Broodbakmachine ziet stevig en mooi uit. Pfas-vrij is natuurlijk super. Alvorens machine geleverd werd, kreeg ik al ‘leesvoer’ om me voor te bereiden. Nu is fase van experimenteren met support o... Voir plus

Lisez les avis des autres
Ik was op zoek naar een nieuwe broodbakmachine. Op de website en you tube kon ik veel info vooraf krijgen. Besteld, razendsnel binnen en al diverse soorten brood gebakken. Werkt heel gebruiksvriendeli... Voir plus
Wij zochten een broodbakmachine van hoge kwaliteit met een programma voor zuurdesembrood. De machine voldoet aan de verwachtingen. Op een vraag via Whatsapp werd snel en adequaat gereageerd. Van hart... Voir plus
1. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen vóór aanschaf. 2. Vlotte levering met heldere info via t&t. 3. Ervaring na enkele weken gebruik (gem. 4 broden/week): top! Eenvoudig proces, duidelijk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fornello brengt het ambacht van versgebakken brood terug thuis in jouw keuken. Wij geloven dat zelf bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Geen kneden, geen gedoe, geen rij voor de bakker. Met onze broodbakmachines bak je, precies zoals jij het wilt. Je weet exact wat erin gaat: geen onnodige toevoegingen, gewoon echte ingrediënten. Gezondheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze bakpannen PFAS-vrij en onafhankelijk getest, zodat je met een gerust hart kunt bakken voor jezelf en je gezin. Maar Fornello is meer dan een apparaat. Het is een community. In onze Facebook-groep delen thuisbakkers uit Nederland en België elke dag hun broden, recepten en tips. En in het Keukenlab vind je alles om het meeste uit je Fornello te halen: van handleidingen en video's tot inspiratie. We staan achter wat we maken. Daarom krijg je 2 jaar garantie en mag je je Fornello 30 dagen gratis uitproberen. Niet tevreden? Dan sturen we het zonder gedoe terug. Heb je een vraag? Ons team denkt graag met je mee. Want zelf maken is leuker als je het samen doet.
Onze belofte aan jou
2 jaar garantie + 30 dagen gratis proberen

Coordonnées de contact
Lindenlaan 36, 3737RD, Groenekan, Pays-Bas
- +31346715865
- support@fornello.eu
- fornello.eu
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hele fijne broodbakmachine
Hele fijne broodbakmachine, simpel in gebruik en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik had een kant en klare bak mix gekocht, kwam er alleen niet helemaal uit op welke stand deze moest, klantenservice bericht en al vlot een antwoord met tips.
Voor het slapen gaan bereiden we het voor, doen de timer erop en in de ochtend hebben we heerlijk vers brood.
Dik tevreden!!!
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe broodbakmachine. Sinds de aanschaf koop ik af en toe nog een brood bij de bakker. De rest bak ik zelf thuis in alle soorten. Kind kan de was doen met de handige beschrijving!!
Zo fijn om weer brood te bakken nadat…
Zo fijn om weer brood te bakken nadat mijn oude bbm kapot was gegaan. Heel veel menu keuzes. Het brood komt er perfect uit. Snelle levering. Ik ben 100% tevreden.
Ik ben heel blij met mijn Fornello
Ik ben heel blij met mijn Fornello, ik gebruik hem bijna elke dag. De voorbereiding is oersimpel en gaat heel snel, en vervolgens doet hij tevreden knorrend zijn werk, met een prachtig resultaat. Hij is ook nog eens mooi vormgegeven, dus een sieraad in je keuken!
Prima pfas vrije broodbakmachine
Allereerst ben ik heel blij met een pfas vrije bak. De broodbakmachine doet wat ie moet doen, net zo goed als de oude Panasonics die ik eerder gebruikte. En hij ziet er mooi uit.
Bakblik zonder PFAS
Bakblik zonder PFAS. Eerst wel moeten wennen met soort meel om tot goed bakresultaat te komen. Daarna zeer tevreden. Brood komt er goed uit en rijst mooi o er de hele linie.
Wat een geweldige bakmachine.
Wat een geweldige bakmachine.
Handig met uitstelfunctie en aparte notendispencer. 1e brood meteen gelukt dankzij de goede uitleg en vele tips waar het anders vaak mis zou gaan. Dank!
Ik heb een broodbakmachine gekocht en…ben zeer tevreden
Ik heb een broodbakmachine gekocht en ben er zeer blij mee, heerlijk om zelf je brood te bakken. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden, omdat de service top is. Mijn probleempje was snel opgelost. Dus een topbedrijf.
Kees Roovers uit Terheijden
Levering apparaat (broodbakmachine) was…
Levering apparaat (broodbakmachine) was snel en correct.
Apparaat voldoet aan mijnverwachtingen.
Hele snelle reactie en hulp (zelfs in het wekend) op mijn latere vragen betreffende het gebruik.
Ben zeer tevreden, een aanrader.
Prima broodbakmachine met keramische…
Prima broodbakmachine met keramische blik.
de broodbakmachine doet wat beloofd…
de broodbakmachine doet wat beloofd wordt en met al die automatische programma's is lekker brood bakken een fluitje van 1 een cent.
Prima apparaat heel gebruiksvriendelijk.
Aanvankelijk wat moeite met het bakblik. Maar inmiddels bak ik 3 of 4 maal per week naar tevredenheid mijn brood. Een prima apparaat. Alleen hoeven voor mij de piepjes niet. En soms moeite om de schoep los te krijgen. Nog niet alle recepten uitgeprobeerd. Goede kwaliteit.
Een makkelijke machine
Een makkelijke machine. Duidelijke uitleg.
Het brood is heerlijk. Genieten van een brood zonder onnodige ingredienten.
Wij genieten er elke dag van.
Je stelt de timer in en de machine doet de rest. Een aan rader dus.
Ik gebruik deze broodbakmachine sinds…
Ik gebruik deze broodbakmachine sinds begin dit jaar vrijwel elke dag. Het brood is heerlijk, bijgeleverd receptenboekje is ook duidelijk. Makkelijk broodbakken zonder overmatig lawaai. Enige nadeel is dat het pittendoosje niet altijd opengaat als je (kilo-)brood teveel gerezen is.
Apparaat doet wat hij moet doen.
Apparaat doet wat hij moet doen.
Lekkerder brood dan bij de bakker.
Binnenkant is wel snel vies
En de draaischijf is niet te verwijderen.
Wat een heerlijk bedrijf
Wat een heerlijk bedrijf. Persoonlijke benadering geen vraag is te gek en staan altijd klaar voor hulp. Heb nu de broodbakmachine en de multicoocker en beide zijn top. Ook cake en bananenbrood uit de broodbakmachine zjjn veeeeel lekkerder dan uit dd oven. Hoop dat ze nog veel meer producten op de markt gaan brengen. Ik ben groot fan van dit bedrijf!
Goede ervaring in alle facetten en formidabele broodbak machine
Goede informatie vooraf, makkelijke bestelling en snelle levering en de broodbak machine werkt formidabel.
Goede en stille machine
Goede en stille machine met voldoende accessoires. Echter in de gebruiksaanwijzing staan geen procestijden, de tijden van de verschillende processen tijdens het bakken. Dat is jammer. Toch zeker een aanrader.
Een hele fijne en betrouwbare…
Een hele fijne en betrouwbare broodbakmachine en nog veel meer. Prima service van het bedrijf ook. Ik gebruik de machine enkele keren per week
L’expérience Trustpilot