Focus Vastgoed Fotografie Avis

1. Photographe

Focus Vastgoed Fotografie biedt een totaalpakket aan voor de presentatie van uw woning. Fotografie, Videografie, Inmeten, Drone opnames en meer!

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Alles klopte

Kundig, net even wat anders, fijne communicatie en prachtig resultaat ! Issam heeft de liefde die wij hebben voor ons huis mooi in beeld gebracht. Gewoon precies goed!

20 mars 2024

Aardig, duidelijk en goed

Zeer aardige man. Duidelijke communicatie. Mooie foto's en een goede opmeting van ons huis.

15 novembre 2023

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid was! Bedankt voor het delen van je ervaring. :)

Ondanks de grote woning en bijgebouwen…

Ondanks de grote woning en bijgebouwen kon Issam van Focus Vastgoed Fotografie snel inmeten en de foto's maken. De foto's zijn zeer goed gemaakt. Doordat het die dag buiten slecht weer was is Issam de aankomende zaterdag terug gekomen om met mooi weer de drone en buiten foto's te maken. Deze zijn ook erg mooi. Wij zijn dan ook erg tevreden over Focus Vastgoed Fotografie.

10 avril 2024

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Erg leuk om te lezen! Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Nogmaals succes met de verkoop van jullie prachtige woning!

De foto's zijn goed en waren snel…

De foto's zijn goed en waren snel gemaakt.

12 janvier 2024

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Bedankt voor het delen van je ervaring! Erg leuk om te lezen. We wensen je succes met de verkoop en verhuizing. :)

Mooie foto's voor Funda

Wij hebben ons huis laten fotograferen voor Funda. Mooie foto's met oog voor de goede hoek en leuke 360-graden foto's en filmpjes voor een sfeerimpressie.

31 octobre 2023

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Bedankt voor je leuke review, fijn om te lezen! Wij wensen je heel veel succes met de verkoop en natuurlijk veel plezier in de nieuwe woning. :)

Prachtige foto's en film van ons huis!

Prachtige foto's en film van ons huis!
Heel aardig! Neemt voor het nemen van foto's, video's en het inmeten van het huis alle tijd. En ook een snelle levering van het eind resultaat.

2 octobre 2023

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Bedankt voor je lieve woorden! Het huis stond er natuurlijk ook erg mooi bij, daar doen we graag ons best voor. ;)

Heel tevreden

Gek om je eigen huis op beeld terug te zien.. wij waren blij met het resultaat en we gaan de fotos goed bewaren..

1 octobre 2023

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Goedenavond, bedankt voor je leuke review! Dat is een goed idee. :) Succes nog met de verhuizing.

Ons huis was snel verkocht

Ons huis was snel verkocht, de makelaar heeft goed haar best gedaan maar de fotos en video hebben daar ook zeker bij geholpen!!

14 septembre 2023

Réponse de Focus Vastgoed Fotografie

Dag Daniel en Lise, erg leuk om te horen! Jullie ook bedankt voor het vertrouwen en veel geluk in de nieuwe woning. :)