neemt om uw ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat u dit traject zo heeft ervaren.

Graag willen we benadrukken dat wij gedurende het hele proces met u in contact zijn gebleven om samen tot een passende oplossing te komen. Inmiddels is de aankoop volledig afgehandeld door middel van een terugbetaling.

We begrijpen dat het proces anders kan zijn verlopen dan u had gehoopt. Tegelijkertijd vragen wij om begrip dat wij voor een correcte afhandeling afhankelijk zijn van de benodigde gegevens vanuit u kant, wat soms invloed kan hebben op de doorlooptijd.

Mocht u toch nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar via onze klantenservice.

Noté 2 sur 5 étoiles

Riem korten . Zaterdag schoenen voor mijn man gekocht…

Zaterdag schoenen voor mijn man gekocht met bijhorende riem.
Mevrouw zou de riem inkorten en nam de riem mee dat mijn man die dag ( ook Vanbommel) mee.
Na de nieuwe riem te hebben ingekort zei mevrouw dat ze met de bestaande riem juist hetzelfde had gedaan. Dit zonder voorafgaand te vragen.
Besluit er zit nu een plooi in en de riem is daardoor niet meer mooi!!!
Zou toch niet mogen!
Jammer!!!

18 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Beste Barbara, Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. Uit uw melding is niet geheel duidelijk of de aankoop via een winkelier of één van onze Brandstores is gegaan. Graag kijken we samen met u naar een passende oplossing. We willen u daarom vriendelijk vragen om contact op te nemen met de winkel waar u bent geweest, of met onze klantenservice via webshop@florisvanbommel.com. Wij helpen u daar graag verder.

Erwartungsgemäß

Gute Ware, Passform und Größe entspricht der Beschreibung. Auf jeden Fall zu empfehlen.

16 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Schön zu hören, dass Sie mit der Ware sowie mit Passform und Größe zufrieden sind. Ihre Empfehlung bedeutet uns viel!

slechte kwaliteit

Ik draag al 35 jaar van Bommel schoenen en eigelijk altijd naar tevredenheid. Van het laatste paar lieten de lipjes van de veters direct los. Die zitten met een soort van lijm vast, die loslaat. Omdat ik de schoenen echt nodig had (mijn oude waren versleten) heb ik ze naar de schoenmaker gebracht. De reactie die ik kreeg: "eigen schuld, dikke bult", je had ze terug moeten sturen (en dan op slippers? naar de bruiloft?)
Blijkbaar is het geld verdienen belangrijker dan de kwaliteit.

15 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat dit zo is gelopen, zeker na zoveel jaren vertrouwen in onze schoenen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en zullen wij u verder per e-mail informeren om samen tot een passende oplossing te komen.

Hohe Produktqualität

Hohe Produktqualität, schnelle Lieferung!

10 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität und der schnellen Lieferung zufrieden sind.

Begeisterung pur

Super schnelle Bestellung, super schnelle Lieferung und die wertige Verpackung machte das Öffnen zum Erlebnis !
Tolle Qualität der Ware !
Wenn die Lebensdauer der Produkte jetzt auch noch überzeugt, gebe ich 10 Sterne

10 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war – von der Bestellung bis zum Auspacken. Wir geben unser Bestes, um auch in Bezug auf Qualität diese „10 Sterne“ zu erreichen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Twee keer slechte schoenen gekocht

Twee keer schoenen gekocht, beide keren heel snel loslatende delen. Bij eerste paar via winkel goed verholpen en gerepareerd. Tweede keer moest via centrale customer service, bleek niet goed te repareren, zijn mijn schoenen zonder overleg vernietigd… en werd ik in eerste instantie afgescheept met een tegoedboncode… heeft al met al veel tijd en energie gekost om mijn geld terug te krijgen.
Kortom, de kwaliteit van deze schoenen is bedroevend, zeker voor zo’n prijs mag je meer verwachten.

Als reactie schrijft het merk dat we samen tot een passende oplossing zouden zijn gekomen, dat is onzin. Ik had een andere oplossing gewild, maar er was niets anders mogelijk.

14 avril 2026

Réponse de Floris van Bommel

Dank u wel voor het delen van uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Fijn dat we inmiddels samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus