Received my order today after over a month of waiting (a lot of holidays in this time). The delivery was said to take 20+ days in the shop, so I was not surprised. Quality of goods seems good. I... Voir plus
På FotbollstrojorShop började vi med en enkel vision: att göra högkvalitativa fotbollströjor tillgängliga för alla – utan att det ska kosta en förmögenhet. Vi erbjuder billiga fotbollströjor av högsta kvalitet för den kräsne supporten. Fotboll är mer än bara en sport; det är passion, historia och gemenskap. Vi tror att varje supporter förtjänar att bära sitt lag med stolthet, och vi gör det möjligt genom att erbjuda autentiska men billiga fotbollströjor till oslagbara priser. Vår mission är tydlig: att ge fotbollsfans i Sverige och runt om i världen chansen att köpa fotbollströjor billigt online utan att kompromissa med kvalitet. Vi väljer noggrant våra material för att säkerställa komfort och hållbarhet, så du kan njuta av dina billiga fotbollströjor länge, utan att kompromissa på hantverket. Oavsett om du står på planen eller hejar från läktaren – vi är här för att klä dig i fotbollens sanna anda, med prisvärda fotbollströjor som passar alla plånböcker. Välkommen till FotbollstrojorShop – där passion möter prisvärd kvalitet, och fotbollströjor billigt blir mer än bara kläder!
41 Devonshire Street, Ground Floor OFFICE 1, London, W1G 7AJ, U.K., W1G 7AJ, London, Royaume-Uni
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Bra tröjor men lite otydlig information kring sen leverans.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Fortfarande inte fått någon vara. Mina spårningslänkar och ordersidan existerar inte (”sidan finns inte”) och ingen på kundtjänst svarar. Har skickat 3 mail och det har gått en månad sen jag beställde och betalningen gjordes.
Så inte toppen direkt.

Réponse de Fotbollstrojorshop
My order is missing and when I clickon their website, it comes a message that there is not any website by this name.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Beställningen kom men kunde inte spåra den.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Mycket lång leveranstid och bristfällig information om transporten.
Förutom detta så var allt bra.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Har väntat i 2v utan att paketet skickats. Men det gick bra att ta mina pengar. Tvekar att jag ens kommer få min tröja. Går inte heller kontakta deras kundtjänst om de ens har någon. Bluff företag!

Réponse de Fotbollstrojorshop
Quality of goods seems good.
If you have time to wait I can recommend.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Har väntat i snart 4v på min beställning. "Snabb leverans" stod det vid beställning, det kan man ju diskutera. Såvida dom inte syr upp efter beställning men dom borde rimligtvis ha grejerna i lager. Kan inte rekommendera att handla av detta företag. /Martin

Réponse de Fotbollstrojorshop
I ordered a football jersey with the custom name “ANTONY”.
The jersey I received has the name “RNTONY” printed on it.
This is a clear printing error and does not match my order.
I contacted the seller and provided photo evidence.
The seller refused responsibility and falsely claimed that “RNTONY” was my chosen name.
Because the seller would not resolve the issue, I have filed a Mastercard chargeback.
I strongly recommend avoiding this seller due to unprofessional and misleading behavior.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Fick ej varan jag köpte. Har inte heller fått återbetalning. De påstår att varan är levererad vilket den inte är.
Ej pålitlig sida

Réponse de Fotbollstrojorshop
Jättefina fotbollskläder och otroligt billigt. Barnbarnet blir säkert jättenöjd. Dessutom är det märkeskläder, Adidas. Bättre kundservice, på svenska, än många andra större företag. Lite negativt var den långa leveranstiden, ca 4 veckor. Hur detta företag kan vara blockerat hos svenska banker är helt obegripligt. Gick inte att betala med bankkortet men väl genom Google pay. Jättenöjd!!!!!

Réponse de Fotbollstrojorshop
Beställde 4 tröjor 2 November,fick 3 av dem 4 veckor senare. Den sista kom efter 6 veckor här innan jul. Fantastiska tröjor men räkna m lång leveranstid.

Réponse de Fotbollstrojorshop
Sämsta kundtjänst någonsin. Går inte att skriva med en riktig människa, endast AI svar. Istället för att ändra på min adress som blivit fel så stoppades hela ordern - utan att jag fick reda på det. Min sons julklapp kom aldrig fram. Värdelöst!