À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles

Écrit par l'entreprise

Ik ben Aaron Foget, oprichter van Foget Plaagdierbeheersing. Wij geloven in een effectieve aanpak tegen plaagdieren en zetten ons in om zowel particulieren als bedrijven te helpen met professionele en betrouwbare plaagdierbeheersing. Wij begrijpen dat overlast van plaagdieren/ongedierte vervelend en soms gevaarlijk kan zijn. Daarom zorgen wij voor snelle service, vaak dezelfde dag nog, zodat u snel weer ongestoord kunt genieten van uw woning of werkplek. Of het nu gaat om plaagdieren in de tuin, op zolder of in een spouwmuur: wij lossen het probleem vakkundig op en geven eerlijk advies over hoe u nieuwe overlast kunt voorkomen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

De mannen werken heel zorgvuldig

De mannen werken heel zorgvuldig. Ze komen snel langs en ze rekenen schappelijke prijzen.
Zeer tevreden dus.

25 décembre 2025

Muizen

Aaron heeft ons goed geholpen met het aanbrengen van wering zodat de muizen voortaan buiten blijven. Gelukkig is ons huis in Ommen nu helemaal muisvrij! En daar ben ik heel blij mee. Dank je wel. Verder geeft hij goed uitleg en is hij heel vriendelijk.

25 décembre 2025

Snel en betrouwbaar

Compleet van mijn zilvervisjes ontdaan, geweldig!

23 octobre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had last van muizen dus ik had Aaron…

Ik had last van muizen dus ik had Aaron gebeld. Dezelfde dag nog ter plaatste en twee weken later was ik van alle muizen af. Hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Als je snel van je ongedierte af wil bel Aaron!

10 décembre 2025

Goede snelle service

Goede snelle service, het was meteen weg! Veel geprobeerd, maar Aaron heeft het meteen opgelost.

19 novembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Een afspraak gemaakt voor…

Een afspraak gemaakt voor ongediertebestrijding. Alles ging duidelijk, soepel en snel. Alles is verholpen, dus zeer tevreden!

18 novembre 2025

Betrouwbare hulp

Fijn en duidelijk in contact. Geven helder advies en zorgen dat het daarna voor mekaar wordt gemaakt.

16 novembre 2025

Muizenplaag

Beste,

Ik had een afspraak gemaakt met Aaron om een muizenplaag te verwijderen in Zwolle, dit is erg soepel gegaan. Ik ben enorm blij.

Echt een aanrader! Ik zou hem zeker nog een keertje bellen 😀

22 octobre 2025

Dankjewel!

Snel en betrouwbaar!

Ik heb Aaron gebeld voor een probleem met wespen en binnen een half uur was het probleem al opgelost! Onzettend snel en betrouwbaar. Bedankt Aaron!

31 octobre 2025

Réponse de Foget Plaagdierbeheersing

Bedankt voor de mooie review, Daniel!

Ontzettend goed geholpen

Ik ben erg blij met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Ik had veel last van muizen en nestjes, maar die zijn nu gelukkig verdwenen. Dankzij Foget Plaagdierbeheersing!
Nogmaals bedankt, heren.

22 octobre 2025

Réponse de Foget Plaagdierbeheersing

Dankjewel voor de mooie review DVW.

-Aaron
Foget Plaagdierbeheersing

Snelle reactie en aanpak

Tijdig antwoord op vraag en kon dezelfde dag nog langskomen om naar muizen in huis te kijken. De tijd genomen om het huis te doorzoeken en meerdere suggesties gedaan. Hadden ook meeste dingen bij zich, een extraatje brachten ze nog kosteloos een paar dagen later brengen. Prima service. Even wachten op wat de muizen er van vinden!

15 octobre 2025

Réponse de Foget Plaagdierbeheersing

Dank je wel voor je mooie review, Sam. Fijn dat we je konden helpen. Hopelijk blijft het muisvrij!

blij met Foget…

er kwam een heel snelle reactie op de aanvraag om een wespennest weg te halen. ook de afspraak was snel gemaakt.
binnen anderhalf uur was de klus geklaard.
wij zijn tevreden over het resultaat.

8 octobre 2025

Réponse de Foget Plaagdierbeheersing

Dank u wel, Roelien! We zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen. -Aaron Foget

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus