Fluffybanden Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt sted at handle. Jeg køber hø til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.

Noté 5 sur 5 étoiles

I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lækkert og friskt høstet hø , dejlig duft, og lækker farve. Godbidderne er også velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super skøn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hø til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Få frisk hø, strøelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddøre
hver 14 dag, 1 gang om måneden eller hver 2 måned.
Det bliver ikke nemmere at blive kaninejer

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Hvorfor hæver man pengene når ordren først er sendt 3 dage efter

Overskriften siger sig selv… pengene er hævet 3. Dage før de sender varen.. så går man og tror at varen kommer dagen efter…. Nu skal jeg vente 1 dag mere.. dvs 4 dage før jeg måske får varen. Det er skidt service.

7 janvier 2026

Réponse de Fluffybanden

Hej Minh vi er altid kede af det når kunder gennem flere år pludseligt oplevere dårlig service. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du oplever problemer 😊 trækningerne kan ske lidt før denne gang pga julen og nytår mvh Christina

Skønt sted at handle

Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.

10 décembre 2025

Lækkert hø

Lækkert hø som min kanin spiser med stor appetit.
Forholdsvis hurtigt levering

2 décembre 2025

Réponse de Fluffybanden

Det er dejligt at høre at din kanin spiser høet med velbehag ☺️ Vi må indrømme at vores levering lige nu er ramt af julesalg og Black Friday 😔 Men rigtig glædelig jul mvh Christina

elsker hvert et strå

Mine (lige nu) 6 kaniner elsker hvert et strå fra fluffybanden. Guldpøller fra alle og der bliver spist op dagligt.

Håber sådan at abonnement funktionen kommer tilbage.

7 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte i går kom idag🤩

Så gode produkter og super hurtig levering😍. Mine kaniner spiser ikke andet hø end fluffybandens og deres strøelse. De fortjener i hvertfald 5 stjerner. Deres kvalitet er i top.

1 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Kan ikke hente varer

Fjollet, når man bor i nærheden, at man ikke kan hente varer, men skal bestille til levering, og betale fragt.

16 juin 2025

Réponse de Fluffybanden

Vi tilbyder afhentning til alle lokale kunder – det kræver blot, at vi har en fastlagt aftale, da vi pakker vores varer frisk og ikke har åbningstider som en almindelig butik. Dette står også tydeligt på de produktsider hvor vi tilbyder afhentning.

Vi har lige lanceret en ny webshop og vores grafisk medarbejder arbejder på en løsning, således at man kan betale for afhentning via. webshoppen. Så får man også automatisk tidspunkt for afhentning tilsendt. Som du ved betaler man lige nu for afhentningsvarer, via mobilepay ved afhentning. Det vil altså blive ændret. Mvh Christina

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik vores varer dagen efter vi bestilte. Meget tilfreds med udvalg og kvalitet

6 juin 2025

Réponse de Fluffybanden

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at du specielt er glad for vores kvalitet Mvh Christina

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus