FoamGrip Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Foamgrip ziet er degelijk uit en washmitt is van goede kwaliteit. Echter bij het eerste gebruik schuift de foamgrip het eerste deel terug in bij de minste drukzetting op de washmitt. Dit is spijtig wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top product. Was een beetje twijfelachtig aangezien ik veel heb geinvesteerd in producten en andere materialen. Maar de borstel past er wel echt goed tussen. Het feit dat je de microvezels... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden van deze aankoop: geen gedoe meer met een ladder om de bovenkant van de camper te kuisen. De steel van de borstel is zeer stevig waardoor je wat kracht kan zetten bij moeilijke vlekken.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte levering. Goed product. Hebt het gebruikt om auto te kuisen . Daarna zadeldak van veranda werkt prima was een grote hulp.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pièces détachées automobiles
  2. Magasin d'accessoires automobiles

Écrit par l'entreprise

FoamGrip ontwerpt premium wasgereedschap waarmee je je auto veilig voor de lak en prettig voor je lichaam wast. Van uitschuifbare wasborstels en microvezel borstelkoppen tot droogdoeken, washandschoenen, velgenborstels en een compleet wasemmersysteem: alles wat je nodig hebt voor een complete wasbeurt, in een assortiment. Geen swirls, geen microkrassen, geen onnodig gebuk. Gewoon de juiste tools om je auto zelf goed te verzorgen, van dagelijkse rijders tot eigenaren van campers en caravans. Car Wash Made Easy. Niet zomaar een slogan. Een standaard.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Het is met foamgrip een stuk…

Het is met foamgrip een stuk eenvoudiger schoonmaken en een geweldig goede service!

6 août 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Bert!

Fijn om te horen dat onze producten goed bevallen en dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor.

We willen je graag bedanken voor het vertrouwen en wensen je veel plezier met het resultaat!

Auto wasborstel

Supersnel in huis...product werkt prima en heel erg tevreden

9 août 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling André!

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de levering volgens afspraak is verlopen.

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Gerrit!

Hij is mega mega

Hij is mega mega

16 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat onze producten goed bevallen. Daar doen we het voor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Doet wat men zegt en zegt wat men doet

Doet wat men zegt en zegt wat men doet! Gewoon goed!

3 août 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Ronald!

Snelle levering.

Snelle levering.

2 août 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Renze!

alles zoals verwacht

29 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Hans!

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Danschutter!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

30 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Riny!

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Patrick!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie nieuwe wasborstel voor de camper

Mooie nieuwe wasborstel voor de camper. Geprobeerd en werkt goed.

26 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Allister!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten.

een aanrader

snelle levering en kwaliteit

27 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Peggy!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product en de snelle levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en de wasborstel is…

Snelle levering en de wasborstel is inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik genomen

23 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling!

Eerste indruk

Eerste indruk, ziet er oke uit, nog te testen.

22 juillet 2026

26 juillet 2026

Handige tool.

Ik gebruik de foamgrip om de camper te reinigen. Kost weinig moeite.

20 juillet 2026

Werkt erg prettig

Werkt erg prettig. Enige min puntje is dat als ik wat meer druk uitoefen het eerste deel inschuift. Verder top

19 juillet 2026

Réponse de FoamGrip

Bedankt voor de beoordeling en feedback! Alvast veel wasplezier met FoamGrip!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus