Flyttfirma.nu Avis

TrustScore 3 sur 5

1. Entreprise de livraison

Boka enkelt en flyttfirma till ett fast pris i hela Sverige med Flyttfirma.nu.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

18 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

ANLITA INTE!

ANLITA INTE!
Fruktansvärd firma att anlita lovar mycket men kan inte leverera servicen, försökte att överfakturera för tid som inte finns tur att man var med att kunde dokumentera allt en stol gick även sönder men det ignorerades av ricky. De har inga egna utan anlitar underentreprenörer.
Dök inte upp i bokad tid, överfakturerade även fast jag hade pratat med flyttgubbarna vad de fakturerat "Ricky" och även de tyckte att de försökte lura oss på extra pengar vart bifogad en bild på smskonversation mellan chefen och ricky där det klart och tydligt står hur många timmar som gått åt och de försökte även då ta extra betalt. Flyttstädet kom 6 timmar för sent, kunde inte svenska och vi fick inte äns ett meddelande eller samtal när städningen var klar för att kunna inspektera.
Ingen rabatt gav för allt stul från deras sida.

16 septembre 2026

Oproffsigt

Flyttfirma.nu är bara ett namn med Underentreprenörer och ingen verkar ha koll. bokade 2 städningar av lägenheter samt en flytt. första städningen dök dem inte upp till och "Ricky" hade ingen förklaring och dåligt bemötande. Flytten blev försenad, oprofessionell och utdragen. Sen kräver företaget mer betalt trots att DEM dragit ut på tiden. Vid kontakt så lägger "Ricky" på luren mitt i samtalet..... Uruselt! detta kommer vi ta vidare!

22 juillet 2026
Avis spontané

Väldigt oprofessionella både från…

Väldigt oprofessionella både från ägaren som började jaga betalning innan jobbet var klart. Och Flyttgubbar som inte kom med rätt utrustning. Lämnade kvar möbler. enligt dom inte hade försäkring som gjorde vi fick ändå fick flytta själva. Sen när vi påvisade detta för ägaren vid fakturan som va för total flytt. Fick ingen kompensation bara ett väldigt jagande tills vi gav upp och betalade motvillig.

8 août 2025

Vilka proffs!!

Vilka proffs!!
Så otroligt duktiga killar att packa och transportera!!
Bra kommunikation och vänligt bemötande!!
Vi ger bästa tänkbara rekommendationer👏👏

23 janvier 2025
Avis spontané

Flyttfirma som inte håller sitt ord

Vid en flytt så anlitade vi Flyttfirma.nu till fast pris. I förväg hade vi meddelat hur mycket bohag som fanns i flytten (de gjorde inget hembesök).
Dagen för flytten ser vi direkt att flyttbilensom kom var för liten, de kom också flera timmar senare än avtalat. Vi fick då höra att bilen vi bokat var för liten. Vi har anlitat flyttfirmor flera gånger, har aldrig varit med om att som kund behöva ange bohaget i kubik, vilket de helt plötsligt krävde på flyttdagen. För att de skulle hjälpa oss med flytten så fick vi betala 18000kr på plats via Swish, detta visade sig vara en underleverantör som fick kalla in en extra bil med två män. Själva flytten var 1000 km och det var vinter. Flyttbilarna hade sommardäck varpå den ena kör av vägen med hälften av vårt bohag (räven hel del porslin gick sönder). Det visade sig sedan att båda bilarna hade körförbud.
Vi anmälde ärendet till ARN som ansåg att Flyttfirma.nu skulle återbetala oss de extra 18000kr. Vi har inte fått några pengar och nu går de inte att nå på varken telefon eller e-post.
Flytten gick på mer än 60 000kr istället för strax över 42 000kr. Fast pris?! Tror inte det. Sedan så var de väldigt otrevliga, fick luren slängd i örat flera gånger.

30 septembre 2024

Över förväntan

Enkelt, smidigt och prisvärt.
Kan definitivt rekommendera.
Klockrent och effektivt utförande till ett rimligt pris.
Duktiga grabbar som levererade långt över förväntan.
Jag vet vart jag kommer att vända mig nästa gång det är dags!

23 février 2024

Flytt ifrån Göteborg till Borlänge

Två man på plats enligt avtalad tid, med rätt utrustning för uppdraget och klara snabbare än förväntat. På adressen bohaget flyttat sköter sig personalen galant och är mycket behjälpliga. Mycket prisvärt erbjudande till fast pris. Rekommenderas och kommer även att användas för framtida uppdrag.

8 février 2024

Värdelös kommunikation

Helt värdelös kommunikation. Bokade en flytt och hörde ingenting förrän jag kontaktade dem. Svaret jag fick var att jag skulle bli kontaktad någon gång dagen innan eller på morgonen med detaljerna, vanligtvis klockan 08.00. Efter detta får jag ingen ytterligare kontakt.

På flyttdagen antar jag att någon skulle kontakta mig klockan 08.00 eftersom jag inte hörde något dagen innan. Men det gör ingen och när jag ringer kontoret svarar ingen.

Vi var tvungna att vänta till 10 på morgonen för någon som helst kommunikation och vid den tiden kunde vi inte riskera att bli utan flytt och gick vidare med ett annat företag.

Lustigt nog dröjde kontakten inte mer än några minuter efter att jag skickat ett email där jag förklarade situation. Då ringde en kundtjänstrepresentant från företaget upp mig och säger att jag kommer att debiteras hela beloppet.

Helt löjligt

7 mars 2023

Bra Service 👏🏻

Bra Service 👏🏻
Snabbt och enkelt.

13 août 2019
Logo de Flyttfirma.nu

Réponse de Flyttfirma.nu

Tack för ert fina omdöme och lycka till i er nya bostad.

Blåser sina leverantörer och anställda

Blåser sina leverantörer och anställda. Betalar inte och njutjar folk att jobba gratis utan att få betalt. Så vill ni andvända en firma som blåser sina leverantörer och kunder så är denna firman den bästa. Gubbarna jobbade gratis och vägrade betala dessa. Även kunder fick fakturor för jobb där dom inte betalar sina leverantörer. Passa er för detta luredraga företaget. Tack

27 février 2019