Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Butikken lukker åbenbart. Intet ord om hvad man kan gøre med de tipsters man har købt der først udløber i slut september. Jeg vil gerne have mine penge tilbage tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ugens lange lang indkøbsliste blev lavet og den nye leveringsservice i byen skulle testes. 23 minutter efter betaling ringede det på døren på 4. sal og et glad bud leverede de 3 fyldte poser. Jeg k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig overrasket - på den absolutte gode måde. Bestilte i morges, og buddet ankom indenfor tidsperioden. Produkterne er flotte (frugt og grønt), og de var pakket pænere end jeg selv ville have gjor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation bio
  2. Service de livraison des courses
  3. Livraison de repas à domicile
  4. Service de commande de repas en ligne
  5. Magasin bio
  6. Supermarché

Écrit par l'entreprise

Foody gør det nemmere at leve bæredygtigt med god samvittighed og med mere tid til andet. Fordi Foody er et klimavenligt online supermarked med et socialt engagement. Vi er til for den bevidste forbruger, som gerne vil have et komplet supermarkedsudbud af produkter, men slippe for alt det som er dårligt for miljøet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,1

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

GENIALT

GENIALT. Lavede min første ordre søndag kl 16:01 og kl 16:36 ankom en smilende ung mand på elcykel og afleverede 2 fyldte indkøbsposer med at hvad vi skulle bruge for at lave et godt søndagsmåltid, samt alle basisvarer til de næste dage. Super fine store kraftige indkøbsnet der kan genbrugs og ikke noget med kølekasser, papkasser, plastposer mv.
Som utjekket børnefamilie bliver det her min redning mange gange fremover.

9 octobre 2022

Réponse de Foody

Tak for din feedback. Du ved at du kan aflevere dine indkøbsnet til budet igen og så får du 20,- i pant.

Simpelthen så godt

Simpelthen så godt, perfekte varer og billige økovarer - jeg er vild med Foody

6 octobre 2022

Réponse de Foody

Dejligt at høre. Vi skal gøre alt for at vi bliver ved med det.

Noté 4 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt indkøb

En nem og hurtig måde at bestille dagligvarer på. Det hele fungerede perfekt, buddet havde svært ved at finde adressen, men det kan jo ske.
Jeg er fan af hvor hurtigt man kan få leveret efter man har bestilt og at der ikke er nogen grænse for hvor meget man skal købe for!
Jeg kunne ønske mig et lidt større udvalg af fødevarer, men forhåbentligt er det noget der kommer med tiden. Men koncept og udførsel fungerer super allerede nu. Så jeg vil helt klart bestille fra Foody.dk igen.

6 octobre 2022

Réponse de Foody

Tak for din feedback. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så jeg håber du kan finde mere af det du vil have i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og friske økologiske dagligvarer

Vi er en travl børnefamilie på i alt 5 personer. Vi vil gerne prioritere økologi og bæredygtighed. Vi har ønsket at kunne finde det hele på et sted, hvor vi ikke skal bruge tid i et fysisk supermarked eller blive forstyrret af alle mulige andre varer, som ikke er bæredygtige.

Foody lever op til alle vores ønsker! Tak Foody.

Kæmpe udvalg af super friske økologiske og bæredygtige dagligvarer.

Klimavenlig levering på el-budcykler og så kommer de indenfor 1 time.

Det er bare så nemt, og selvom priserne på dagligvarer stiger over alt, så sparer vi faktisk penge. Foody har samme priser som andre og gode tilbud.

Vi siger mange tak til Foody og vil helt sikkert handle der igen og igen og igen…

26 septembre 2022

Réponse de Foody

Det var dejligt at høre. Vi ser frem imod at se dig igen.

Super oplevelse

Helt klart mit nye foretrukne supermarked med levering. Der er et stort øko udvalg, og mange glutenfri produkter, hvilket tit bliver nedprioriteret andre steder. Så et kæmpe plus. Og godt overblik på siden. Og mulighed for at købe varer med kort holdbarhed, til en lavere pris. Super oplevelse

23 septembre 2022

Réponse de Foody

Fantastisk at høre. Hvis der er et produkt du savner eller som du syntes vi skal have, så kan du altid skrive til foody@foody.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende - gode priser, principper, service og idéer. Vi handler 90% i Foody nu.

18 septembre 2022

Dejligt. Sig til hvis der er noget vi mangler på hylderne for at du køber 100%

ELSKER konceptet!

