Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Meget hjælpsomme hvis man har problemer af den ene eller den anden art.Lynhurtig ekspedition og hurtig levering.
Leverede langt senere end lovet så vi måtte købe alting i Maxi Zoo da vi fik en ny hvalp. Skrev til kundeservice flere gange for status og fik aldrig svar. Nu ser jeg så at hundefoderet vi bestilte (... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅
Coordonnées de contact
Eli Christensens Vej 86, 7430, Ikast, Danemark
- web@foder-fritidweb.dk
- foder-fritid.dk
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
God service. Gode priser. God oplevelse
Gode priser. God service og oplevelse. Har handlet her nogle gange nu og er ikke blevet skuffet. Fra bestilling til levering.
Hurtigt og nemt. Så anbefaler bestemt kun at handle her hvis du er til de gode oplevelser.

Impressive
Good price, easy to order and came very fast. I ordered dog food yesterday and it was delivered already today at kl. 09:00. Amazing! Looking forward to order more from here.

Réponse : Foder & Fritid
Hurtig ekspedition og gode priser
Hurtig ekspedition og gode priser.
Er så glad for at de har lavet web shop i Ikast. Kort tid efter bestilling, får man besked om varerne er klar til afhentning. Parkering lige foran døren, og man kan afhente sine varer på få minutter.

Fuglefrø uden skalder
Jeg lavede dobbelt bestilling, som hurtigt blev rettet, efter henvendelse. Nu må vi så se, om varen lever op til beskrivelsen. Mine fugle skal vurdere det.

Réponse : Foder & Fritid
Super nem bestilling og hurtig…
Super nem bestilling og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg køber varer hos Foder & Fritid

Ærgerlig førstegangskøb
Desværre ikke rigtig noget godt at sige. Bestilte hundefoder, ventede i flere dage uden at høre noget om forsendelse. Måtte selv kontakte dem, fik at vide at varerne blev sendt i midt næste uge pga. manglende varer på lager. Ventede en uge og kontaktede igen firmaet, og her fik jeg at vide at de slet ikke ville få varerne hjem, og derfor annullering af ordre. Ærgerligt at de ikke selv kommer på banen med information, da der selvfølgelig altid kan ske fejl. Gad vide hvor længe man skulle vente, hvis man ikke selv tog kontakt 🙃 To stjerner skal de have, da jeg hurtigt fik svar på mail-henvendelse, dog ikke megen undskyldning eller råd til alternativer. Så kunder må de have nok af i forvejen.

Réponse : Foder & Fritid
Jeg søgte ikke en penneven
Jeg søgte ikke en penneven, da jeg bestilte vildfuglefoder hos Foder og Fritid. Netbutik og levering fungerede til 5 stjerner. Men jeg har modtaget 7 mails i forbindelse med dette indkøb. Uden at jeg havde bedt om dem. Det er for meget. Derfor kun 4 stjerner.

Réponse : Foder & Fritid
Jeg syndes de har gjort et godt arbejde…
Jeg syndes de har gjort et godt arbejde spejlen var hele og de var godt beskyttet flot godt arbejde

Réponse : Foder & Fritid
Super let at bestille og valgte at…
Super let at bestille og valgte at hente selv. Hvilket var hurtigt og let

Réponse : Foder & Fritid
Jeres hundefoder er perfekt for første…
Jeres hundefoder er perfekt for første gang spiste min hund op med stor fornøjelse. Tak for det
Connie

Réponse : Foder & Fritid
Det foder jeg bruger har i altid på…
Det foder jeg bruger har i altid på lager ellers får i det ret hurtigt hjem.
Jeg henter selv i ikast og det er nemt.

Nem og hurtigt
Altid hurtig levering med billig fragt og dejligt med mængde rabatter

Réponse : Foder & Fritid
Handler lidt i butikken i Horsens
Handler lidt i butikken i Horsens, og hver gang har der været tilbud på nettet på varerne men det går det ikke ind til i butikken, og bliver først rettet når man nævner det, det er ret mystisk at systemerne ikke kan arbejde sammen og give den korrekte pris.
I dag var det alligevel 50 kr forskel.
Det kan jo godt give mange penge 💸

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.