1. Équipement et fourniture d'impression
  2. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  3. Fournisseur d'équipement d'impression

FLWR - Premium printsupplies Door te kiezen voor FLWR bespaar je, maar niet op kwaliteit. Onze printersupplies houden zich conform aan de 3 FLWR beloftes: • Bespaar 35-80%: gemiddeld 2 keer zoveel voor 3,5 keer minder geld. • Een mooiere wereld: samen met onze producenten en resellers denken we constant na over een positieve invloed op milieu en mensen. • Best getest: Sinds 2005 is FLWR constant op zoek naar producten binnen het printdomein om een besparing te realiseren voor de gebruikers. Besparen is ons doel, zonder te besparen op kwaliteit! Bij het selecteren van de juiste product/fabrikant tellen steeds de FLWR-standaarden; kwaliteit, continuïteit en comptabiliteit.

2,0

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Les gens ont aussi consulté

Niet goed

Dit jaar bestelde en nog gesealde patronen geplaatst.
Geen goede print meer te maken.
Cleanen, uitlijnen geen verandering.
Besteld bij concurentie en probleem over.

29 septembre 2025

Uitstekende en betrouwbare leverancier.

Uitstekende service en een betrouwbare, snelle leverancier voor alles aan printbenodigdheden en kantoorartikelen.
Behoort intussen tot onze vaste leveranciers.

17 décembre 2021

Réponse de FLWR

Hi Richard! Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling! Bedankt voor de prettige samenwerking. Mocht je ooit vragen of suggesties hebben, laat het ons direct weten. We zijn een en al oor. :)

Super service

Super service, Kwalitatief toners en inkt cartridges, scherpe prijzen en ook met meer inhoud. Wij en onze klanten zijn tevreden over FLWR. Qiwiprint

13 novembre 2021

Réponse de FLWR

Gaaf om te horen QiwiPrint!!!
Bedankt voor de prettige samenwerking en mocht er eens iets zijn met onze producten/dienst, dan horen wij dat uiteraard ook graag!

Tevreden

kwaleit, meer inhoud, scherp geprijsd en goede service. Alles onder een dak. Bedankt jongens.

13 novembre 2021

Réponse de FLWR

Een topscore!!!! We doen elke dag ons uiterste best!

Goede kwaliteit cartridges,

26 octobre 2021

Réponse de FLWR

Eric, bedankt voor jouw beoordeling! Ons team is enorm nieuwsgierig hoe wij die laatste ster ook kunnen halen. laat het ons weten!

Team FLWR

Een fijn merk om mee te werken

Een fijn merk om mee te werken, zowel producten als personeel.

15 octobre 2021

Réponse de FLWR

Een fijn merk voor jouw fijne klanten Dennis! Laten we samen nog veel meer klanten/gebruikers blij maken.

Perfect

Perfecte kwaliteit voor een schappelijke prijs

1 octobre 2021

Réponse de FLWR

Bedankt Stefan. We doen ons best!

Team FLWR

Goed product voor goede prijs.

Goed product voor goede prijs.
Kwaliteit erg goed.
Garantie.
Zeker een aanrader.
Past goed in ons assortiment.

24 septembre 2021

Met alle liefde
Beste getest en voldoen aan FLWR-standaarden
2 jaar garantie zelfs!
Bedankt voor de aanrader, jij als reseller bent ook een aanrader!
Laat maar weten wat je nog meer in het assortiment wilt

Goede kwaliteit en garantie

20 septembre 2021

Réponse de FLWR

Bedankt voor de beoordeling. Mocht je eens tijd hebben, laat ons weten hoe wij die 5de ster kunnen verdienen! Zoals altijd zijn wij 1 en al oor.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding! Goede aanvulling op assortiment.

8 septembre 2021

Réponse de FLWR

Digidot, wat een fijne partner zijn jullie! Jullie klanten worden verwend!

Bedankt voor de beoordeling, op naar nog meer jaren leuk samenwerken.

Snelle levering

Snelle levering, prettig direct contact bij vragen.

3 septembre 2021

Réponse de FLWR

Je kon dit telefonisch ook zeggen hoor:P
al ben ik blij dat je het de rest van de wereld ook hebt verteld:)

Team FLWR

Super producten voor veel minder geld

Super producten voor veel minder geld, meer inhoud dan de originele. Kwaliteit is gewoon zoals het moet zijn.

27 août 2021

Réponse de FLWR

Neil, bedankt voor jouw beoordeling. We doen elke dag ons best!
En aan de beoordelingen te zien van jouw klanten, ben jij in de woonkamers altijd welkom!