Fluit Tweewielers Avis 483

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens de gezellige Paasshow bij Fluit, Kocht ik mijn nieuwe Pegasus! De fiets voldoet helemaal, Alle verwachtingen kwamen uit. Ook bij Fluit zit je met de after sale helemaal goed, de med... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn geholpen met goede uitleg. Niet opdringerig ik heb rustig de tijd gehad om er over na te denken. Vriendelijk personeel en ik kreeg zelfs een cadeautje toen ik de fiets op kwam halen omdat ik... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Een waar fietsparadijs met een showroom van 3000m2. Van bakfiets tot elektrische vouwfiets, van kinderfiets tot mountainbike; als u uw droomfiets, uw werkpaard of gewoon uw fiets voor naar werk of school bij ons niet vindt dan zou dat wel heel vreemd zijn. Met meer dan 1500 fietsen rijklaar op voorraad fietst u vrijwel altijd direct met uw nieuwe aanwinst naar huis of werk. Regen of komt het niet gelegen? Dan bezorgen wij uw fiets graag in heel Nederland of daarbuiten in overleg. Officieel dealer van Victoria, Soci.Bike, Riese & Müller, Johnny Loco, Giant, Urban Arrow, I:sy, Tern, Cortina en nog veel meer A-merken. Ruime en moderne werkplaats met fietsexperts die u bij problemen direct weer op weg trachten te helpen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Enorm breed aanbod

Enorm breed aanbod, en ondanks dat ik mij wilde orienteren op een nieuwe e bike, prettig benaderd door een verkoper. Ondanks de drukte en zonder afspraak maakte deze tijd vrij. Heb ee. Mooie Riese Muller fiets gekocht. Erg tevreden over deze winkel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn geholpen met goede uitleg

Fijn geholpen met goede uitleg.
Niet opdringerig ik heb rustig de tijd gehad om er over na te denken.
Vriendelijk personeel en ik kreeg zelfs een cadeautje toen ik de fiets op kwam halen omdat ik jarig was😃

Omruilen

We waren toch nier zo tevreden over onze keuze van 2nieuwe elec fietsen,
Het inruilen en het aanschaffen van 2 nieuwe verliep vlekkeloos

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste familie Schooltink, wij willen jullie bedanken voor de 5-sterren review. Wat fijn dat alles snel en naar wens is opgelost. Wederom nog veel plezier en veilige kilometers met de nieuwe fietsen. Wij zien jullie graag terug bij een eerst volgend onderhoudsinterval. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede aankoop bij een uitstekend bedrijf.

Tijdens de gezellige Paasshow bij Fluit,
Kocht ik mijn nieuwe Pegasus!

De fiets voldoet helemaal,
Alle verwachtingen kwamen uit.

Ook bij Fluit zit je met de after sale helemaal goed, de medewerkers staan allemaal voor je klaar!!

Ik beveel daarom Fluit Tweewielers bij iedereen aan!!

7 mai 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Henri, hartelijk dank voor de 5-sterren review en de mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen in onze showroom en dat de fiets helemaal naar wens is. Wij wensen je nog veel veilige en sportieve kilometers met de prachtige Pegasus. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Word goed en netjes geholpen snelle…

Word goed en netjes geholpen snelle service

2 mai 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Leon, hartelijk dank voor geven van een 5-sterren review. Wat leuk om te lezen dat je te spreken bent over onze service. Wij zien je graag terug bij een eerst volgend onderhoudsinterval. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Goede informatie en service

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets goede informatie gehad over diverse modellen waarna we rustig konden kiezen welke het zou worden. Helemaal geen verkoop praatjes of opdringerigheid. Goede service ook, bij reparatie van de fiets

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Jo, wij willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad in onze showroom en werkplaats. Wij wensen je nog veel veilige en sportieve kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed advies, keurig ontvangst en aflevering

Goed en vriendelijk ontvangst, er werd alle tijd voor ons genomen. Advies en uitleg duidelijk. Aflevering goed en netjes verzorgd.

18 avril 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste meneer/mevrouw, hartelijk dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u naar wens geholpen bent in onze showroom. Wij wensen u wederom nog veel veilige- en sportieve kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Waardering

We zijn hartelijk ontvangen en uitstekend geïnformeerd door de medewerkers van Fluit!
We hebben 2 prachtige elektrische fietsen gekocht en zijn er heel blij mee.
Henk van Til en Hilda Westrik

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste familie van Til, wij willen jullie bedanken voor de 5-sterren review. Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe Pegasus fietsen. We wensen u er veel veilige en sportieve kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Een grote showroom met een prettige uitstraling en top personeel

Een grote showroom met een prettige uitstraling zorgde voor een eerste goede indruk. De verkoper was vriendelijk, behulpzaam maar niet opdringerig. Ik mocht diverse E-bikes uit testen waarbij het verschil tussen de fietsen goed en duidelijk werd uitgelegd, de verkoper voelde goed aan wat voor mij belangrijk is in een fiets met ondersteuning. Uiteindelijk de knoop door gehakt en na een uitgebreide uitleg over de fiets en bijbehorende app zeer tevreden en trots op mijn nieuwe rode fiets naar huis gereden. Bedankt voor de geweldige service, dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Micheal, wij willen u bedanken voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat jullie naar wens zijn geholpen. Wij wensen u nog veel veilige- en sportieve kilometers met de prachtige fiets. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

De behandeling tekts en uitleg toppi

De behandeling tekts en uitleg: GEWELDIG. Dank jullie.

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste meneer Karnebeek, hartelijk dank voor het geven van een 5-sterren review. Wij wensen jullie veel veilige- en sportieve kilometers en zien je graag nog eens terug bij een volgend onderhoudsinterval. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige winkel, heel tevreden!

Prettige winkel, veel keuze aan fietsen. Heel aardige en deskundige verkoper die mij heeft geholpen. De fietsenmakers in het gedeelte achterin de winkel waren ook vriendelijk en er hangt een gezellige en professionele sfeer. Ik ben blij dat ik hier mijn fiets heb gekocht en ik kom zeker terug voor het jaarlijkse onderhoud.

16 avril 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Danielle, bedankt voor de 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat uw ervaring positief was en dat alles naar wens verliep. Wij wensen u veel veilige fietsplezier en talloze mooie kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke uitleg van het gevraagde

Het geduld van de medewerker en zijn uitleg van het gevraagde waren prima. De fiets die we wilden kopen moest aan bepaalde voorwaarden voldoen. Er is uitgebreid en goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren.

15 avril 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Henk, dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u in onze showroom goed bent geholpen en dat alles helder is toegelicht. We wensen u veel veilige en sportieve kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Helemaal tevreden

Al meerdere keren hier een nieuwe e-bike gekocht en elke keer weer een fijne ervaring. De gesprekken verlopen in een prettige, ontspannen sfeer en het maakt eigenlijk niet uit wie je spreekt: iedereen is even vriendelijk, betrokken en klantgericht.
Ik kan voorlopig weer jaren vooruit met mijn fiets, maar mocht er toch iets zijn, dan loop je zo de werkplaats binnen en word je daar net zo goed geholpen.
Echt een compliment voor dit bedrijf!

13 avril 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste meneer Moorman, dank voor de lieve woorden en de 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad in onze showroom. Wij wensen u nog veel veilige- en sportieve kilometers! Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Positiviteit

Snel en klantgericht
Niet met een zuur gezicht
Het team straalt optimisme uit
Vandaar de naam Fluit😀
Voor de toekomst: ga zo door,
Bij ons hebben jullie een streepje voor..

Ook over de zadelruil werd niet moeilijk
. . . gedaan.,
Ik kan nu weer zonder pijn de fiets
op gaan
Tot slot; met de review had ik geluk,
Dus nu kan jullie zaak niet meer stuk!

9 avril 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Hanneke, hartelijk dank voor de 5-sterren review. Het is fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad in onze showroom. We wensen je wederom veel plezier en veel veilige- en sportieve kilometers! Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne fietszaak met deskundig personeel en top fietsen

Een mooie fietswinkel met een zeer uitgebreide collectie fietsen. Omdat de keuze zo groot is, is het heel prettig dat je door de medewerkers op een prettige en duidelijke wijze wegwijs wordt gemaakt in je keuze. Men neemt de tijd en de ruimte om je het verschil tussen de diverse fietsen uit te leggen. Dus nu een prachtige Giant fiets aangeschaft en na een duidelijke uitleg over het gebruik van de fiets naar huis waar nu menig fietstochtje wacht.

27 mars 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Karin, hartelijk bedankt voor de 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen door mijn collega. Wij wensen je nog veel veilige- en sportieve kilometers met de prachtige Giant. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Zeer fijne fietsenwinkel

Zeer fijne fietsenwinkel, waar je echt nog persoonlijk wordt geholpen en geen nummertje bent. Bij het uitkiezen en ophalen van mijn nieuwe fiets heb ik een hele uitgebreide uitleg ontvangen. Ze hebben alles op alles gezet om de fiets snel rijklaar te maken, ondanks de drukte. Ik kan deze winkel zeer aanbevelen!

26 mars 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Amy, wij danken je voor de 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat alles, ondanks de drukte, naar wens verliep. Wij wensen je nog veel veilige- en sportieve kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Alles is mogelijk :-)

Ik woon in Duitsland en heb een fiets gekocht van een Duits merk bij Fluit Tweewielers in Doetinchem, Nederland. Op het eerste gezicht denk je, dat is niet erg logisch, MAAR...Ik ben blij dat het zo gegaan is. De weg van Kleve naar Doetinchem was het helemaal waard, want zij hebben mij overtuigd:
• Met de grote keuze die in de winkel aanwezig is;
• Met de vakkennis en de vriendelijkheid van alle medewerkers met wie ik te maken kreeg;
• Met de flexibiliteit waarmee zij mijn aanpassingswensen hebben uitgevoerd.
Een echte aanbeveling !!

4 mars 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Goedemiddag, wij willen jullie bedanken voor de 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat je vakkundig en prettig geholpen bent door onze collega. Wij wensen je nog veel veilige en sportieve kilometers met de prachtig fiets. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruim meedenkend en luisteren naar je wensen voor je nieuwe aankoop

Na meerdere bezoekjes aan de showroom en ook gefietst te hebben op mijn 1e keus fiets. Ben ik erop geattendeerd dat wat ik graag wil hebben op de fiets op 1 model "duurder" al standaard zit en zelfs meer dan dat. En per saldo ben ik nu iets duurder uit.
Ze nemen ruim de tijd voor je en ze verkopen je graag de fiets die jij zoekt, cq wilt. Van gewenste zithouding, stuur tot andere accessoires. Goede uitleg bij aflevering van de fiets.

21 février 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Petra, bedankt voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat je prettig bent geholpen en alles naar wens is gemonteerd. Wij wensen je nog veel veilige- en sportieve kilometers met de prachtige fiets. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Nou ja het zal mee vallen...🤔 dacht ik

Nou ja het zal mee vallen...🤔 dacht ik, diegene die ons hielp kon het mooi vertellen, we werden wel enthousiast en wat denk je... Het is echt super om te fietsen 🎉 We fietsen in Oostenrijk heerlijk rond, ook de bergweg durven we te rijden haha er kan zelfs gepraat worden.
We zijn erg blij met onze I:SY eBike's 🥰
De verkoper heeft gelijk, ook wij vinden fietsen nu leuk, de fietsen zijn makkelijk te bedienen tijdens het fietsen.

Gezellige fietsende Nederlanders vanuit Oostenrijk 🙋🏼‍♀️

21 mars 2026

Réponse de Fluit Tweewielers

Beste Brenda, hartelijk dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie enthousiast zijn met de fietsen. Wij wensen jullie nog veel sportieve- en sportieve kilometers met de prachtige fietsen. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus