Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Så smuk en statue, jeg har fået mig. Indpakningen er ligeledes rigtig fin. Klar anbefaling herfra.

L'entreprise a répondu

Tak for to helt igennem fantastiske skanninger og statuetter. Trygt, roligt og med masser af god tid til at snakke om alt i mellem himmel og jord, god tid til at vælge design og ikke særlig lang vent... Voir plus

1. Magasin pour femmes enceintes

Écrit par l'entreprise

Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

105 avis

Så smuk en statue

12 mars 2026

Réponse : Forevig Liv

Tusind tak for din anbefaling med de fine ord 😍 vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din smukke statuette ❤️

Kan klart anbefales

Jeg er virkelig tilfreds med min statuette, som er så smuk. Jeg kan anbefale at få lavet en hos Forevig liv. Alle mine ønsker blev opfyldt og de sendte et billede af min statuette inden den blev sendt, som jeg ønskede

Kære Rebekka 😍

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ Så smukke scanninger du og Christina fik lavet 😍 Vi er glade for, at din statuette blev lige som du ønskede ❤️

Rigtig god dag ☀️

Kærligst Bianca & Trine

Kæmpe tak for den smukkeste statuette!

Derudover vil jeg takke for enorm god og venlig service hele vejen igennem 🤗

Kære Stine 😍

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ det betyder alt for os, at din statuette blev som du ønskede 😍 så flotte scanninger du fik lavet ❤️ det må have været svært at vælge, hvilken en du ville bruge.

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Så fin skulptur som et evigt minde af…

Så fin skulptur som et evigt minde af min gravide mave 🙏 fin proces. Let at man kunne tage til Svenstrup og få
Taget billeder.

Kære Stine 😍

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ så fin scanning du og Charlotte gik lavet 😍
Vi håber, at i har haft en dejlig påske ❤️

Smuk statuette

Smuk statuette. Fremragende kommunikation; de var meget hjælpsomme med at vælge mellem alle mulighederne. Hurtig levering, overholdelse af deadlines.

26 février 2026

Kære Laura 😍

Tusind tak for de fine ord! Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse.
Vi håber at i har det godt og nyder tiden i barselsboblen ❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Tak for to helt igennem fantastiske…

Tak for to helt igennem fantastiske skanninger og statuetter.
Trygt, roligt og med masser af god tid til at snakke om alt i mellem himmel og jord, god tid til at vælge design og ikke særlig lang ventetid på selve figuren. Rigtig fin indpakning når den kommer.

15 décembre 2025

Réponse : Forevig Liv

Sødeste Lotte, tusind tusind tak for din anmeldelse ❤️ tusind tak for, at vi måtte forevige dine graviditeter. De to designkombinationer du valgte blev så flotte sammen 😍

Vi håber, at i nyder tiden i barselsboblen ❤️

Fantastisk service

Fantastisk service! Både ved spørgsmål, under design og efter modtagelse. Smukkeste skulptur

13 février 2026

Réponse : Forevig Liv

Tak for de fine ord Mathilde ❤️ Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine smukke gravide mave 😍

Kærligst Bianca & Trine

Tryg oplevelse og smukt resultat

Er så glad for min statue og forløbet.
Det krævede lidt mod, og det er lidt grænseoverskridende, men er så glad for at jeg gjorde det. Scanningsdamen i Randers jordemoderhus gjorde det til en tryg oplevelse og er vildt glad for resultatet

6 janvier 2026

Kære Lilian ❤️

Tusind tak for din fine anmeldelse og din rørende mail. Det gik lige i hjertet på os ❤️
Tusind tak for din vi måtte forevige din fine mave. Det er magisk, hvad kvindekroppen er i stand til 😍 hver graviditet en helt unik.

Kærligst Bianca & Trine

Vejledning og service i top

God vejledning til valg af farve og materiale. Super service ved betaling og forsendelse. Og smukkeste figur modtaget.

19 janvier 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse Gina ❤️
Tak fordi vi måtte forevige din fine gravide mave 😍❤️

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse, både med kundeservice før scanning, selve scanningen (trygge og rolige omgivelser) i Odense, og kundeservice efterfølgende med mailkorrespondance! Enormt smukt slutresultat! Anbefaler til alle mine gravide veninder!

22 décembre 2025

Réponse : Forevig Liv

Sødeste Mie, tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍

Vi er helt tosset med den designkombination du fandt frem til - så elegant og tidløs 😍 den er blevet en af vores favoritter.

Vi håber at i er kommet godt ind i det nye år ❤️

Flot håndværk

Ventetiden er lang men værd at vente på og er meget glad for den.

18 novembre 2025

Réponse : Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Hannah 😍 tak fordi vi måtte forevige din fine mave og storbror ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Et virkelig fint minde fra…

Et virkelig fint minde fra graviditeten.

