Flyttefirma Moveeasy

Hvis du har en aftale med dette firma, så lav andre planer asap.

De dukkede aldrig op til vores aftalte tid. Det er under al kritik at udeblive fra en flytning, uden besked. Ud fra den anden anmeldelse de har fået om en tilsvarende situation, ser det ud til det er over en uge siden firmaet er lukket ned, og har haft rigelig tid til at kommunikere dette ud. Ikke alene er det elendig kundeservice, men også helt respektløst for andre mennesker. Skammeligt.

11 août 2023

Dukkede aldrig op

De blev booket, bekræftet over e-mail og på telefon. Vi aftalte at de ville komme kl ca 8.30. Kl 15 er de stadig ikke dukket op. Jeg ringede 25 gange, skrev SMS, e-mail,skrev på messenger og ringede over whatsapp som deres Facebook anbefalede. Ingen respons og telefonen går direkte på svarer. Jeg fandt endelig direktørens nummer og det gik også direkte på svarer. Jeg tænker at virksomheden er lukket ned. LAD VÆRE MED AT BOOKE.

5 août 2023

"budprisen er en fast pris sats uden…

"budprisen er en fast pris sats uden skjulte gebyrer, og det er alt du betaler." Dette var hvad Moveeasy reklamerede med. Jeg søgte flyttetilbud med en 40 m3 flyttebil til en 2 værelses lejlighed, samt afmontering og montering af kogeplade, ovn og opvaskemaskine. Det kunne moveeasy godt, så jeg fik en fast pris, sagde ja, og fik bekræftet at det var en fast pris, hvorefter jeg fik at vide det kostede 500 kr ekstra for hvidevarer. Flyttefolkene mødte op og havde meget travlt, de skulle nå en anden flytning samme dag. De fik tømt lejligheden, men der var desværre ikke plads til køleskabet i bilen, så det ville koste mig 1200 kr ekstra, hvis jeg ville have det med. Under kørslen fik jeg en sms, hvor man forlangte 300 kr pr hårde hvidevare, altså 900 kr, som jeg skulle godkende, så "flyttemænd kan gå videre i opgaven". På slutadressen kunne de desværre ikke montere opvaskemaskinen. Det var ikke en god oplevelse.

3 avril 2023

Fiasko! verdens værste flyttefirma. Uopmærksomt personale.

Uopmærksomt og inkompetent personale, der ønsker at afslutte jobbet hurtigst muligt. Medarbejderne var meget uopmærksomme og var ligeglade, for det var ikke deres ting, møbler eller lejlighed.
Resulterede var, at under flytningen beskadigede en del møbler samt gulv og tapet i lejligheden.
De kommer med en lille bil, så vi var nødt til at køre to ture, fordi der var ikke nok plads til det hele.
Og jeg skulle betale ekstra for!
Men der blev skrevet ingen steder om det. Senere sagde de, at afstanden fra parkeringspladsen til den nye lejlighed er for lang, og jeg skulle også betale ekstra for det.
Dette er heller ikke skrevet nogen steder.
Jeg kan ikke anbefale Moveeasy.

15 avril 2023

Fair og meget hjælpsomme

Mødte til aftalt tidspunkt, som var fredag eftermiddag, hvor det passede os. De arbejdede hårdt i alle 5 timer og de var så fair og hjælpsomme. Og meget tålmodige med de udfordringer som var undervejs. Den anbefaler vi meget gerne.
Prisen var aftalt inden og alt blev som aftalt.

24 février 2023

Moveeasy gjorde et fantastisk arbejde

Moveeasy gjorde et fantastisk arbejde - flytningen var professionel, effektiv og med godt humør. Prisen er abssolut meget rimelig. Vi er fuldt ud tilfredse - de bedste anbefalinger herfra.
Mvh
Dennis Lydom

16 février 2023

Meget imødekommende overfor nærmest…

Meget imødekommende overfor nærmest umulig flytte opgave som i øvrigt var en meget tung opgave
De tog det med oprejst pande og gåpåmod
Varmeste anbefalinger fra en tilfreds kunde
God service👍
Venlighed🙏
Fornuftig pris👍

9 août 2022

Perfekt flytterengøring

Jeg fik foretaget flytterengøring i min lejlighed af 3 virkelig dygtige og rare ansatte fra Moveeasy i dag, og de har ydet en fænomenal indsats! Alt står nu funklende rent til en overkommelig pris. Jeg havde brug for et firma, der kunne komme med kort varsel, men jeg har ikke betalt ekstra for at rengøringen fandt sted i en weekend. Jeg vil anbefale alle, der har brug for hjælp til flytterengøring at benytte sig af moveeasy.

31 juillet 2022

Moveasy tilbyder også slutrengøring af…

Moveasy tilbyder også slutrengøring af boliger og tilbyder 7 dages ret til at evt. klage hvis man ikke er tilfreds.

Lejemålet som jeg havde bestilt slutrengøring blev godkendt af udlejer og rengøringen var helt perfekt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra mig til Moveasy.

12 juin 2022