1. Boutique de santé et beauté

Forever 39 Collagen is een collageen poeder dat wetenschappelijk bewezen helpt tegen rimpels en cellulite. Ook zorgt het voor betere nagels en mooier haar.

4,3

Een aanrader voor een mooie huid

Mijn huidtherapeute adviseerde mij naast de microneedlingbehandelingen ook collagen te gaan gebruiken. Ik gebruik het al een aantal jaren, ben er een echte fan van en heb er ook anderen, zoals bijv. mijn man, enthousiast voor gemaakt. Mijn huid ziet er goed uit en daarbij voel ik mij ook goed. Met de zak van 300 gram kan je best lang doen.

17 novembre 2024

Top product

Goede snelle en vriendelijke service. Ik gebruik het collageenpoeder al vrij lang, mijn huid voelt superzacht aan en m’n haar glanst meer dan voorheen. Aanrader!

20 octobre 2024

Top collageen

Top collageen. Meer dan een jaar gebruikt. Mijn haren zijn 3 keer zo dik en voor het eerst in mijn leven heb ik echt lang haar. Mijn huid heeft minder fijne lijntjes en is echt plumping. Met een mooie gezonde glow.
100% tevreden en geschikt voor iedereen.

12 mars 2022

Uiterst tevreden over Collegen 39

Ik ben erg positief over collagen39 en het gebruik hiervan. Collagen39 is milieu vriendelijk verpakt, het is een natuurlijk product en heeft een goede uitstraling, daarbij is het makkelijk te gebruiken vanwege de hersluitbare verpakking.

Na enige tijd is er al zichtbaar resultaat, mijn haar is aanzienlijk dikker. Daarbij voelt mijn huid steviger, straalt deze meer en ziet het er energieker uit. Ik ben erg blij en gelukkig dat ik heb gekozen voor Collagen39.

7 juin 2021

Makkelijk en effectief!

Makkelijk en effectief!
Handige zak met goede sluitstrip inclusief doseer lepel.
Super fijn dat je het poeder overal doorheen kan mengen.
Binnen 8 weken had ik voller haar, minder haaruitval en daarna begon ik ook verschil aan mijn huid te merken. Mijn huid is aanzienlijk steviger dan voorheen en dat binnen 12 weken. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen !

12 mai 2021

Zeer tevreden over Collagen van Forever39

Ik gebruik Collagen van Forever39 nu sinds drie maanden en ik ben hier erg tevreden over. Het is een fijn product wat mij het gevoel geeft dat mijn huid een stuk gezonder en vitaler is. Het resultaat was al na 8 weken zichtbaar en naast het positieve effect van een sterkere huid groeide mijn nagels een stuk sneller.

Collagen van Forever39 is een echte aanrader!

4 mai 2021

What a huge difference in only a few months

My stepmom started using the Forever39 collagen 2 or 3 months ago with a lot of issues with hair loss! At a point she was even afraid to wash her hair.

After using the collagen for a couple of weeks the hair loss started to stop and at this point it is almost completely over!!!

She takes a scoop every single day in her yoghurt in the morning and wouldn’t want it any other way!!

We definitely recommend this Forever39 collagen to everyone!

3 mai 2021