Banner for Fototiles.dk

Fototiles.dk Avis 188

4,4

Jeg havde bestilt 4 foto tiles, hvor 3 af dem skulle være givet i gave, på alle fire var der fejl/mærker, som gjorde at jeg ikke kunne give de 3 videre, jeg har prøvet at få kontakt til kundeservice i... Voir plus

Hej’sa 🤗 Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver, samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fo... Voir plus

Købte 8 tiles, som kom i løbet af en uge. Jeg hængte dem op som anvist, men i løbet af 2 uger faldt 3 billeder ned. De efterfølgende 2 måneder er der ingen der er faldet ned. Jeg kontaktede fototiles... Voir plus

Bestilte såvel hexagon som firkantet - rigtig fin kvalitet til prisen, og god tape til ophæng. Ifb. julegave var der kontakt til kundeservice, som gjorde en indsats ud over det forventelige ift leve... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur

En super nem måde at lave helt personlige billeder, hvor du uploader billederne direkte fra din kamerarulle. En dag eller to efter modtager du dine tiles, der sættes op med medfølgende klisterpuder, så du ikke laver huller i væggen. Passer ind i alle typer indretninger ❤️

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

Det kan vidst ikke gøres meget bedre

Jeg er sgu lidt imponeret over fototiles. Jeg Bestilte fredag eftermiddag, og havde læst at jeg skulle regne med en uges tid i leveringstid. Så jeg blev lettere overrasket, da jeg et par timer senere fik en mail om at nu var de sendt. Endnu mere overrasket blev jeg, da jeg lørdag fik en mail om at nu kunne jeg hente dem, så godt gået til Post Nord også.

Mine tiles hænger nu og pryder min væg, dagen efter jeg bestilte dem. Det kan vidst ikke gøres bedre.

Det eneste minus er at det er svært at begrænse sig, så det ender nok med at vi plastre alle vægge til med tiles. :)

27 août 2022

kundeservice

har haft en Tastefejl ved min postnr har forsøgt at kontakte dem både gennem facebook messenger og Email men fik ikke et svar i nu.
kundeservice er åbenbart ikke skrevet med stor bogstaver.
øv øv

8 août 2022

Kundeservice er en by i Rusland

Opdatering:
Få timer efter anmeldelse blev jeg kontaktet telefonisk. De fortalte, at de ikke ser deres Facebook beskeder og tilbød at genprinte de to billeder.
Meget venlig og behagelig medarbejder og jeg afventer nu de to nye tiles.

Lavede en større ordre på 35+ sekskantede fototiles. Overordnet er jeg tilfreds med produktet, men på to af billederne var farverne forringede Og jeg skrev til dem samme dag som levering d. 22/6 (via Facebook Messenger), jeg rykkede for svar d. 26/6, men har fortsat ikke fået noget svar.
Størstedelen af produktet var fint og er hængt op, leveringen var hurtig, men kundeservice er åbenbart en by i Rusland.
Jeg havde egentlig tænkt at udvide samlingen løbende og at bedsteforældre skulle have i julegave, men med så ringe kundeservice så kommer jeg til at kigge mig om efter en anden leverandør.

4 août 2022

Genialt :-)

Nemt at bestille, levering på 2 dage og kvaliteten lever op til forventningerne. Jeg er super tilfreds og glad for resultatet. Virkelig smart koncept. Vi kommer til at bestille igen og anbefaler også Fototiles til andre.

16 juillet 2022

Top kvalitet.

Har lige modtaget mine hexagon billeder, og de er super fine…
Tak for go og hurtig service. Vil klart anbefale jer til andre💪

13 mai 2022