Vi har haft en rigtig god oplevelse med Forretningsfilm fra start til slut. Begge var utrolig imødekommende, rare og professionelle, og de skabte en afslappet stemning, som gjorde hele optagel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig professionelt team. Man kan mærke at de går op i både detaljerne og det visuelle udtryk, og resultatet bliver derefter. Kommunikation virker nem og afslappet, og man får følelsen af at de fak... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan klart anbefale Forretningsfilm til enhver virksomhed, som tager sig selv seriøst. De er enormt dygtige, kompetente og gode til visuelt at skabe det udtryk jeg er på jagt efter. Jeg har beny... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mange tak til forretningsfilm.dk for et super givende samarbejde! Tak til Frank og hele holdet, for at yde en sublim service med et kæmpe smil, godt humør, og kreative evner der gjorde at vi ikke kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med mere end 15 års erfaring med både video og marketing, finder du ikke et videohold der er bedre rustet til at lave din video. Vores mange års erfaring med videoproduktion har gjort, at vi kan levere en super høj kvalitet til en rigtigt skarp pris. Vores marketingbaggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du annoncerer på. Så uanset om det er din hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn eller noget helt sjette, så har vi både annonceret på medierne, og produceret content til dem rigtigt mange gange. Med andre ord, kan du forvente at få en forretningsfilm, der sælger din forretning. Samt et dedikeret videohold der har en inderlig interesse i, at producere højkvalitetsvideo- og billedmateriale. Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud. Skulle du stadig være i tvivl om, hvad den ideelle løsning er på din kommende videoproduktion? Så ring til os nu på telefon: 93 92 92 42. Så lover vi en 100% ærlig rådgivning og kompetent, faglig sparring.
Roholmsvej 14A, 2 tv., 2620, Albertslund, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Emil og Forretningsfilm har nu for 2 gang lavet en fremragende Biograf film til os.
vi er meget glade for samarbejdet. De er super professionelle og priserne er meget fair.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Kan klart anbefale forretnings film, er top profesionelle i deres arbejde

Réponse de Forretningsfilm.dk
Fantastiske billeder og videoer! Jeg er meget tilfreds med den høje faglighed og tålmodighed. Mange tak!
Svitlana Mikkelsen
Beautystyle.dk

Réponse de Forretningsfilm.dk
Jeg fik lavet en film til min nye hjemmeside i mit gulvfirma.
Jeg var meget overrasket over hvor god den var blev, faktisk perfekt kan kun sige positive ting om forretningsfilm.
Vil bruge dem igen :-)

Réponse de Forretningsfilm.dk
Professionelle, dygtige og servicemindet firma, der går langt for deres kunder. Vi har fået produceret flere film, og kvaliteten er altid høj. De er blevet vores faste go-to-firma, når der skal laves video content til vores virksomhed.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Vi har fået lavet flere filmprojekter til vores hjemmeside af Emil fra Forretningsfilm. Emil har under alle vores projekter leveret et fantastisk stykke arbejde, ydet en rigtig god kundeservice og altid været løsningsorienteret. Fra første kontakt har det hele været i top. Hurtig booking, møde til tiden og færdig til aftalt tid. Kun varme anbefalinger her fra!

Réponse de Forretningsfilm.dk
Vi har i forbindelsen med et event, indgået en forretningsaftale med Frank og hans crew omkring produktion af en promotion video samt en række af stillbilleder, som fremadrettet skal anvendes til vores egen virksomhed.
Dialogen mellem Frank og vores virksomhed Casino Crown har fra day one forløbet konstruktivt og vi har oplevet, at de i den grad har lyttet til vores ønsker og virksomhedsbehov.
Derfor kan vi på det varmeste anbefale Forretningsfilmen.dk til andre, som ønsker en professionel præsentation af deres virksomhed.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Hvordan kan man få 5 stjerner på Trustpilot, når man ikke har fået den ønskede film?
Jo, det kan man fordi vi har fået alle pengene igen og hele dialogen med Frank, fra Forretningsfilm, har været god og respektfuld.
Vi blev enige om at den indledende forventningsafstemning gik lidt for hurtige fra begge sider - og det har vi lært af.
Bruger du Forretningsfilm.dk, vil jeg derfor mene at du enten får den film du forventer - eller pengene igen. Det er god stil.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Super søde og kompetente, laver lækkert matriale, og er vildt behagelige at arbejde sammen med..
Kommer med gode ideer og er super til at sparre med så du får optimalt ud af dit matriale..

