Na bijna 2 jaar veel plezier te hebben gehad van mijn föhn, werkte hij niet meer goed. Ik heb dit op maandagavond gemeld en kreeg diezelfde avond nog een verzoek om een filmpje te maken waaruit bleek... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle goede verwerking en service. Toen we vragen hadden over het product werden we telefonisch goed geholpen en via de mail op de hoogte gehouden van de status van onze vraag.
de fohn is als beste uit de test van 2026 gekomen, vandaar deze keuze, en de prijs was ook voor ons na behoren, 2 x gebruikt, tot nu toe zeer tevreden!
Snelle levering. Maar de föhn is een miskoop, het geluid is onverdraaglijk hard! Na contact met de leverancier weet ik nu dat dat geluid niet anders kan ivm krachtige luchtstroom. Heb de Pro aan... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- fohnwinkel.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Prima ervaring met de fohnwinkel
Prima ervaring met de fohnwinkel. Product ontvangen zoals afgesproken. Duidelijke website en productomschrijving.
Blij mee
Goede prijs-/kwaliteit verhouding [veel duurder op Qualista site] en vlotte levering.
Razendsnel reagerende, vriendelijke en zeer adequate klantenservice, nergens anders ooit zo meegemaakt!
Hairstyler doet zeker niet onder voor Dyson. Even de handigheid krijgen als je van een simpele föhn met draaiborstel komt, en veel beter voor je (pluis) haar. Blij mee.
Blij mee
Snelle levering en de fohn is fantstisch. Ik had mijn dyson aan mij kleindochter gegeven
En stiekem beetje spijt. Maar deze fohn is eigenlijk nog fijner. En lichter.
Erg blij mee.
Hele fijn in gebruik
Hele fijn in gebruik, droogt het haar heel snel en het haar wordt niet pluizig.
Snelle levering en een superfijne föhn.
Een föhn gekocht
Een föhn gekocht voor mijn zusje haar verjaardag. Je haar droogt snel en krullen blijven goed zitten. Zo fijn dat ik hem af en toe leen, maar aangezien ze bijna het huis uitgaat ga ik nog even verder sparen om hem binnenkort zelf aan te schaffen.
Mooi haar en doet wat ik ervan verwacht
Ik heb mijn vrouw de Qualista fohn
Ik heb mijn vrouw de Qualista fohn. Geven. Nu heb ik een mooie vrouw.
Echt een aanrader.
Goede service. Het toestel is jammer genoeg niet zo geschikt om zelf kort haar te stylen. Heeft geen ronddraaiende borstel.
Goede service! Ik bestelde de Qualista föhn, maar bedacht me nog voordat deze werd bezorgd. De bestelling was nog niet verzonden dus is er snel uitgehaald. Heel snelle reactie op mijn e-mail en ik had mijn geld in een dag terug!
Top service!
Janine was zeer vriendelijk bij mijn vragen over een retour. Wauw!
Super fijne airstyler
Super fijne airstyler!
Zorgt voor een snelle, verzorgende look. Geen pluizend haar door de koude stand! Krullen blijven goed zitten.
Krul genoeg!
Nou, zaterdag besteld, gisteren binnen gekregen. Eerste keer voor mij dat ik een airstyler heb aangeschaft dus was even stoeien hoe zoiets werkt, maar uiteindelijk gelukt en heb me toch een party krullen, superhandig ding ook een hele snelle reactie van de klantenservice na een paar vragen te hebben gemaild, zeker een aanrader!
Goede kwaliteit en snelle levering!
Erg goede kwaliteit. Doet niet onder voor Dyson.
Levering was ook snel. Volgende dag al in huis!
Prachtige krullen met deze fohn
Het werd snel geleverd en het produkt zorgt voor prachtige krullen die lang blijven zitten en deze föhn is makkelijk in het gebruik!
Ik zou iedereen aanraden zo n mooie fohn te kopen bij deze website.
Prima kwaliteit en goede prijs!
Top voldoet aan verwachtingen.
Top!
Heel tevreden over multistyler pro! Had later nog vraag over gebruik en Mail werd snel behandeling
Qualista airwrap
Heel blij met mijn nieuwe Qualista airwrap, makkelijk in gebruik en krullen blijven lang zitten! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Hele fijne klanten service
Hele fijne klanten service. Pakket was zoekgeraakt bij postnl en heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Vriendelijke vrouw aan de telefoon