ELSKER konceptet!
Nemt, enkelt og økologisk!
Har fået leveret et par gange, og varerne var alle gange virkelig fine!
Samtidig er det nemt, at varerne kommer så hurtigt. Nåede at putte et barn, bestille - og få leveret inden barnet vågnede igen :-). Ren magi til en travl familie. Tak 🌟

10 septembre 2022

Réponse de Foody

Fantastisk. Vi bliver så glade - for det er lige sådan at vi havde drømt om da vi startede Foody

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk koncept med økologiske varer…

Fantastisk koncept med økologiske varer leveret lige til døren hurtigt indenfor 30-60 min! Varer til priser alle kan være med på! Der findes også mange “to good to go” billige varer, så man undgår madspild. Super god service og så fedt med et bæredygtigt koncept af levering af dagligvarer!

18 septembre 2022

Réponse de Foody

Dejligt at høre at du er vild med konceptet. Vi ser frem til at svinge forbi med din næste ordrer.

Fantastisk koncept!

Fantastisk koncept!! Vi har nu prøvet Foody to gange. Og det er simpelthen fantastisk!
Lækre varer og gode priser. Vi fortsætte med at handle her 😊

6 septembre 2022

Réponse de Foody

Hej Cathrine, tak for støtten det sætter vi pris på. Foody-teamet

Noté 4 sur 5 étoiles

Super nemt

Super nemt - gode produkter - lækre indkøbsnet

6 septembre 2022

Réponse de Foody

Hej Mette, dejligt at høre. Har du prøvet at aflevere dine pantflasker mm til budet? Det er en lille ekstra detalje i vores service. Tak for støtten. Foody-teamet

Super godt😊😊

Super godt, flotte varer, gode priser og meget hurtig levering. 😊😊😊👍👍👍

28 août 2022

Réponse de Foody

Hej Jenni, tak for din kommentar og støtte. Udover at det er godt at leveringen ikke belaster miljøet, så er de hurtige også. Foody-teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige afgivet min første ordre…

Jeg har lige afgivet min første ordre for at se, om I duer til noget, og det må jeg sige I gør. Der gik 29 minutter fra jeg havde bestilt til jeg fik mine varer. Det kan jeg kun være tilfreds med. Okay, jeg bor også tæt på jeres butik, men alligevel. I har ikke overvældende stort udbud af varer i forhold til andre online supermarkeder, men der er, hvad man har brug for og det hele er stort set til halv pris af hvad man kan få det til andre steder. Særligt kattegrus og -foder kan jeg tjene det fair leveringsgebyr ind på. Dejligt med så meget økologi og vegetar/veganske ting. Man kan købe varer, der nærmer sig sidste salgsdato billigt, så I gør noget for at undgå madspild. Dejligt med dejligt på. Og så elsker jeg, at man får tingene leveret i juteposer, som man får pant for, når man afleverer dem næste gang man får varer. Jeg kan forstå, at I bruger grøn energi til jeres elcykler som budene bruger og at I har tænkt CO2 reduktion ind i jeres koncept. Det er lige efter mit hoved. Og så lige en sidste ting: der er ikke noget mindstebeløb man skal købe for. BRAVO. Det er vel nok dejligt for os små husholdninger. Jeg vil give jer mine varmeste anbefalinger og støtte op om jeres koncept, så I kan få mulighed for at udvide leveringerne til Valby. De tørster efter jer - og med god grund. God vind fremover.

23 juin 2022

Kæmpe anbefaling

Wow, virkelig virkelig godt koncept.
Fik min bestilling efter 20 minutter og der var i den grad gode tilbud. Kan varmt anbefale Foody.

13 juin 2022

Godt og bæredygtigt udvalg

Godt og bæredygtigt udvalg. Hurtig og flink service.

Fungerer rigtigt godt til min virksomhed, hvor jeg ikke skal vente til dagen efter med levering.
Samtidigt er de konkurrencedygtige på pris.
Ingen klager - og vejen frem bæredygtig cykellevering.

12 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super kvik levering - Varer og service i top :-)

23 minutter efter betaling ringede det på døren på 4. sal og et glad bud leverede de 3 fyldte poser. Jeg kan på baggrund af leverede varer, af et MEGET venligt og smilende bud, varmt anbefale at gøre brug af Foody.dk. Alle varer var friske, lang holdbarhed, leveret på 23 min (FANTASTISK - hurtige end mine ture i Føtex), service i top, pris ok.
Jeg har brugt Foody.dk flere gange siden og ALTID været tilfreds.

10 mai 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus