Fotofy was helaas niet positief. Mijn ervaring met Fotofy was helaas niet positief. De doorlooptijd liep flink uit en de communicatie gaf weinig duidelijkheid gedurende het proces. Het eindresul... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer slechte ervaring met Fotofy. De communicatie was traag, onduidelijk en absoluut niet professioneel. Wat vooraf werd beloofd qua doorlooptijd is bij lange na niet gehaald, waardoor mijn... Voir plus
We hebben enkele foto's door Fotofy laten nemen voor onze webshop en zijn daar tevreden over. Na de eerste foto's hebben we de mogelijkheid gehad om verzoeken in te dienen m.b.t tot de genomen fo... Voir plus
Professionele shoot Vriendelijk oprecht naar klanten toe Meedenkend Snelle service Goed prijs Als ik nog verder ga lijkt alsof ik aandeel heb maar nee mensen gewoon doen jonge serieuze proffesion... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fotofy is een online service waarmee je gemakkelijk productfoto's kan laten maken.
Coordonnées de contact
Leemansweg 29E, 6827BX, Arnhem, Pays-Bas
- 0858000260
- support@fotofy.nl
- fotofy.nl
Les gens ont aussi consulté
Top bedrijf!
Zeer tevreden over de service van dit bedrijf!
Het daadwerkelijke eind resultaat was exact wat we gehoopt en gezien hadden.
Goed bedrijf, alle werknemers denken met je mee, puur vakmanschap.
Zeker een aanbeveling!
Top prijs kwaliteit verhouding!
Ik heb hier recent mijn productfotografie uitbesteed. De foto's die ik vervolgens ontving waren van erg hoge kwaliteit.
Uitstekende productfoto's
Ik heb hier mijn productfoto's laten schieten en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De foto's zijn precies zoals ik ze graag had willen hebben en ik heb het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren.
Echt top!
Mooie foto's
Erg mooie foto's gemaakt en een goede service verleend. Aanrader!
Top service en super foto's
Bij problemen word je snel en goed geholpen door een van de medewerkers via mail, chat of telefoon. De medewerkers denken echt mee en doen soms ook een stapje extra om de klant goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zijn ook de foto's echt heel scherp en van goede kwaliteit.
Topservice
Fantastisch werk geleverd voor onze merken CarpCon en PredaCon. In overleg is alles mogelijk!
Veel te lang moeten wachten
Ik heb in totaal 1,5 maand moeten wachten op al mijn productfoto’s zonder dat ik ze nog retour heb gekregen terwijl ik bij elke foto duidelijk heb aangegeven wat ik wil hebben en toch ging het fout. Totaal 3 revisies gehadl en elkehaalde ze de deadline niet en moest ik 2 weken wachten per revisie. Niet herhaling vatbaar meer

Réponse de Fotofy productfotografie
Fotofy levert kwaliteit tegen heel…
Fotofy levert kwaliteit tegen heel redelijke prijs. Echte aanrader! Top service en prima communicatie.
Geweldig
Het proces is superduidelijk en makkelijk. Daarnaast zijn de resultaten enorm goed gelukt! Hier komen wij gegarandeerd terug.
Top bedrijf
Top bedrijf. Eerste ‘bestelling’ was een aantal keer niet wat we verwacht hadden, maar bij Fotofy helpen ze totdat het helemaal naar wens is, en dat voor die prijs. Tweede shoot was in 1 keer goed. Aanrader voor startende bedrijven die op korte termijn productfoto’s nodig hebben.
Zeer tevreden
Alles is netjes verlopen. Ook het resultaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik neem zeker nog een keer deze dienst af van Fotofy!
Pakket was bij de buren bezorgd…
Pakket was bij de buren bezorgd waardoor het wat langer duurde. Gemaakte foto’s waren in één keer perfect.
Aanrader
Goede foto's met zeer goede serivce
Zeer tevreden over het eindresultaat van mijn foto's en er is bovendien een erg goede klantenservice bij Fotofy: er wordt snel & vriendelijk gereageerd + het was geen probleem om een aantal foto's over te doen. Als ik weer productfoto's nodig heb, ga ik zeker weer naar Fotofy.
Echt top service! Het is betaalbaar en de foto's zijn mooi en professioneel
Uitstekend!
Vorige week productfoto's laten maken bij Fotofy. Zeer goede kwaliteit en goede service.
Fijn om mee samen te werken. Er staan al meer fotosessies op de planning ;).
Service met goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke, aantrekkelijke website met geweldige packshots voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader
En savoir plus sur les différents types d'avis.