Réponse de Forretningsfilm.dk
Super god oplevelse og godt produkt. Jeg er meget tilfreds med den video og de billeder forretningsfilm har fået produceret.
Kan anbefales

Réponse de Forretningsfilm.dk
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Forretningsfilm.dk - udover at være servicemindede, seriøse og professionelle, så kommer de med god energi og bunker af ideer til projektet. De er absolut ikke bare en leverandør af flotte videoer, men også en sparringspartner, der tydeligt går op i at levere det bedste resultat.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Vi har i virksomheden fået produceret 3 film i 2022.
2 animerede film og en reel live - alle tre med speak.
Professionel og indlevende folk fra Forretningsfilm.dk i hele processen.
God og seriøs rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af storyboard og speak.
Jeg anbefaler med glæde alle i mit netværk Forretningsfilm.dk.
Det er ikke sidste gang jeg bruger Forretningsfilm.dk

Réponse de Forretningsfilm.dk
Utrolige servicemindet, kreative og kompetente.
De levere forretnings film der virkelig sidder lige skabet. De er gode til at lytte til ens behov og skræddersy lige præcis hvad man står og mangler.
Deres medarbejder er gode til at tænke ud af boksen og klar på at afprøve nye ideer.
Kæmpe anbefaling herfra

Réponse de Forretningsfilm.dk
Mega gode - og super pris! Jeg anbefaler dem alle steder jeg kommer!
Rune Skude Hernes, Founder af xyz ApS.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Stortartet arbejde de har lavet for min virksomhed! De varmeste anbefalinger!

TUSIND TAK!
Det er blevet en så fin, smuk og oprigtig film. I er fantastiske!
Resultatet er så gennem-perfekt med vidunderligt lys, lyd, klipning og alting.
Jeg fik omhyggelig vejledning af Frank og Emil var imponerende god til at styre os, være tålmodig, sætte sig ind i scenarierne, skære igennem og bevare det forkromede overblik.
De bedste hilsener
Regitze Willemoës, Høreklinikken St. Kongensgade

Professionelt arbejde...
Både før, under og efter produktion af film - og så til en rigtig fair pris. Der er gode professionelle anbefalinger og råd med i hele processen, og der er ingen økonomiske diskussioner hvis opgaven ændrer lidt karakter undervejs.
Tak for et godt samarbejde - vi kontakter jer snart igen, når næste leverance skal laves.

Réponse de Forretningsfilm.dk
Professionel og fin oplevelse, behagelige mennesker.
Vil helt sikkert vælge jer igen.
Bedste hilsener
Bettinna

Réponse de Forretningsfilm.dk
Hos Grow media har vi af flere omgange samarbejdet med forretningsfilm og kan kun rose deres arbejde. De er teknisk dygtige og har nogle kreative idéer, som bærer frugt i udførslen af arbejdet. Jeg kan kun anbefale at man tager en snak med forretningsfilm for at høre, hvad de kan tilbyde jer. Varmeste anbefalinger herfra!

Réponse de Forretningsfilm.dk
Jeg brugte Forretningsfilm.dk i forbindelse med salg af lejlighed, hvor der blev produceret billeder, video samt So-Me-formater. Resultatet var spot on og gjorde, at lejligheden blev solgt på meget kort tid. Tak!