Fik også lavet et figur fra min første graviditet og var slet ikke tvivl om, at jeg skulle have lavet en mere, da jeg blev gravid igen. Jeg synes det er et super fint minde, da jeg ikke ville være meget for at få taget billeder af maven.

Og med alle de kombinations-muligheder er der rig mulighed for, at man kan få lavet en, der passer ind i ens indretning.

Og så er Trine bare så super sød og behagelig…

25 septembre 2025

Sødeste Mai-Britt ❤️
Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse 😍 mange tak for vi måtte forevige din fine mave med lillebror 😍 håber at i har det godt, og nyder barselsboblen ❤️

Super service

Skulle til scanning i Svenstrup ved simpel fødsel. Der var desværre problemer med scanneren, så vi var nødt til at tage hjem og komme igen en anden dag. Som plaster på såret fik jeg rabat på min statuette. Derudover er jeg virkelig tilfreds med det jeg har modtaget🤩

6 octobre 2025

Kære Karoline 😍

Tusind tak for dine fine ord og din forståelse ❤️ Vi er så glade for at høre, at du er glad for din statuette. Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine smukke gravide mave 😍

Kærligst Bianca & Trine

Søde tålmodige piger, der brænder for kundetilfredshed

Den flotteste personlige statuette og simpelthen det fineste koncept. Fra start til slut en virkelig behagelig oplevelse.

Jeg var i kontakt med de søde piger fra forevig liv med et helt specielt ønske, og de fik det til at ske. De var meget tålmodige og der blev sendt mange beskeder frem og tilbage. Selv de aller mindste tilrettelser var de altid søde og behjælpelige med at lave, for at sørge for jeg var helt tilfreds.

De har virkelig fået foreviget og personliggjort min gravide mave helt perfekt og lige i min ånd.

Jeg kan kun varmt anbefale at få lavet en fin statuette hos dem.

23 juin 2025

Kæreste Linea ❤️

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dette ❤️ tusind tak fordi du kontaktede os med dine ønsker til din statuette så vi havde mulighed for at personliggøre den efter dine ønsker 😍 for os er det vigtigeste, at din statuette blev lige som du ønskede og i din ånd, som du selv skriver. Tusind tak for den god dialog ❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Virkelig fin statuette og en rigtig god…

Virkelig fin statuette og en rigtig god oplevelse at få lavet scanningen.

29 septembre 2025

Réponse : Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ sååå flotte scanninger du og Christina fik lavet 😍
Tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍

Kærligst Bianca & Trine

Er knus forelsket i min statue

Er knus forelsket i min statue, var meget nervøs inden modtagelsen, da jeg ikke er meget for at vise min krop frem, og har været lidt usikker da man
Jo er større gravid. Men wow, alt det forsvandt da jeg så den, den er så smuk og minder mig om hvor sej jeg er

29 septembre 2025

Kære Mathilde ❤️

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse - vi blev rørt da vi læste den 😍
Det er helt magisk, hvad kvinde kroppen kan 😍 tak fordi vi måtte forevige din fine gravide mave ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Utrolig flot og god service

Lidt lang leveringstid men utrolig flot produkt og enormt god service.

12 septembre 2025

Hej Helene ☀️

Tusind tak for de fine ord - vi sætter stor pris på dem 😍 vi er vilde med den designkombination du valgte - så flot og unik!!!!!!!!!! ❤️

Helt fantastisk oplevelse

Så god oplevelse - Med de mange muligheder var der sat god tid til at vælge til og fra af de mange muligheder for at sammensætte lige netop den statuette jeg ønskede. Mit resultat er blevet helt perfekt og meget bedre end jeg turde håbe på.

Jeg er så glad og vil for altid mindes en god oplevelse, når jeg kigger på min statuette som nu pynter i mit hjem.

2 septembre 2025

Réponse : Forevig Liv

Tak for din fine anmeldelse sødeste Stine ❤️ tusind tak fordi vi måtte forevige dine flotte gravide mave 😍

Tak for et hyggeligt besøg i weekenden - vi glæder os meget til at gå i gang med statuetten af jer alle 3 😍

Helt fantastisk

Min partner og jeg har haft en virkelig tilfredsstillende oplevelse. Søde mennesker og virkelig fantastisk produkt.

5 septembre 2025

Réponse : Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse sødeste Mia ❤️ Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍 Vi håber, at i har det godt, og nyder tiden i barselsboblen ❤️

Meget smuk statue

Meget smuk statue, lige som jeg havde ønsket og håbet på.

18 août 2025

Réponse : Forevig Liv

Tusind tak for de fine ord Camilla 😍 vi er glade for, at din statuette blev som du drømte om ❤️

De kærligeste hilsner Bianca & Trine